1 yılı geçti emeğimiz, alınterimiz ve hayallerimiz çalınalı, ama hala ümidimizi kesmedik beklemekteyiz inşallah UEFA gerekeni yapar veya yaptırırda geçte olsa hakkımız olan kupamızı alırız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Başlığı canlandırmak güzel olmuş... :]"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Günahımızı vermem ben onlaraİlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek şike şike gelecek. O kupanın sapını da eziklere göndereceğiz.
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Rasim'e göre Ekim sonu dahi olabilirİlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylenenlere göre minimum 6 ay Yargıtay'ı bekleyeceğiz.Ondan sonra ver elini 7...
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İnanmak en büyük kumardır, bir kez inandı mı insan bir daha aksini dinletemez kendine, tüm boşvermişlikler bahane ucundan da olsa bir kere inanan hep inanır ama direneceğim geleceğin yalanına, asla gelmeyeceksin, hem kim kaldı ki sana inanan şurada epi topu üç beş kişi, çok mu güçlüsün, yenebilir misin beni ? Elin ayağın, kolun kanadın mı var? Neyinle tutsak edeceksin beni kendine, tamam inandım bir kere evet, ama artık inanmıyorum üzerime giydiğimden beri o formayı inanıyorum, babamının bizden başka bir şeye gözleri ışıldayarak baktığından beri inanıyorum, nenemi kulağına radyoyu dayamış gördüğüm andan beri inanıyorum. Sen başarmadın bunu, ben istedim, ben geldim sana, ben inandım, şimdi ben inanmıyorum sana, 30 yaşına girdin büyüksün benden, nicelerini yola koydun, serdin asfalta, verdin kara toprağa, verdin dimi? Kimi kalpten gitti, kimi metal parçaları arasında can verdi, gördün dimi bunları, inanmıştı onlarda, inandıkları için değil ama kaderleri böyle istedi o yüzden öldüler. Olsun, inanmayacağım artık, bilmiyor muyum sanıyorsun, her inanmak istemediğimde mutluluğun tam ucunu gösterip geri çektiğini, kandırdığını beni ?
Kanmam daha sana, biliyorum gelmeyeceksin, kimseyi inandıramıyorum, dinlemiyor kimse beni nasıl inanmışlarsa, hem kendimi de inandıramadım ben daha kimseden bana ne, ama uğraşıyorum ulan işte başardım yemin ettim bir daha dünya gözü ile görmeyeceğim bu takımı, bir daha dualar etmeyecem, gelmeyeceğini bile bile aldanmayacam sana, zorlama artık beni, düş yakamdan, sakın bir daha inandırma beni, hep öyle kal işte, hep acı yaşat ben buna layığım, biz buna layığız, kaderimiz lan bu işte öğrendik gerçeği aksini yaşatma, inanmayacam sana.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Emirhan sende son zamanlarda "Kuk" virüsü belirtileri görüyorum : ) Her ne kadar Haziran 25'te birşey olmayacağını doğru tahmin etsende yanılacaksın. Sen de istiyorsun yanılmayı : )İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmak en büyük kumardır, bir kez inandı mı insan bir daha aksini dinletemez kendine, tüm boşvermişlikler bahane ucundan da olsa bir kere inanan hep inanır ama direneceğim geleceğin yalanına, asla gelmeyeceksin, hem kim kaldı ki sana inanan şurada epi topu üç beş kişi, çok mu güçlüsün, yenebilir misin beni ? Elin ayağın, kolun kanadın mı var? Neyinle tutsak edeceksin beni kendine, tamam inandım bir kere evet, ama artık inanmıyorum üzerime giydiğimden beri o formayı inanıyorum, babamının bizden başka bir şeye gözleri ışıldayarak baktığından beri inanıyorum, nenemi kulağına radyoyu dayamış gördüğüm andan beri inanıyorum. Sen başarmadın bunu, ben istedim, ben geldim sana, ben inandım, şimdi ben inanmıyorum sana, 30 yaşına girdin büyüksün benden, nicelerini yola koydun, serdin asfalta, verdin kara toprağa, verdin dimi? Kimi kalpten gitti, kimi metal parçaları arasında can verdi, gördün dimi bunları, inanmıştı onlarda, inandıkları için değil ama kaderleri böyle istedi o yüzden öldüler. Olsun, inanmayacağım artık, bilmiyor muyum sanıyorsun, her inanmak istemediğimde mutluluğun tam ucunu gösterip geri çektiğini, kandırdığını beni ?
Kanmam daha sana, biliyorum gelmeyeceksin, kimseyi inandıramıyorum, dinlemiyor kimse beni nasıl inanmışlarsa, hem kendimi de inandıramadım ben daha kimseden bana ne, ama uğraşıyorum ulan işte başardım yemin ettim bir daha dünya gözü ile görmeyeceğim bu takımı, bir daha dualar etmeyecem, gelmeyeceğini bile bile aldanmayacam sana, zorlama artık beni, düş yakamdan, sakın bir daha inandırma beni, hep öyle kal işte, hep acı yaşat ben buna layığım, biz buna layığız, kaderimiz lan bu işte öğrendik gerçeği aksini yaşatma, inanmayacam sana.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yine başlığı hortlatarak görevimi yerine getirdim

Yorum