Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul Basınının Aleyhte Haberlerine Anında Yakışır Tepki Verecek Bir Gönüllü Grubu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelen cevap

Kimden:"Kerim Gün"

Adem Bey söz konusu anket geçen sezona ait bir anketti ve ‘teknik bir hata’ sonucu tekrar yayına alınmış.

Yeni anketimiz çok kısa bir süre sonra devreye girecektir.

Teşekkürler
    Özkan SÜMER

Yorum

• Kıymetli Okurumuz;

Söz konusu anket, geçen sezon için düzenlenenmiş bir ankettir.

Mailiniz üzerine ‘teknik bir sorundan dolayı’ yeniden aktif olduğunu tespit ettiğimiz anket yayından kaldırılmıştır.

Nazik uyarınız için teşekkür ederiz.

Zaman Gazetesi

Müşteri Hizmetleri

Tel : 444 8 555

Fax : 0212 454 8634

Web: www.zaman.com.tr

e-posta: okurhatti@zaman.com.tr
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Trabzonspor Şampiyonluğa Yürürken Medyada Çıkan Asılsız Haberlere Tepki Gösterelim!

istanbul basini yerel medya hergün yeni bir haberle üzerimize geliyor. daha iki gün önce ersun yanali istifa ettirenler bugün yattarayi fenere peskes cekmek icin yarisa giriyorlar!
        haberin en üzücü tarafi ise milliyet gibi türkiyenin en cok okunan gazetelerinden birinin haber kaynagi olarak hicbir güvenirligi olmayan bir internet sitesini kullanmasi! bu nasil gazeteciliktir diyemiyoruz bile bu habere! bir gazete nasil olur da böyle kaynagi olmayan bir haberi sayfalarina tasir anlam veremiyorum ben. en vahimi ise kaynak olarak verdikleri internet adresinin dahi yanlis olmasi. öyle kokuyor ki bu haber,kokudna yanina yaklasilmiyor,

Güiza'nın yerine Yattara mı geliyor?

#h2{color:#000;font-size:13px;} Transfermarketweb.com'un haberine göre, Fenerbahçe Daniel Güiza'nın yerine Trabzonspor'un süper yıldızını düşünüyor.
        Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara ile ilgilendiği ileri sürüldü!..
        Transfermarketweb.com'un haberine göre, sarı lacivertli kulüp, Trabzonspor'un 28 yaşındaki oyuncusu Yattara ile ilgileniyor!..
        Haberde, Trabzonspor ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Yattara'nın, Fenerbahçe'de istenileni veremeyen ve Avrupa'nın önde gelen bazı kulüpleri tarafından izlenen Daniel Güiza'nın yerine transfer edilebileceği belirtildi.
        (Maraton.com.tr)

simdi bu haberi yapanlara biz de bordomavi.netin ana sayfasindan aydin doganin kizi yattarayla ask yasiyor diye haber yaparak karsilik mi vermeliyiz! kaynak olarakta internetten bir sayfa buluruz elbet.
        cevat kol olayinda oldugu gibi tepkimizi göstermeliyiz arkadaslar.

Not:sayfaya girdim haberin yapildigi alan transfer dedikodusu ve sayfanin kendi elemanlari tarafindan degil de bizim gibi sayfayi ziyaret eden sahislar tarafindan hazirlanmis forumda geciyor bu sey)Haber diyemiyorum buna) yani ben o sayfaya gireyim bir baslik acayim ve o balsik bu sekilde türkiyenin en büyük gazetesinin internet sayfasinda ana haber olsun! yuh yahu.. utanir insan biraz...
        En son cem arin tarafından düzenlendi; 06.03.2009, 19:51.

Yorum

• İlk olarak cem arin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          istanbul basini yerel medya hergün yeni bir haberle üzerimize geliyor. daha iki gün önce ersun yanali istifa ettirenler bugüny attarayi fenere peskes cekmek icin yarisa giriyorlar!
          haberin en üzücü tarafi ise milliyet gibi türkiyenin en cok okunan gazetelerinden birinin haber kaynagi olarak hicbir güvenirligi olmayan bir internet sitesini kullanmasi! bu nasil gazeteciliktir diyemiyoruz bile bu habere! bir gazete nasil olur da böyle kaynagi olmayan bir haberi sayfalarina tasir
          anlam veremiyorum ben.

Güiza'nın yerine Yattara mı geliyor?

#h2{color:#000;font-size:13px;} Transfermarketweb.com'un haberine göre, Fenerbahçe Daniel Güiza'nın yerine Trabzonspor'un süper yıldızını düşünüyor.
          Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara ile ilgilendiği ileri sürüldü!..
          Transfermarketweb.com'un haberine göre, sarı lacivertli kulüp, Trabzonspor'un 28 yaşındaki oyuncusu Yattara ile ilgileniyor!..
          Haberde, Trabzonspor ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Yattara'nın, Fenerbahçe'de istenileni veremeyen ve Avrupa'nın önde gelen bazı kulüpleri tarafından izlenen Daniel Güiza'nın yerine transfer edilebileceği belirtildi.
          (Maraton.com.tr)

simdi bu haberi yapanlara biz de bordomavi.netin ana sayfasindan aydin doganin kizi yattarayla ask yasiyor diye haber yaparak karsilik mi vermeliyiz! kaynak olarakta internetten bir sayfa buluruz elbet.
          cevat kol olayinda oldugu gibi tepkimizi göstermeliyiz arkadaslar.

Abi Sylvia kadin ismidir. Sylva olarak degistirirsen sevinirim.

Yattarayi bir satamadi gitti bu denyolar. Yakinda bavulu ile maclara cikacak
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İstnabul takımlarına her gün transfer haberleri çıkıyor ama hiçbiri yeter artık vs. demiyor, gururlanıyorlar. Bazen bu taraftarın tepkisini anlayamıyorum.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• ben anlatayim sana benim tepkim. neden lincoln hakkinda ya da delgado hakkinda haber yapilmiyor! kim gururlaniyormus bu haberlerle ve nedne gururlanacagim bu tür yalan haberlerle! kaldi ki bu tür haberler yüzünden oyuncularimzin performansinin düsütügü gercegini de bir kenara birakamayiz.

Yorum

• Yeter artık.. Herşeye bir konu açmaya..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Kolpa medyalar tükenmez. Biri gider biri gelir.

Yorum

• Konular birleştirilmiştir.

Yorum

• bence BMN olarak bır yuruyus yapılsa yerel basına karsı cok guzel olur. hakem hatalarından sonra yapılan yuryus sonra hakemler bıze karsı bır ıkı maç temkınlı davranmısşlardı bence madem sampiyonluk surecı baslamıstr bu donemlde futbolcularımızın kafasını rahat bırakmak için spekilasyonlara kurban gitmemek için ses getirecek bir yuryus sart
                      Hastikoz

Yorum

• bu düşünceyi çift taraflı düşünmek lazım reyting alamayan programlar sırf bizim ilgimizi çekmek için takımımız hakkında atıp tutmaya başlarlarsa ne yapacağız..
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• bence olabilmesi gereken bu işi yapabilmenin zorluğunu düşünmek bence gereksiz ve olumsuz bir düşüncedir.

unutmayın bu site kurulurken sadece trabzonspora gönül veren 3-5 arkadaşımız tarafından başlatıldı. bugüne gelene kadar yapılan organizasyonlar, il temsilcilikleri, üye sayısı ortada. o yüzden istenirse mutlaka başarılı olur.

ne gerekiyorsa varım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X