Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Buğra Erdoğan ve İsmail Özeren Trabzonspor'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

heyt ulan ben en cok bu 2 transfere sevndim yarın kimler imza atacak acaba cok merak ediyorum ...

Yorum

• bugüne kadar Çanakkale den alınan futbolcular gittikleri her takımda başarılı omuştur inşallah Buğra ve İsmail de başarılı olacaktır

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        puhahahahaha , bugra yakısıklı cok kız pasinden kosacaktır adım gibi eminim
        Siz şimdi bunların facebooktaki resimlerine yapılan yorumları bekleyin....
        100 yorumdan 90 "cicim, bebem"li...
        Sülük gibi yapışıyolar, ucundan accık diye.
        Töbe töbe...

Yorum

• Öncelikle transferler takımımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ben bir çanakkaleli olarak, Dardanelsporda en beğendiğim futbolcu olan buğra'nın trabzonspora katılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kendisini bilmeyenler için biraz bilgi vermekte fayda var. Kendisi kanat oyuncusudur. Bu sene izlediğim maçlarında 4-3-3 taktiğinin forvet üçlüsünün sağ tarafında oynadı. Geçen sene ise bu kanadın defansında oynamış. Yanlışım varsa bilgi sahipleri düzeltirlerse sevinirim. Herkese saygılar...

bu da başka bir yorum...

Yorum

• bizim transferlerin hiçbirini duymadım inş. yararlı olurlar bitsin artık bu çile!

Yorum

• valla bu varanlar sanırım 10-15 e kadar gidicek.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz şimdi bunların facebooktaki resimlerine yapılan yorumları bekleyin....
                100 yorumdan 90 "cicim, bebem"li...
                Sülük gibi yapışıyolar, ucundan accık diye.
                Töbe töbe...
                aynen öyle dogru tespit etmişsin walla

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim transferlerin hiçbirini duymadım inş. yararlı olurlar bitsin artık bu çile!
                  sen duymadın ama ben hepsini duydum ve az cok biliyorum colman hariç en cok sevindigim transfer haberi ise bugra ve ismail in alınması oldu ...

Yorum

• Gencecik adamlar.
                    Aşı tutarsa 10 sene bu formayı çıkarmazlar...
                    Sadece zaman ve fırsat tanımak lazım...

Hayırlı Uğurlu Olsun...
                    .
                    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                    .

Yorum

• selçuk inan, çanakkaleden manisaya geldiğinde ersun yanal döneminde, "kim bu adam yaa demiş" manisa taraftarı.. ve şu başlığı takip ettiğim kadarıyla selçuk inan, buğra kadar bile tanınmıyordu.. hayırlı olsun.. çok umutlandım bi anda bu iki uşaktan
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• beyler ben geliboluda oturuyorum .d ardanalin maçlarınada gidiyorum. .buğra denilen futbolcu sağ kanatta görew yapıyo we süper basarılı yani yattara olmasa yokluğu hissedilmez .size o kadar söliim. geçen sene defansın sağında görew yapıyodu .ordada iiydi.ama bu sene gösterdiği performans süperdi .onu antremanlarda bile izledim .adam o kadar hırslıki sanki yine maç yapıyorlar. benim gözüme batan özellikleri de topla süper depar atıyo .uğur boral misali. çok iyi çıkışları war. haa bide adamda öyle bi atp warki enerjisi bitmio . walla ben o adama kefilim
                        o adamı kaleye koy avni aker panteri olur o derece hırslı

Yorum

• bambaska bir trabzon goreceğiz galiba seneye...
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bambaska bir trabzon goreceğiz galiba seneye...
                            Daha kötü bir Trabzon'u hayal edemedigimden oldukca mutluyum bu transferlere
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak yavrukaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beyler ben geliboluda oturuyorum .d ardanalin maçlarınada gidiyorum. .buğra denilen futbolcu sağ kanatta görew yapıyo we süper basarılı yani yattara olmasa yokluğu hissedilmez .size o kadar söliim. geçen sene defansın sağında görew yapıyodu .ordada iiydi.ama bu sene gösterdiği performans süperdi .onu antremanlarda bile izledim .adam o kadar hırslıki sanki yine maç yapıyorlar. benim gözüme batan özellikleri de topla süper depar atıyo .uğur boral misali. çok iyi çıkışları war. haa bide adamda öyle bi atp warki enerjisi bitmio . walla ben o adama kefilim
                              o adamı kaleye koy avni aker panteri olur o derece hırslı

Bu sene benim yıldız adayım Buğra...
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Bu uşakların varanları niye beraber? Haksızlık yapılıyor bu forumda.
                                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X