şu anda formalar sudan ucuz. her maçta sırtımıza formamızı geçirmemiz lazım. bordo ve mavi ile stadımız donanmalı. ayrıca mümkünse çok sayıda bayrak sallarsak maçlarda daha güzel olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008 - 2009 Sezonunda Tribünler Mavi Olsun!..
Daraltma
X
-
Aralara birkaç tane bordo da sıkıştırdık mı tamam olur.İnanılmaz bir görüntü ortaya çıkar.Ancak ben bizim tribünlerde böyle bir görüntünün olmayacağını düşünüyorum.Ayrıca İtalya'daki tribünler gibi oyuncuların karikatürleriyle yapılmış pankartlar olsa mükemmel olur bence.Özellikle Roma tribünleri bu konuda çok iyi hazırlanıyor.Colmandante
Yorum
-
KUTADGU
Düşünelim, inanalım, gayret gösterip uyaralım...İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAralara birkaç tane bordo da sıkıştırdık mı tamam olur.İnanılmaz bir görüntü ortaya çıkar.Ancak ben bizim tribünlerde böyle bir görüntünün olmayacağını düşünüyorum.
Neden olmasın ki?
Yorum
-
Çok güzel bir fikir.
Ama Trabzonspor tribünlerini hiçbir zaman yeteri kadar organize görmeyen biri olarak uygulanması zor olacak diye düşünüyorum.
Yine de keşke olsa...
Ve bende tercihimi "bordo" dan yana kullanıyorum
Bir ara Milan'da bu şekilde yapmıştı.Stadta kırmızının tonu o kadar güzel ayarlanmış ki,resmen burası benim evim diyordu Milan lılar için.
Bİzde de bordo nun güzel bir tonu ayarlanabilir."Top bile bordo olsun bence"...En son Tolga Okumuş tarafından düzenlendi; 10.06.2008, 02:00.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Çok doğru bir şeye değindin abi.Böyle karikatürler olursa da çok iyi olur.Gerçekten güzel duruyor.Mesela Yattara'ya falan yapsalar.İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAralara birkaç tane bordo da sıkıştırdık mı tamam olur.İnanılmaz bir görüntü ortaya çıkar.Ancak ben bizim tribünlerde böyle bir görüntünün olmayacağını düşünüyorum.Ayrıca İtalya'daki tribünler gibi oyuncuların karikatürleriyle yapılmış pankartlar olsa mükemmel olur bence.Özellikle Roma tribünleri bu konuda çok iyi hazırlanıyor.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Soğuk kış günleri hariç (ki onda da atkıyla,bereyle rengimizi belli etmemiz gerekir) formasız maça gidenler üzerinde "mahalle baskısı" kurulmalı.Forman yok mu?Satın al.Alacak durumun mu yok?En azından bordo yahut mavi bir tişörtün vardır giyin gel.Sahaya atlayacak derecede fanatikleri de gördük formasız,hatta sarı renk giyinmiş.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı
"7"
Yorum
-
allah canımı alsın kar altında bile giyerim.İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoğuk kış günleri hariç (ki onda da atkıyla,bereyle rengimizi belli etmemiz gerekir) formasız maça gidenler üzerinde "mahalle baskısı" kurulmalı.Forman yok mu?Satın al.Alacak durumun mu yok?En azından bordo yahut mavi bir tişörtün vardır giyin gel.Sahaya atlayacak derecede fanatikleri de gördük formasız,hatta sarı renk giyinmiş.
yeter ki yapsınlar.
üşümem ben
Yorum
-
İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoğuk kış günleri hariç (ki onda da atkıyla,bereyle rengimizi belli etmemiz gerekir) formasız maça gidenler üzerinde "mahalle baskısı" kurulmalı.Forman yok mu?Satın al.Alacak durumun mu yok?En azından bordo yahut mavi bir tişörtün vardır giyin gel.Sahaya atlayacak derecede fanatikleri de gördük formasız,hatta sarı renk giyinmiş.

Soguk günler içinde nike bir şeyler yapacaktır.
Yorum
-
İnsanın aklı Puma'ya gidiyor tabi halaİlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoguk günler içinde nike bir şeyler yapacaktır.
.Soğuk için de herhangi bir bahane kalmadığına göre tek sorun m_fatih_y'ye uygun forma bulmak kaldı
.
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı
"7"
Yorum
-
bu platformda herkes maça forma ile gidilecek bilincinde ama malesefki şehir insanımız hem maddi hem bilinçsizlik yüzünden bu forma giyme çekirdek yeme tezahhurat etmeme gol yiyince yuhalama gibi durumlarda hep olumsuz kalıyoruz
umarım her bu başlığı gören yapar bu forma giyme işini en azından okuyanlar buna katılır..NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum