Benim anlamadığım bir olay var biz bu yıldız işini nasıl yapacaz. Normalde 10 şampiyonlukta 2.yıldızı alıyoruz malum şikeden sonra adamlar şampiyonluğumuzu kabullenmiyor. Sizce armaya 2.yıldızı koyabilme gücümüz var mı hukuki açıdan ne olur.
Benim anlamadığım bir olay var biz bu yıldız işini nasıl yapacaz. Normalde 10 şampiyonlukta 2.yıldızı alıyoruz malum şikeden sonra adamlar şampiyonluğumuzu kabullenmiyor. Sizce armaya 2.yıldızı koyabilme gücümüz var mı hukuki açıdan ne olur.
2 sampiyonluk daha alalim da o yildizi formaya degil alinlarinin ortasina bile cakariz rahat ol.. adamlar mahalle takimlariyla oynamislar ligi son sirada bitirmisler ertesi sene kume dusme olmadigi icin ligde oynayip 1 .olmuslar 8 takimli harbiyeli altindirekli beykozlu falan ligde 5 yildizli forma yapmislar kendilerine biz oyle bir kudurturuz ki onlari yeterki alalim 2 sampiyonluk daha her turlu yolu bulunur
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
El Trabzonspor ya es eterno. El cuadro 'bordo mavi' se proclamó campeón de la Superliga turca al empatar (2-2) ante Antalyaspor en el Senol Günes tres jornadas antes del final del
[MENTION=3348]Murat'[/MENTION] tam çevirisini yapabilir misin?
65 yıllık Süper Lig'de sadece İstanbul dışından iki takım lig şampiyonu oldu. Bursaspor (2009-10) ve 1976, 1977, 1979, 1980, 1981, 1984 ve 2011'de aliron'u söyleyen bir Trabzonspor (ikincisi UEFA'nın Fenerbahçe'yi cezalandırmasına rağmen Federasyon tarafından tanınmadı ve berabere kaldılar. şike iddiası nedeniyle Şampiyonlar olmadan). 'Sekizinci' kupanın ardından Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından listede dördüncü sıradalar.
8.kupa vurgusu onemli son cumledeki bu yazida marca bile neyin ne oldugunu biliyor..
2 sampiyonluk daha alalim da o yildizi formaya degil alinlarinin ortasina bile cakariz rahat ol.. adamlar mahalle takimlariyla oynamislar ligi son sirada bitirmisler ertesi sene kume dusme olmadigi icin ligde oynayip 1 .olmuslar 8 takimli harbiyeli altindirekli beykozlu falan ligde 5 yildizli forma yapmislar kendilerine biz oyle bir kudurturuz ki onlari yeterki alalim 2 sampiyonluk daha her turlu yolu bulunur
hiç olaya bu açıdan bakmamıştım. bizim yönetim iyi yapıyor sürekli 8. şampiyonluk vurgusunu kullanarak.
Sampiyonluk formalarinda 8 vurgusunun olmamasi uzucu buyutecle fark edilecek silik bir sonsuzluk isaret ile gecistirilmis begenmedim tff izin vermemis olabilir de sonsuzluk isaretine kimse karisamazdi hafif capraz bir sekilde herkesin gorebilecegi fark edebilecegi sekilde sonsuzluk isareti konulmus olsa bu yasak delinebilirdi 8.sampiyonluga vurgu yapilirdi
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 17.05.2022, 10:02.
8. muşamba diye kuş beğinlerince dalga geçmeye çalışan şikebahçeliler ne oldu morardınız halen daha eşekler gibi anıra anıra ağlıyorsunuz.Efsane Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'unun Efsane Kol Hareketi 8. muşambayı bütün Trabzonspor'un 8. Şampiyonluğunu çekemeyen şikebahçelilere acı acı gerisi biraz argo söylemeyim!!!
Evet 9. Kuşatmaya HAZIRIZ...Haydi Trabzonspor'umuz 9. Şampiyonluğa Doğru Yine Kararlılık İle Devam...
Trabzonspor'umuzun 8. Şampiyonluğu adeta Trabzonspor düşmanlarını çok çok ağır hüsrana ve bozguna uğrattı.Trabzonspor 10. Şampiyonluğa Ulaşıp 2. Yıldızı Kazandığı Zaman herhalde Trabzonspor düşmanları kalp krizinden helak olur...
Yorum