En Krali Yattara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • kelkitli29
    • 29.05.2004
    • 2441
    • Almanya

İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi

NIYE HEMEN KIYASLAMAYA GITTINIZ KI... YATTARANIN MADEM KENDINE BU KADAR GÜVENI VAR BIRAKIN O ZAMAN ALEX TEN DAHA IYI OLDUGUNU KANITLASIN.

en güzel cevap budur.
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• yattara11
      • 24.08.2004
      • 1230

İlk olarak GiresunLuTs tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Yattara boyLe Konusma yapmissa SacmaLamistir Yattara iyi bir Oyuncu Ama ALex benim favorim

Diger OyuncuLari takip etmiyor gaLiba yattara

alex yattara'dan daha iyi bir oyuncu değil sadece şu anda performansı daha yüksek... yattara'nın röportajında da saçma birşey yok... yattara dediklerinde sonuna kadar haklıdır. eğer azıcık profesyonellik düşüncesi olsa dünyanın da en iyi futbolcusudur. çalımları mükemmel,golleri mükemmel,asistleri mükemmel,pasları mükemmel,şutları mükemmel,ortaları mükemmel,frikikleri mükemmel,penaltıları mükemmel,hızı mükemmel,futbol zekası mükemmel...

bırakın artık bu rakip takım futbolcusu sevdasını...trabzonspor taraftarı marco TS'de oynarken nedense bu kadar ilgi göstermiyordu O'na... fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra dünyanın 1 numarası ilan edildi... aklınız nerdeydi vaktinde?

bırakın ALLAH aşkına...Edited by: yattara11
      [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

• FANATIK61
        • 31.05.2004
        • 4660
        • Systems Engineer
        • Almanya

Inanmiyorum Yattara böyle seyler söylemez. Dün Cnn Türk'te Anketzi gördüm ilk yarinin en iyi Ofansif Orta Saha oyuncusu 50% Gökdeniz Karadeniz, 47% Alex. Iste fark ortada...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Guests

seni seviyorum

Yorum

• MaHMuT_61
            • 28.08.2004
            • 544
            • İNŞAAT MÜH.
            • Trabzon

Kampa o kadar geç hemde gece saat 2,30 dagel her gece buradaki otellerden toplan hemde maasina laf et.Beyler size birsey söyleyeyim mi??Yattara yilda 1 milyon dolar alsin 1 milyon - 100 bin $ = 900 bin kez verimsiz olur neden mi 900 yüzbin kez daha alem yapar.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yetenegine gelince Türkiyenin en iyi oyuncusu dünya da birebirde geçemeyecegi adam yok hiz??? Spor arabalarla tavanvay yarisir yarisamiyorsa düsünün gece nerede sabahladi[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Maradona örnegini vermek istiyorum;Milli takim kampi uzamis gazeteci-
            ler Maradona'ya soruyor gece hayatinizi özlemiyormusunuz.

YANIT:Elbet kamp biter bende giderim ama hepnizin bildigi gibi herkesin bu is için bir eli var..
            Evet yanlis okumadiniz yetenekleri PELE ile karsilastirilan Maradona bizim yattara gibi gececiydi umarim Yattara ya biri bunu animsatir.
            SAYGILAR....
            Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• TSMareNero
              • 10.06.2004
              • 227
              • Almanya

adam olda futbol oyna, sonrasini düsünme!!!
              Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• kutoz

Bu röportaji buraya tasirken, Yattara'yi baskalariyla, hele hele eziklerin bir futbolcusuyla mukayase edeceginizi hiç düsünmemistim.

Yattara'nin gece alemini tartisabiliriz, profesyonelligini tartisabiliriz. Ama eziklerin bir futbolcusunun iyi kötü oldugunu tartisma yeri burasi degil. Eger o futbolcuyu begeniyorsaniz, gidersiniz onlarin sitesinde yorumlarinizi yazarsiniz. Burasi Trabzonspor'un sesidir, ezikbahçe'nin degil. Herkes ayagini denk alsin...

Son olarak;

OOOOOOOO Ibrahim YATTARA...

