Bayılır bizim milletimiz boş konuşmalara zaten ...
Forma numarası çok mu önemli arkadaşım neyi çözecek ne kazandıracak ???
Bizi şampiyon mu yapacak ...
Sana boş konuşma olarak geliyorsa konuşmazsın,fikir yürütmezsin.Burada fikir yürütenlere de laf gelmemiş olur böylelikle.
Burada yöneticiler var,onlar sakıncalı bulsaydı başlığı kapatırlardı ayrıyetten.
Bizi şampiyon mu yapacak diyorsun,ona bakarsan senin veya benim transfer dosyasında transferi konuşmamızda takımı şampiyon yapmıcak,hayalindeki kadroyu yazıncada şampiyon olmayacaksın.Burada sadece fikirleri tartışıyoruz,takımı şampiyonluğa bizim verdiğimiz taktik götürmeyecek,biz statta gidip takımı destekleyeceğiz,forma alacağız.Taktik teknik işlerini Ersun Yanal yapacak zaten.
Takımın forma numaraları açıklanmış,konuşulacak tabii ki.Sen önemsiz görüyorsan,mesaj atmazsın.
Sana boş konuşma olarak geliyorsa konuşmazsın,fikir yürütmezsin.Burada fikir yürütenlere de laf gelmemiş olur böylelikle.
Burada yöneticiler var,onlar sakıncalı bulsaydı başlığı kapatırlardı ayrıyetten.
Bizi şampiyon mu yapacak diyorsun,ona bakarsan senin veya benim transfer dosyasında transferi konuşmamızda takımı şampiyon yapmıcak,hayalindeki kadroyu yazıncada şampiyon olmayacaksın.Burada sadece fikirleri tartışıyoruz,takımı şampiyonluğa bizim verdiğimiz taktik götürmeyecek,biz statta gidip takımı destekleyeceğiz,forma alacağız.Taktik teknik işlerini Ersun Yanal yapacak zaten.
Takımın forma numaraları açıklanmış,konuşulacak tabii ki.Sen önemsiz görüyorsan,mesaj atmazsın.
Ek olarak, mesaj yazmak ıcın mesaj yazmayın lutfen ...
61 numarayı Barıs'ın aldıgına cok sevındım, ınsallah hakkını verır Gökdeniz gibi ...
Arkadaşım diğer konular tartışılır fikirler yürütülür ...
barış inşallah bu formanın hakkını verir.......bakalım gokhan 9 numarayla yapacak fatihin yerini doldurabılecekmı...gercı benım ıcın fatihin yerini kımse dolduramaz....
Yattara'nın 11 numarada devam etmesine çok sevindim.61 numaralı forma taşıdığı anlam bakımından zaten Barış Memişe yakışıyordu.7 numaralı forma Ergin Keleş'ten alınmış,yanlış hatırlamıyorsam tabii.
Formalar beklediğim gibi sadece Selçuk'la Colman'ın tam tersi olacağını düşünüyordum ama olmadı.Umut'un 10 numarayı giyeceğini biliyordum. Onu ona verilirken düşünülmesi gereken olay...
saçma bi konuya takıntı yapıyorsunuz bence.. ne var bunda ya, abdülaziz istemiştir 7 numarayı, başka da isteyen olmadığı için veya olduğu halde illaki biri giyeceği için 7 numara Abdülaziz'e verilmiş..
Yorum