Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Buğra Erdoğan ve İsmail Özeren Trabzonspor'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buğra'nın tipi bana Erman Özgür'ü hatırlattı. O da Dardanel'den gelmişti. Trabzon'da da iyiydi hala da iyi bence niye gönderildiğini anlamamıştım. İnşallah ikisi de hayırlı olur.
    Bu arada o sezon Erman'la Tamer Dardanel'den gelmişti galiba. Yanlış hatırlamıyorsam Mehmet Zengin Altay'dan gelmişti. (Yanlış hatırlıyor da olabilirim.)
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Hayırlı olsun.

Umarım transfer yapmak için transfer yapmamışlardır...
      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
      **Latocan**

Yorum

• Tamer ve Erman`i hatirlatti bana.
        Umarim umudumu bosa cikartmazlar.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• hayırlı olsun ama bu kadar genc futbolcu almak elimizde tutabılırsek gelecek acısından onemlı ve ıyı bır atılm fakat onumuzde 1-2 sene için bu genc futbolcuların yanına mutlaka bır kac deneyımlı ve kalıtelı yıldız da alınmalı
          Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
          Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
          Mustafa Korkmaz

Yorum

• genbç olmak yalnız başına fayda etmiyor, zeki olmak ve çalışıp kendini geliştirmek de elinde insanın. Ferhat gibi 2 senedir bir adım ileri gitmeyip, Ergin gibi yerinde sayarsan bir işe yaramıyor. Genç çocuklara şans da vermek gerek, Ersun hoca onlar için iyi bir fırsat. Az önce okuduğum habere göre Keçelinin 1 yıllık bulunan opsiyonu kullanılmayacakmış. Çok üzüldüm hakkaten, güle güle koçum, mümkünse tatile falan da gelme. Ferhatın da gidiş haberini duyarsam bu sene en önden gitmesi gereken 3 furbolcudan kurtulmuş oluruz. Erdinç, Keçeli, Ferhat...
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• umarım başarılı olurlar.üitliyiz.yeni sezonu iple çekiyorum.

Yorum

• Söylenen isimlerin dışında Tolga Seyhan ve Fevzi Elmas'ta bu klüpten çıkan diğer önemli futbolcular .
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.05.2008, 09:48.

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buğra'nın tipi bana Erman Özgür'ü hatırlattı. O da Dardanel'den gelmişti. Trabzon'da da iyiydi hala da iyi bence niye gönderildiğini anlamamıştım. İnşallah ikisi de hayırlı olur.
                  Bu arada o sezon Erman'la Tamer Dardanel'den gelmişti galiba. Yanlış hatırlamıyorsam Mehmet Zengin Altay'dan gelmişti. (Yanlış hatırlıyor da olabilirim.)
                  Doğru hatırlıyorsun.zengin Altaydan gelmişti bize.
                  Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Ben bu tip oyuncuların hemen kazanılmasından yanayım.Genç diyerek sağa sola kiralık vermek yerine kendi elimizde yetişmesini daha uygun görüyorum.İnşallah direkt onbirde sahaya çıkacak kalitede olurlar.Hayırlı olsun.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İnşallah hayırlısı olur...
                      Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

• Arkadaşlar bu çocukları seyreden vAr mı? Bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum.

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ismail ................... buğra

inş faydalı olur..
                          Hayırlı uğurlu olsun takımımıza...

İnşallah başarılı olurlar

(UEFA)

Yorum

• ismaili bilmem ama bu buğrada iş var
                            BMN İZMİR

Yorum

• Hayırlısı olsun
                              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                              legends never die ...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sadri başkan üst üste bukadar tranfer yaptı,3,4 tane genç oyuncu aldı,aklıma 98 yılında mehmet ali yılmazın 4,5 tane genç oyunucya biğrden imza attırması geldi
                                kimmi bunlar
                                mehmet zengin :ç.dardanel
                                tamer tuna :ç.dardanel
                                erman :ç.dardanel
                                dilaver :gurbetçi
                                çetin:gurbetçi

Cetin aslında hakkını veriyordu. Sonra petrolofisine felan gonderdik.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X