Yorum

• Ömer SEVİNÇ
                  • 28.11.2004
                  • 11640
                  • Hekim
                  • Almanya

IBrahima Yattara çok çok iyi bir futbolcudur. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

FAKAT duygusal davranmamaliyiz. Yattara formda oldugu zaman Alex'ten çok daha iyidir ama SU AN DEGIL:...
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Semih58
                    • 29.05.2004
                    • 1436
                    • Ankara

Yattara meziyetlerinin farkinda degil.Eger Profesyonelligi ögrenirse ve geçmise degil gelecege bakip,yatirim yaparsa efsanelesir.
                    Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                    Kobra

Yorum

• Duman
                      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                      • 30.07.2004
                      • 273

Bugün Malatya maçini Avni Aker'de izledim. Ilk 45 dakika tek bir pozisyonumuz bile yoktu. Yattara'nin oyuna girmesi ile sanki takima sihirli bir degnek dokunmus gibi, müthis ataklar yaptik ve maçtan galip ayrildik. Bu adami artik tartismayalim. Ayagina her top gelisinde, tüm tribünlerin ayaga kalkmasinin hiç de bosuna olmadigini bugün fazlasiyla kanitladi.Insallah Yattara konusunda Ziya hocanin düstügü hatalara Senol Hoca düsmez...
                      Cok guzel nutuklar attik,anlamli sunumlar yaptik,inanilmaz gosteriler yaptik amaaa Roma\'yi yikilmaktan kurtaramadik.
                      Cicero

Yorum

• Özkan Erdem
                        • 28.06.2004
                        • 3908
                        • Yük. Mühendis
                        • İstanbul

Takimda herzaman 11'de yeri olmasi gereken bir oyuncu. Bugün tekrar kanitladi kendini.. Formuna kavustugu zamanlar biraz da kendine güveni artinca neler yapabildigini hatirlatirim.. Sezon basinda sari firtinamiz nasil esiyordu. Bence Senol Günes Mehmet Yilmaz da israr etmektense Fatihi ileri kaydirip Yattara'yi saga çekmeli..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• ibrahim_yattara
                          • 06.08.2004
                          • 1477
                          • textil
                          • Sakarya

kimileri çikip ''adam olda futbol oyna'' yazmis...

yattarayi türkiyeyle kiyaslamiyorum bile, biraz disiplin ve özveriyle bu adam dünyanin en iyi ilk 3 yetenegi arasindadir diyorum..

siz ilk önce gidinde 300 bin dolar alipta takimini bu kadar maçtan kurtarabilen baska bir oyuncu gösterin....

o alex hakkinda yorum yapanlarda görecekler suraya yaziyorum fenerbahçe alex denen balonada go home alex diyecek ve bizden yattarayi isteyecek.. istemezse adam degilim o kadar söylüyorum.. saygilar..
                          Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• My
                            • 09.06.2004
                            • 24592
                            • Aydın

Yattara müthis bir yetenek. Hep gülerek söylerim, radyoda spiker Yattara' nin çalimlarini anlatirken artik ona yetisemediinden baslar sag sol sag sol Yattaraaa!!! [img]smileys/smiley36.gif[/img]Oynadimi Alex' mis MALex' mis cebinden çikarir. Alex' in maçi çevirdii, civcivleri sürükleyip götürdüü bir maç hatirlamiyorum ben. Tabii balli kaymakli olduu maçlarda yok demiyorum. Ama Yattara' nin uyuyan takimida taraftarida canlandirdiini bir çok kere izledim. Alex, basinin maliyetini düsürmemek için maç içinde attii bir çalimi ertesi gün mansetlere tasidii koca bir balon. Alex' in Yattara' dan artisi profesyonellii. Yattara bunu yapabilse dünya çapinda yildiz olur.
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• esmerfirtina
                              • 05.01.2005
                              • 14

Ben onu bunu anlamam YATTARA oyuna ne zaman girse takim havaya giriyo futbolun dengesi degisiyo... Ayrica YATTARA röportajda ne söylerse söylesin ben önem vermiyorum hem bunu futbolcularin hepsi yapiyo.

BIR SANA BIR DE TRABZON'a HASTAYIM.
                              dün de, bugün de, yarin da, her zaman kalbimdesin...

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                                • 29.05.2004
                                • 1765

ALAYINA ISYAN, KRALINA GIDER (YATTARA)
                                [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...