Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlığı derhal kapatın. Trabzonlu kazmalarla şampiyonluğun ş si bile olamaz bu kulüp!!! Siz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da sadece İstanbullular mı görev alıyor sanıyorsunuz???

Fatih Terim Adanalı!!! Gözünüzü açın artık!!!

Trabzonlu çobanlar milyonluk futbolculara ne öğretecek? Soruyorum size? Ne öğretecek?

Yorum

• Şampiyonluk mücadelesi bitmedi, şansımız hala var karamsarlık ne işimize yarar. Başakşehir geçen sene son 7 haftada 6 puan aldı. Galatasaray geçen sene 69 puanla şampiyon oldu. Biz 5 maçı da olsak 73 puanla şampiyonuz. Her şerde bir hayır vardır, inancımız bu. Belki Ankaragücü beraberliği bize GS galibiyeti getirecek diğer maçları da alacağız. Enseyi karartmayalım olumlu bakalım destek verelim sonunda hayır dileyelim. İnşallah olacağız da.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'

Yorum

• Bu yorumu okuyanlar unutmasin. Basaksehir GS ve Antalya maclarindan sifir cekicek. Biz GS-yle berabere kalicaz ve averajla son 4 haftaya lider giricez...
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Bir sezonda bir sürü emek veren bir takım neden yüzlerce insanın meşalelerle eşlik etmesine heyecanlı gözler yerine endişeli gözlerle izledi?
          Neden bir gram hırs olmadan 90 dk bitirdi.Neden yani?

Bunca insanı umutlandırıp heyecanlandırıp ortada bırakmak nedir allah aşkına ,birisi izah edebilir mi bu durumu?

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu yorumu okuyanlar unutmasin. Basaksehir GS ve Antalya maclarindan sifir cekicek. Biz GS-yle berabere kalicaz ve averajla son 4 haftaya lider giricez...
            Bence de başakşehir puan kaybedecek. Onlar da çok iyi değiller ve Gs maçında hakemlerin başakşehiri tutacağını hiç sanmam. Ya beraberlik olur ya gs alır maçı. Ama biz bu kadar eksikle ve bu teknik yönetimle gs yi yenebilecek miyiz onu bilemiyorum. Her şeye rağmen gs den iyiyiz ama hakem yine onlardan yana olacak.

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ve bu fotoğrafı...
              [ATTACH]18889[/ATTACH]
              bu fotoğraf üzerinden takıma yüklenmenin bir anlamı yok. bu fotoğraftan ruhsuzlar anlamı çıkmaz.

maç öncesi takım otobüsü bu şekilde olur.
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• Hiçbir şey bitmiş değil.

Umut azaldığı yerde inançın devam etmesi lazım.

Yorum

• Olacağız da.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olacağız da.
                    Aynı düşüncedeyim kardeşim

Yorum

• takım ve hoca inansa şampiyon oluruz ama inanmıyorlar.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Olacağız da 34 üncü hafta kazanıp şampiyonlugu kazanıp kutlarız inşallah...
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu Sezon Şampiyon Trabzonspor 8. Şampiyonluk Geliyor...

Yorum

• Ziraat kupası fenerbahçe maçı büyük oranda bizi şampiyonluktan uzaklaştırdı. Fenerbahçe maçı olsa bile önce Alanya maçının ilk 11 ini yazıp geri kalanlarla çıkmamız gereken zırtapoz bir ziraat kupası maçıydı, önemli sakatlar verdik ve bu sakatlıklar sonucu şampiyonluğu da, pek de önemli olmayan bir başarının sebep olduğu motivasyon kaybı da ekstra. her sene böyle saçma sapan planlama hataları yapıyoruz, ben yazmaktan/söylemekten bıktım, onlar yapmaktan bıkmadı.
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ziraat kupası fenerbahçe maçı büyük oranda bizi şampiyonluktan uzaklaştırdı. Fenerbahçe maçı olsa bile önce Alanya maçının ilk 11 ini yazıp geri kalanlarla çıkmamız gereken zırtapoz bir ziraat kupası maçıydı, önemli sakatlar verdik ve bu sakatlıklar sonucu şampiyonluğu da, pek de önemli olmayan bir başarının sebep olduğu motivasyon kaybı da ekstra. her sene böyle saçma sapan planlama hataları yapıyoruz, ben yazmaktan/söylemekten bıktım, onlar yapmaktan bıkmadı.
                              Çok doğru. Erkenden elenmemiz gereken bir organizasyona sakatlar verdik
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Hep biz mi travma yasayacagiz, bu sefer de geriden gelip biz alalim AKPspor ve Qatarli musterileri travma yasasin...
                                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim