YATTARANIN TEK SORUNU TRABZONSPORLU OLMAMAK BU YÜZDEN YÜREKTEN OYNAMIYO YANI ONA TRABZONLULUGU ASILAMAK LAZIM[img]smileys/smiley33.gif[/img]
En Krali Yattara
Daraltma
X
-
-
Defans yapsin biraz.. [img]smileys/smiley7.gif[/img]
en son malatya macin o haric herkes pres yapti... tama cok iyi teknige sahip ama komple bir oyuncu degil.HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPORYorum
-
yattara cok ii futbolcu katiliyorum
ama alex e de balon demeyin artik...!adam tr deki en iyi ortasaha oyuncusu su an...cekememezlige gerek yok
eminim alex fenerde degil bizde oynasa öve öve bitiremezsiniz...!Yorum
-
Alexin kayda deger ne yaptigini söylesene bana?İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
ama alex e de balon demeyin artik...!adam tr deki en iyi ortasaha oyuncusu su an...cekememezlige gerek yok
eminim alex fenerde degil bizde oynasa öve öve bitiremezsiniz...!Yorum
-
Direkt olarak basliga yorum yapiyorum kusuruma bakmayin.
Basligin altina imzami atarim, onu dünyalara degismem.Yer BORDO Gök MAVI
Irtibati koparmayalim...Yorum
-
oke ofli'kardesim
alex 11 gol 9 asist gol kralliginda 3. asist lralligindada birinci durumda ki fenerbahcenin 42 gol attigi gözle alindiginda alex in fenere katkisi 20 gol yani akimin yarisi alex...alex sirtliyo fenerbahceyi....
ki zaten son ankaragücü macini izlediysen 4 ara pasi atti hepside yüzde yüzlük pozisyonlar..Yorum
-
İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
eminim alex fenerde degil bizde oynasa öve öve bitiremezsiniz...!
Alex kötü bir futbolcu demiyoruz zaten. Basinda sisirildii kadar ii diil diyoruz. Adam bi çalim atiyor ertesi gün gazetelerde bel kiran Alex. Yuh be!!! Yuh!!!
Bide söyle düsün ; Yattara su an fenerde oynasaydi nasil olurdu sonuç. Kendi taraftari bile milyon dolarlar verdik, köse vurusu ve duran toplari kullanmaktan baska bisii yapmiyor diye serzeniste bulunuyorlar Alex' e. Çekememezlik diil, ayan beyan adaletsizlie, pireyi deve diye göstermelerine birazda tepkimiz. En azindan ben böyle düsünüyorum."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Malatya maçinda sey çok hosuma gitti;Çizgi kenari Yattara adamla karsi karsiya Yattara hareket yapiyor sonra bi an durdu top çizgi üzerinde karsisindaki defansta sasirdi ne yapcagini sasirdi topa çarpti taç oldu[img]smileys/smiley36.gif[/img]keyif adamı ..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum