sürekli aynı döngüde döndüğümüzün kanıtı bir başlık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Cok cabuk gaza gelen bir camiyayiz..arkadas turk futbolu temizlenmeden 2011 davasi sonuclanmadan trabzonspor ruyasinda gorur sampiyonlugu ancak hala bunu ogrenmedik gitti bu sistem trabzonsporu sampiyon yapmaz sokun bunu artik kafaniza..once sistem temizlenecek saha disi etkenler ortadan kalkacak adalet saglanacak ancak ondan sonra sampiyonlugu dusunebiliriz..80 puani 2 kere asip sampiyon olamayan tek takim olmamiz herseyi ozetliyor zaten sakin olalim ayagimiz yere bassin biraz..tarlalari surenler onlari koruyup kollayanlar uzantilari hala turk futbolunun icinde unutmayalim bunu..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk maçtan fos çıktı.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük, Konya ve FB'yi yenmeden şampiyonluk konuşmamalıyız.
Ne yazık ki olmayacak.Hamiş
Yorum
-
bu kadroyla olmaz başkanın silkelenmesi lazım sana başkan diyecek ki sana iki üst düzey adam rıza biri sol açık biri stoper pahalı iki transfer hedef? şampiyonluk veya şampiyonlar ligi bu kadar devre arası bunlar olmassa bir halt olmaz şampiyonlar ligine okeyim par agelecek takım avrupaya gidecek uefa kupasına katılmaya razı dğeilim bütçesi düşük çünkü
Yorum
-
düzenin de bilmem nesinin de koyacaz bi tarafina... sampiyon olacagiz, inancim tam...
en kötü 2.olacagiz, olmaliyiz....
3.lük hiçbir nâneye yaramaz, basari olarak sayan her sene 3.lügü sayar, böyle taraftarlar sinir bozmaya basladi artik...
3.olacagina 7.ol kupayi kazan, avrupa ligine elemesiz git, daha iyi... 3.lük sanki bizi sampiyonlar ligine atiyor da, 3.lük iyidir diyoruz, ama 5.lïk kötü he mi ?
valla ben cücüslerin en az 1'ini her sene altimiza almak basari sayilabilir derdim ama bu sene kabul etmiyorum bunu, ille de sampiyonlar ligi arkadas, ötesi berisi bilmem nesi yooookkk,,, 3.lük yok zurna....
kupa + 3.lük mü ?
sâdece 2.lik mi ?
zilyon kere 2.likTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Maalasef bizim insanımızın en kötü yanı fazla özgüven.. Ayağımız biraz yere sağlam basmalı. Gelirsek de arkadan sessiz sessiz geliriz..Sakin olalım,futbolculara da çok yük biniyor böyle..Abdüş,Yusuf kaldıramayabilir.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Mali durumu düzeltmedikten sonra ne yaparsak yapalım o sekizi görmemiz çok zor. Hatta beş altı yıl boyunca sekizi falan unutup önce mali durumu düzeltmemiz lazım. Ondan sonra sekiz dokuz on gelir. Para varsa huzur vardır , para varsa şampiyonlukda vardır. Misal manchester city ve Psg.
Ama futbolcu alıp satmayla 900 bilmem kaç milyon ödenmez. Ayrıca bu kadar borcu olan bir yönetim kalkıpda siyasete şike konusunda diklenemez anca fikret orman gibi yalaka olur bol bol hükümeti yalar.
Yorum
-
Anca bu sekizi görürüz ama buda iyi yani.
edit : forumdaki çakma Trabzosporlu gerçek beşiktaşlı olanları rahatsız ettiysem ne mutlu bana.En son celaledtin tarafından düzenlendi; 28.12.2017, 09:08.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum