Eğer şampiyon olursak bir daha asla futbol maçı seyretmeyeceğim. Allah'a şükür güzel bir evliliğim, iyi bir işim ve hepsinden önemlisi cingöz bir kızım var. Tek eksiğim Trabzonspor şampiyonluğu, o da olursa hanıma söz verdim, bir daha maç falan seyretmeyeceğim. Tepemde saç kalmadı. Şampiyon olursak ciddi psikolojik travmalar, patlamalar, dengesizlikler yaşama ihtimalim yüksek. Şampiyon olalım, gözüm açık gitmesin. Bir daha da maç seyretmeyeceğim..
Asıl futbol ondan sonra başlıyor abi sen ne yaptın
Allahın izniyle hele bir şampiyon olalımda hayırlısıyla.
Herseyden cok haziri(z)m diye dusunuyorum! Nisan ayi gelsin halen kafaya oynayalim, Trabzona oyle bir akin olacakki, Trabzon 250.000 nufuslu sehirden 1.500.000 nufuslu bir sehir olacak 1 ayligina. Oyle muhabbetler var ki Hollanda, Almanya ve cevre ulkelerinde, sanirim Trabzonsporumuz sampiyonluga giden bu yolda ciddi ciddi sampiyonluk maclari oynasin, her maci, her deplasmani kapali giseye oynayacaktir. Kaldi ki Istanbul ve diger illerdeki renkdaslarimizi da sayarsak Trabzon Trabzon olali yada Turkiye Turkiye olali bu tur organizasyonlara ilk kez sahit olacaktir, yer yerinden oynayacaktir tabiri caizse. Lig tvde Markus Merkte sampiyonluk macina cikacak olan takimin sehrinden yayin yapilmasini onermis ve Sansar bunu kabul etmistir. Markus sanirim Trabzona gittiginde gozlerine inanamayacaktir....
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Eğer şampiyon olursak bir daha asla futbol maçı seyretmeyeceğim. Allah'a şükür güzel bir evliliğim, iyi bir işim ve hepsinden önemlisi cingöz bir kızım var. Tek eksiğim Trabzonspor şampiyonluğu, o da olursa hanıma söz verdim, bir daha maç falan seyretmeyeceğim. Tepemde saç kalmadı. Şampiyon olursak ciddi psikolojik travmalar, patlamalar, dengesizlikler yaşama ihtimalim yüksek. Şampiyon olalım, gözüm açık gitmesin. Bir daha da maç seyretmeyeceğim..
Bende aynı fikirdeyim. Hanıma ve aileme söz verdim. Trabzonspor şampiyon olunca maçlara sık gitmeyecem. Şehir dışına hemen hiç çıkmayacam. Yensekte yenilsekte kendimi kaptırmayacam. İnşallah sözümü tutarım
TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLURSA OLASI GAZETE BAŞLIKLARI
anadolu ajansı :şampiyon trabzon
zaman : biz demiştik,böyle olacağı belliydi!
dünya : üç büyükler bir daha hiç yükselemeyecek !
cumhuriyet : sonunda şampiyonluğa kavuştu!
bilim ve teknik : şampiyonla ilgili bilmediklerimiz
pc oyun : game over ! şampiyon TRABZON
para : ŞAMPİYONLUKTAN kar yapmanın 100 yolu !
aktüel : şampiyonluk günü yanınızda olması gereken 2 şey:bayrak ve ısıya dayanıklı elbise !
arena (uğur dündar) : şampiyonluk gören futbolcuların tüyler ürperten dosyası !
show tv (reha muhtar) : sayın şener, şampiyon oldunuz,sizde mutlu oldunuz mu efendim?
başbakanlık basın ve halkla ilişkiler daire başkanlığı : bütün yaralar sarılacak !
yeni asır: rezalet!şampiyon oldu ama izmir belediye başkanı hala uyuyor.daha daha dışarda kutlamalara katılacaktı
hıncal uluç (sabah) : şenol güneşin saçlarında jöle yoktu,bu şampiyonluk iptal olmalı
fotomaç : fenerbahçenin ronaldo transferinde bu sefer karısı pürüzü çıktı aziz yıldırım bu pürüzü kısa zamanda gidereceklerini açıkladı (dip not )şmp TRABZON
gala: istanbul sosyetesi şampiyonluğu nerde kutladı
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
aktüel : şampiyonluk günü yanınızda olması gereken 2 şey:bayrak ve ısıya dayanıklı elbise !
show tv (reha muhtar) : sayın şener, şampiyon oldunuz,sizde mutlu oldunuz mu efendim?
başbakanlık basın ve halkla ilişkiler daire başkanlığı : bütün yaralar sarılacak !
yeni asır: rezalet!şampiyon oldu ama izmir belediye başkanı hala uyuyor.daha daha dışarda kutlamalara katılacaktı
hıncal uluç (sabah) : şenol güneşin saçlarında jöle yoktu,bu şampiyonluk iptal olmalı
fotomaç : fenerbahçenin ronaldo transferinde bu sefer karısı pürüzü çıktı aziz yıldırım bu pürüzü kısa zamanda gidereceklerini açıkladı (dip not )şmp TRABZON
yerel basindan da soyle bir baslik atacak babayigitler bekliyorum o gun..
anadolu dusmanu o... basin
a..... s....k bunu da yazin
abi şampiyon olursak, dünyada futbol bitecekmiş gibi geliyor,sanki hayatımız anlamsızlaşacak gibi..
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Erkenden havaya girmeyin,peşpeşe 2 maç kaybetsek ne şampiyonluk kalır ne de bişey,bu yüzden temkinle yola devam etmeliyiz,sevinmek için 30. haftayı bekleyin
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Kıyamet günü atılacak olan gazete başlıkları değilmiydi bunlar.
Yorum