Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul Basınının Aleyhte Haberlerine Anında Yakışır Tepki Verecek Bir Gönüllü Grubu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Faik bana mail adresini ver bundan sonra seni özel bilgilendireceğim
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faik bana mail adresini ver bundan sonra seni özel bilgilendireceğim
      Abi mail adresimi alemi cihan biliyor

ofluyilmaz@hotmail.com

ilgin için teşekkür ederim bu arada.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• hep destek tam destek

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

GÜNCEL ANKETLER
          Sizce hangi takımın şampiyonluk şansı daha yüksek?

Galatasaray
          Fenerbahçe
          Sivasspor
          Beşiktaş

şansları var ama ihtimalleri yok
          HAMSİ
          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Madem Türkiyenin en çok satan gazetesi isen internet sayfanı hiç bir polemiğe maruz kalmamak için devamlı güncellemen gerekir,bu konuda bende mailimi attım, Cafer abiyi destekliyorum.

Yorum

• Ben böyle bir anket göremedim.

Yorum

• Zaman Ne Ya? Şu Dershane öğrencilerine abone olma şartı konulan bedava dağıtılan Gazete mi?

Kendiileri çalıp Kendileri oynasın.Onların Anketine İhtiyacımız yok.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Konunun başka yönlere çekilmesi için tepki göstermedim,Yapılan yanlışlıktı,Dile getirdik.ve Kısa zamanda Zaman gazetesi olayı düzeltti,ve cevap verdi.
                  Burda önemli olan tepkiyi koymak ve olayı düzelttirmekti,Bunuda kısa zamanda başardık.
                  Zaman Gazetesine Kısa sürede,Olayı düzeltip Gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.
                  Umarım bu tip hataları hele hele Hassas olan Trabzonspor camiasına karşı bir daha yapmazlar,

FW: İnternet - Spor Haber‏
                  Kimden: Kerim Gün (k.gun@zaman.com.tr)
                  Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Gereksiz olarak işaretle
                  Gönderme tarihi: 27 Şubat 2009 Cuma 10:06:07
                  Kime: cafer_ozer@hotmail.com (cafer_ozer@hotmail.com)

Kıymetli Okurumuz merhaba;

Söz konusu anket, geçen sezon için düzenlenenmiş bir ankettir.

Mailiniz üzerine ‘teknik bir sorundan dolayı’ yeniden aktif olduğunu tespit ettiğimiz anket yayından kaldırılmıştır.

Nazik uyarınız için ayrıca teşekkür ederiz.

Kerim Gün

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zaman Ne Ya? Şu Dershane öğrencilerine abone olma şartı konulan bedava dağıtılan Gazete mi?

Kendiileri çalıp Kendileri oynasın.Onların Anketine İhtiyacımız yok.
                    Ben o dershanenin öğrencisiyim ve Zaman gazetesine abone değilim. Ayrıca ankette geçen seneden kalmış. Yani kasıtlı bir hareket yok. Öküz altında buzağı aramaya gerek yok.

Yorum

• Arkadaşlar eleştirelim tepkimizi koyalımda tartışmayı başka mecralara çekmeyelim lütfen....

İnsanları sevmeyebilirsiniz ama saygı duyun..... Başka konulardaki düşüncelerinizle takımımızı karıştırmayın....
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.02.2009, 14:04.

Yorum

• Sayemizde işe yaramayan bir sürü eski anketi kaldırmışlar,
                        Aslında zaman gazetesine iyilik yaptık,Sadece 2 anket kalmış güncelde.
                        İşte son hali.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar eleştirelim tepkimizi koyalımda tartışmayı başka mecralara çekmeyelim lütfen....
                          Bencede tartışalım yanlış gördüklerimizi düzeltirelim,Ama konuyu başka yönlere çekmeyelim.
                          Zaman yada başka gazetelerin nasıl dağıtıldığı,Nasıl satıldığı Kimlere verildiği kimler tarafında alındığı okunduğu bizi ilgilendirmez,Onları tartışmak isteyen başka forum sitelerine girer tartışır.
                          Ama Bu gazetede Trabzonspor ile ilgili yanlış bir haber,yada yanlış bir Anket varsa bizi ilgilendiren tarafı budur.Olay düzeltilmiştir.
                          Benim İçin Yanlış aknet olayı kapanmıştır.
                          Faik kardeşimizin dediği gibi artık,BMN kamuoyu platformu oluşturup,Bize karşı yanlış yapanları uyaralım. Bu güne kadar yaptığımız gibi,Bundan sonrada Kim olursa olsun Tepkimizi koyalım.
                          O gazete yada Tv lerin Dünya ve ahiret görüşü bizi ilgilendirmez.
                          Biz fetva makamı değiliz.İnsanların,Yaptığının doğru yada yanlış olduğu değil,Bizi ilgilendiren konularına bakalım.

Yorum

• Evet böyle bir başlığa gereksinim duyuyoruz. Tepki mesajları için ayrı başlıklar açmaktansa, buradan organize etmek daha etkili olur.

Başlığın sabit kalması iyi olur.
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Cafer abinin hassalığını takdir ettim. Gazetenin hatası kabul edilir cinsten değildi zira. Lakin, yöntemlerin daha özenli olması kuşkusuz bize yakışanı yapma adına gayet iyi olur. Ne demek istiyorum; bir yerde bir yanlışlığı gördüğümüz vakit önyargılı, duygusal davranmak yyerine soğukkanlı , BMNüyelerine yakışır bir şekilde eleştirimizi ve hatanın düzeltilmesini rica etmeliyiz. Olmazsa, tepkinin dozajı arttırılabilinir.

Cafer abi, büyük bir olgunlukla gazeteye durumu izah etmiş, gazete de aynı şekilde gereğini yapmıştır. Olması gereken de budur zaten.
                              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cafer abinin hassalığını takdir ettim. Gazetenin hatası kabul edilir cinsten değildi zira. Lakin, yöntemlerin daha özenli olması kuşkusuz bize yakışanı yapma adına gayet iyi olur. Ne demek istiyorum; bir yerde bir yanlışlığı gördüğümüz vakit önyargılı, duygusal davranmak yyerine soğukkanlı , BMNüyelerine yakışır bir şekilde eleştirimizi ve hatanın düzeltilmesini rica etmeliyiz. Olmazsa, tepkinin dozajı arttırılabilinir.

Cafer abi, büyük bir olgunlukla gazeteye durumu izah etmiş, gazete de aynı şekilde gereğini yapmıştır. Olması gereken de budur zaten.
                                Bir kişi bunu yapabldiğine göre binlerce kişinin neler yapabileceğini hayal bile edemiyorum.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X