super işte budur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 Trabzonspor Oyun Planı (Resmi Siteden Alıntı)
Daraltma
X
-
kemençe olmasında.. yani demek istediğim oyun havası gibi olmasın..İlk olarak eminbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır yeni marş yapılacak..yalnış hatırlamıyorsam mahmut aksu açıklamıştı..yöremizin ezgilerini taşıyan marş yapacağız diye..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
8. numaraya dikkat.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Ahmet abinin de dediği gibi bu gurur Bmn'ye ait İlhan.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşünenlerin aklına sağlık
Harika olmuş.
Bu arada BMN'de yapılan 41. yıl nazar boncuklu logosuda yerini almış.
Halit kardeşimizin de emeğine sağlık.
Bu arada süper çalışma olmuş, kim akıl ettiyse tebrikler.
Yorum
-
kemençenin içinde olduğu oyun havası gibi bir müzik olmaz zaten öle olsa bile öle saçma sapan müzik yapacaklarını zannetmiorumİlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekemençe olmasında.. yani demek istediğim oyun havası gibi olmasın..
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
açıkçası bende başlığı açmayı düşündüm. baya hoş olmuş yanımdakilere de gösterdim beğendiler.baya güzel işlere imza atıyorlaröldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Şu kemençe takıntısından vazgeçip, internasyonal bir marş yaparlar umarım..İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekemençenin içinde olduğu oyun havası gibi bir müzik olmaz zaten öle olsa bile öle saçma sapan müzik yapacaklarını zannetmiorum
Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum