Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlığın varlık sebebi olabilecek olmasını bilmemiz.
    Herşeye rağmen...

Ya nasip...

Sanki 2009-10 sezonu gibi hissediyorum yine.
    İnşallah sonu kupa ile bitsin bu kez.
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• 2020 ye kadar olsak keske ama bu sene mucize.

Yorum

• O sene bu sene.

Yorum

• bu sene imkansiz gibi. belliki şikeciler abuk zubuk paralar harcayip bi türlü sampiyonluk kadro kuracak, bjk zaten öyle yada böyle en favoriler. gs ise dursunun son şansı bu sezon, onlarda tüm yollari deneyeceklerdir, basaksehir cok akilli isler yapiyor, bu sezonun istisna olmadigini kesinlikle kanitlayacaklar.
          En son Gurbetçi_TS tarafından düzenlendi; 13.06.2017, 01:05.

Yorum

• sike pisigi temizlenmedigi sürece asla sampiyon olamayiz. bosuna hayal kurmayin. ilk önce sike yapanlar cezasi cekmelidir. belki o Zaman türk futbolu temizlenir ve adaletli yönetim olur

Yorum

• Trabzonspor güçlü bir camia birlik ve beraberlik içinde olursak, sadece bizi hakemlerle baskı altına almalarını engellersek çünkü ligin ilk 10 haftası bunu yapıyorlar bunu engellemek için gerekirse tehdit etmeliyiz ve karşılık vermeliyiz ve ondan taraftar desteği ile her maça gidip takımı desteklersek 8. şampiyonluğa bu sene ulaşabiliriz...

Yorum

• tik tak...

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Havaya girdik iyice, sonumuz hayrola

(UEFA)

Yorum

• şampiyonluk için devre arası bir iki transferle olabilirse mümkün yoksa zor yani ama şampiyonlar ligi de olur

tabi gönül ister şampiyonluk.bu senenin o sen eolması için başkanın devre arası iki üst düzey transfer yapması lazım malesef yaparsa şansımız çok yüksek o zaman havaya girebiliriz işte

Yorum

• Beyler sakin olun önce bugünki maçi kazanalım
                      sakin olun...

Yorum

• Aynen, biraz sâkin... ama inanmaya devam, sâdece fazla baski olusturmayalim, ve hattâ bence her karsilasma sonu sampiyon Trabzon tezâhüratlari söylemeyelim stadlarda... oyunculari çok erken baski altina almayalim.. etklenen olabilir...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Heyacanlanmadim desem yalan olur.Hadi bu sefet olsun be.

Yorum

• Karabük, Konya ve FB'yi yenmeden şampiyonluk konuşmamalıyız.

Yorum

• bugün olmayacagini gördük

bosuna hortlatmisim
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• He he 8 he
                                Ligde kalmak isteyen takım şampiyon olmak isteyenden fazla mücadele ediyorsa , o takım zaten şampiyonluğu hedeflememiştir. Geçin bu ayakları , bu başlıkta kapansın artık,olacağı yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X