Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Forma numaralarını fazla abartmıyormuyuz ? Alt tarafı forma numarası yani ( 61 hariç tabi )
    Mustafa KARA
    Trabzon ÇayKARA

Yorum

İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bayılır bizim milletimiz boş konuşmalara zaten ...

Forma numarası çok mu önemli arkadaşım neyi çözecek ne kazandıracak ???

Bizi şampiyon mu yapacak ...
      Sana boş konuşma olarak geliyorsa konuşmazsın,fikir yürütmezsin.Burada fikir yürütenlere de laf gelmemiş olur böylelikle.

Burada yöneticiler var,onlar sakıncalı bulsaydı başlığı kapatırlardı ayrıyetten.

Bizi şampiyon mu yapacak diyorsun,ona bakarsan senin veya benim transfer dosyasında transferi konuşmamızda takımı şampiyon yapmıcak,hayalindeki kadroyu yazıncada şampiyon olmayacaksın.Burada sadece fikirleri tartışıyoruz,takımı şampiyonluğa bizim verdiğimiz taktik götürmeyecek,biz statta gidip takımı destekleyeceğiz,forma alacağız.Taktik teknik işlerini Ersun Yanal yapacak zaten.

Takımın forma numaraları açıklanmış,konuşulacak tabii ki.Sen önemsiz görüyorsan,mesaj atmazsın.

Yorum

Barış 61'i kapmış yavrum benim
        Més Que Un Club

Yorum

İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sana boş konuşma olarak geliyorsa konuşmazsın,fikir yürütmezsin.Burada fikir yürütenlere de laf gelmemiş olur böylelikle.

Burada yöneticiler var,onlar sakıncalı bulsaydı başlığı kapatırlardı ayrıyetten.

Bizi şampiyon mu yapacak diyorsun,ona bakarsan senin veya benim transfer dosyasında transferi konuşmamızda takımı şampiyon yapmıcak,hayalindeki kadroyu yazıncada şampiyon olmayacaksın.Burada sadece fikirleri tartışıyoruz,takımı şampiyonluğa bizim verdiğimiz taktik götürmeyecek,biz statta gidip takımı destekleyeceğiz,forma alacağız.Taktik teknik işlerini Ersun Yanal yapacak zaten.

Takımın forma numaraları açıklanmış,konuşulacak tabii ki.Sen önemsiz görüyorsan,mesaj atmazsın.
          Ek olarak, mesaj yazmak ıcın mesaj yazmayın lutfen ...

61 numarayı Barıs'ın aldıgına cok sevındım, ınsallah hakkını verır Gökdeniz gibi ...
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşım diğer konular tartışılır fikirler yürütülür ...

Gerekirse yönetimle paylaşılır , itibar görürse adımlar atılır ( Bkz :Maraton direkleri )

Ki yönetim de gerekli gördüğü konularda taraftarın düşüncelerini almadan adım atmıyor ...

Ama bu konu hakkında neyi tartışacaksın , tartıştın ne sonuca bağlayacak ve neyi çözeceksin ...

Egemen 16 giyse ne olur 1298472837462 giyse ne olur ...

Önemli olan göstereceği performanstır ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

teşekkürler arkadaşlar bizlerii bilgilendirdiginiz için hayırlı olsun bakalım futbolculara
              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

barış inşallah bu formanın hakkını verir.......bakalım gokhan 9 numarayla yapacak fatihin yerini doldurabılecekmı...gercı benım ıcın fatihin yerini kımse dolduramaz....
                hatır gönül dinlemem
                haksızlığa gelemem
                ARAKLI serserisiyim
                kurşun yerim laf yemem

Yorum

Yattara'nın 11 numarada devam etmesine çok sevindim.61 numaralı forma taşıdığı anlam bakımından zaten Barış Memişe yakışıyordu.7 numaralı forma Ergin Keleş'ten alınmış,yanlış hatırlamıyorsam tabii.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Keşke 7 numarayı Colman alsaydı

Yorum

Barış'a sevindim ama Umut'un 10 numarayı CoLman'a bırakmamasına kızdım..

Yorum

egemenin 16 giymesine kıl olmadım desem yalan olur
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Formalar beklediğim gibi sadece Selçuk'la Colman'ın tam tersi olacağını düşünüyordum ama olmadı.Umut'un 10 numarayı giyeceğini biliyordum. Onu ona verilirken düşünülmesi gereken olay...

10 numarayı vermek kolaydır ama almak zordur...

Yorum

7 ABDULAZİZ SOLMAZ

tek kelimeyle saçmalık.benim için 10 numara 7 numara yakın öneme sahip.sahada olması bile şüpheli biri bu numarayı nasıl giyer : s

Yorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              7 ABDULAZİZ SOLMAZ

tek kelimeyle saçmalık.benim için 10 numara 7 numara yakın öneme sahip.sahada olması bile şüpheli biri bu numarayı nasıl giyer : s

bu konuda alper sana katıluyorum abdulaziz kim yaa giraya ver dahaa iyi yaw
                              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

saçma bi konuya takıntı yapıyorsunuz bence.. ne var bunda ya, abdülaziz istemiştir 7 numarayı, başka da isteyen olmadığı için veya olduğu halde illaki biri giyeceği için 7 numara Abdülaziz'e verilmiş..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim