bunu POSTER olarak da gazetelerin birisi ile verirlerse ya da tsclublarda satarlarsa güzel olur.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
olağanüstü güzel buldum, mükemmel bir çalışma, helal olsun emeği geçenlere. Az biraz kafası çalışan biri bile anlayabilir ne demek istediğini ve ona göre hareket eder. Taraftara ciddi uyarılarla birlikte güzel vaatlerde bulunuluyor. Bu yönetim bizi aştı valla her hareketiyle. İnş. takım da yapılan çalışmaların karşılığını sahada en iyi şekilde verir. Adım gibi emin olduğum bir nokta şu ki bu sene de her zaman olduğu gibi hakemlerden çok çekeceğiz, hepsi istanbul sevdalısı olduğu için onları da yenmemiz gerek, yenemediğimiz zaman statta sakin, stat dışında holigan olmalıyız.
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Çük güzel bir fikir ve görsel olmuş... Resmi siteyi eleştirioruz ama hakkını da verelim.. Tebrik ederiz.. Ama şimdi daha fazla eleştiririm.. Demekki yapabiliyormuşsunuz isteyince.. Yanlışmıyım?
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum