Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskisehir gibi fb'nin ezikleri oldukca bu ligde sampiyon olunmaz.

Yorum

• ya akşamki maçtan sonra gözlerim doldu lig tv yi kapatıp gidip yatağıma yattım.adalet mi bu yha.fenerin nelerle ne yaptığını görmesem tm haklarıyla geliyolar dicemde bu olayları görünce çok üzülüyorum............7 ye hazırız ama bu adaletsiz arenada bu iş zor gibi....

Yorum

• umre ziyareti işe yaramadı. ilahi güç fenerbahçe tarafında.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih Tekke-Gabric bu ikili bu isi halledecek.
          eğer oynarlarsa bu olabili işte... zor olsada umutluyuz..... takımımızın yanındayız...

Yorum

• son dort sezanda iki kez son hafta şampiyonluk veren bir takım puan puana gitmenin stresini kaldıramaz evet şansımız azaldı. ama son 4 maçımızı alırsak şansımız yüzde 50 dir. bırakalım şu karamsarlığı son dört haftanın tadını çıkaralım.

Yorum

• Yaşamak çok zor geliyor be inanç gittikten sonra ama inanırkende zor sonunda yok olacak o inanç belli inanmak istemiyorum daha fazla ağlamamak için hayattan nefret ediyor insan.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 1996-2003-2004 yıllarında şampiyonluğa oynayıp, 2. olmuşuz. Ve puan ortalamamız son 20 yılın o yıllar hariç diğer şampiyonlarından daha yüksek olmasına rağmen. Bu yıl da aynısı olacak normal şartlarda şuandaki puanımızla İ.B.B maçı öncesi veya sonrası tur atmamız lazımdı. Ama şartlar normal değil. Ve sürekli bizim şampiyonluğa oynadığımız yıllar şampiyonluk puanının 80 puanın üstüne çıkması da manidar değil mi?

Yorum

• basbakan azizi ve alexi davet etsin agirlasin. "bucada aksilik cikmasin?.... Ayarlariz" konusmasi gecsin.

tahkim aziz yildirimin cezasini azizin son maca yetisebilecegi sekilde düsürsün...

yok arkadas, ben hazir olsam ne yazar? takim hazir olsa ne yazar? tikir tikir isliyor hersey

Yorum

• Olmuyor iste kader mi boyle duzen mi boyle bilmiyorum.Iplerde elimizde olsa olmasa da olmuyor iste.Bursa-Gs'ye kismet oldu bu is sampiyon oldular.Bakalim ne olacak fakat yine olmayacak gibi.

Yorum

• Ben hala inanıyorum hatta bu mesajı 07:07 de atıyorum telefonumun saati en azından öyle
                      Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Henüz her sey bitmis degil. Son 2 mac kalsa tamam derim de, daha 4 hafta var. Hem Fenerbahce bugün de puan kaybedebilir. Takimin ayni inancla mücadele etmesi, taraftarin da desteklemesi gerekiyor. Az bir avantaj yitirildi diye gemileri yakmanin anlami yok.
                        Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• Şampİyon olacaĞiz buna ben gece 04.30 da yaŞadiĞim olayla daha Çok İnandim.vahİy gelmedİ yalniz:d fakat %100%100 Şampİyonuz

Yorum

• Trabzonsporluya karamsarlik yakismaz,82 puan alalim bence sampiyonuz.Olamasak da artik sene 2011 takimini sizler gibi kotu gunde de sahiplenecek ciddi sayida insan var,ayni durumlara dusulmez seneye sampiyonlar ligine katilabilecek bir psikolojiyle baslariz

Yorum

• arkadaşlar kesinlikle puan kaybetecek önemli olan bizim kaybetmememiş. ama lakin bu es es macında oyuncuların bencil olmaları bu duruma getirdi durumu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim