Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008 - 2009 Sezonunda Tribünler Mavi Olsun!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şu anda formalar sudan ucuz. her maçta sırtımıza formamızı geçirmemiz lazım. bordo ve mavi ile stadımız donanmalı. ayrıca mümkünse çok sayıda bayrak sallarsak maçlarda daha güzel olur.
    TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
    Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

İnşallah bu sene ilk maçlarda tamamı formalı taraftarlara kavuşuruz.

sonrada masmavi tirübünlere.

Yorum

Aralara birkaç tane bordo da sıkıştırdık mı tamam olur.İnanılmaz bir görüntü ortaya çıkar.Ancak ben bizim tribünlerde böyle bir görüntünün olmayacağını düşünüyorum.Ayrıca İtalya'daki tribünler gibi oyuncuların karikatürleriyle yapılmış pankartlar olsa mükemmel olur bence.Özellikle Roma tribünleri bu konuda çok iyi hazırlanıyor.
        Colmandante

Yorum

İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aralara birkaç tane bordo da sıkıştırdık mı tamam olur.İnanılmaz bir görüntü ortaya çıkar.Ancak ben bizim tribünlerde böyle bir görüntünün olmayacağını düşünüyorum.
          Düşünelim, inanalım, gayret gösterip uyaralım...

Neden olmasın ki?

Yorum

Çok güzel bir fikir.

Ama Trabzonspor tribünlerini hiçbir zaman yeteri kadar organize görmeyen biri olarak uygulanması zor olacak diye düşünüyorum.

Yine de keşke olsa...

Ve bende tercihimi "bordo" dan yana kullanıyorum

Bir ara Milan'da bu şekilde yapmıştı.Stadta kırmızının tonu o kadar güzel ayarlanmış ki,resmen burası benim evim diyordu Milan lılar için.

Bİzde de bordo nun güzel bir tonu ayarlanabilir."Top bile bordo olsun bence"...
            En son Tolga Okumuş tarafından düzenlendi; 10.06.2008, 02:00.
            Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aralara birkaç tane bordo da sıkıştırdık mı tamam olur.İnanılmaz bir görüntü ortaya çıkar.Ancak ben bizim tribünlerde böyle bir görüntünün olmayacağını düşünüyorum.Ayrıca İtalya'daki tribünler gibi oyuncuların karikatürleriyle yapılmış pankartlar olsa mükemmel olur bence.Özellikle Roma tribünleri bu konuda çok iyi hazırlanıyor.
              Çok doğru bir şeye değindin abi.Böyle karikatürler olursa da çok iyi olur.Gerçekten güzel duruyor.Mesela Yattara'ya falan yapsalar.
              -1461 TRABZON-

Yorum

Soğuk kış günleri hariç (ki onda da atkıyla,bereyle rengimizi belli etmemiz gerekir) formasız maça gidenler üzerinde "mahalle baskısı" kurulmalı.Forman yok mu?Satın al.Alacak durumun mu yok?En azından bordo yahut mavi bir tişörtün vardır giyin gel.Sahaya atlayacak derecede fanatikleri de gördük formasız,hatta sarı renk giyinmiş.
                Her daim TRABZONSPOR!
                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                "7"

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Soğuk kış günleri hariç (ki onda da atkıyla,bereyle rengimizi belli etmemiz gerekir) formasız maça gidenler üzerinde "mahalle baskısı" kurulmalı.Forman yok mu?Satın al.Alacak durumun mu yok?En azından bordo yahut mavi bir tişörtün vardır giyin gel.Sahaya atlayacak derecede fanatikleri de gördük formasız,hatta sarı renk giyinmiş.
                  allah canımı alsın kar altında bile giyerim.
                  yeter ki yapsınlar.

üşümem ben

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Soguk günler içinde nike bir şeyler yapacaktır.

Yorum

bu senede tribünlerde bordo mavi hakimiyetini kuramazsak daha kuramayız.. formalar sudan ucuz,rağbette var.
                      iş kaldı forma ve atkıyla maça gelme kültürünü yerleştirmeye..
                      1461!

Yorum

İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Soguk günler içinde nike bir şeyler yapacaktır.
                        İnsanın aklı Puma'ya gidiyor tabi hala .Soğuk için de herhangi bir bahane kalmadığına göre tek sorun m_fatih_y'ye uygun forma bulmak kaldı .
                        Her daim TRABZONSPOR!
                        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                        "7"

Yorum

evet fıkırler çok guzel turubunde bence mavi renk hakım olsun takım sahada çubuklu forma giysin kaşkol alışkanlıgı artmalı
                          1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

bu platformda herkes maça forma ile gidilecek bilincinde ama malesefki şehir insanımız hem maddi hem bilinçsizlik yüzünden bu forma giyme çekirdek yeme tezahhurat etmeme gol yiyince yuhalama gibi durumlarda hep olumsuz kalıyoruz
                            umarım her bu başlığı gören yapar bu forma giyme işini en azından okuyanlar buna katılır..
                            NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

arkadaşlar keşki bende trabzonda yaşıyor olsaydım bu sene bütün organisazyoonlar cok güzel olacak gibime geliyor bide kendimize özgü bi marş bulsak süper olur..

Yorum

Tribünler BORDOYA BOYANDI SON BAKTIĞIMDA MERDİVENLER SARIYA BOYANDI BENCEDE MAVİ İYİ OLUR BU SENE..
                                FOREVER TRABZONSPOR
                                1461
                                TS rh (-)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X