Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Buğra Erdoğan ve İsmail Özeren Trabzonspor'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kardeşimizin iyi niyetli oldugunu biliyorum ama moderatörlerden ricam kardeşimizin bu esprisini silsinler

lütfen gerçekten şuan bu yeni oyuncumuzun bu yazıyı okudugunuzu düşünsenize ne kadar ayıp olur

ayrıca arkadaşlar ajanssporda bi yorum okudum felaket keyiflendim ahanda aynen koyuyorum

bır canakkalelı olarak herkese merhaba once trabzon bugrayı almakla onemlı ıs yaptı.bıraz pişerse aaron lennon gibi olur maçları ızledıgınız zman goreceksınız bu adamda DALAK dıye bır sey yok 90 dk devamlı depar ustune depar 2 seneden beri seyredıyom cok manyak adam....
    yeni WALCOTT

yazan arkadaşın niki : carlospepe anladıgım kadarıyla taraftarımızda değil o yüzden bu yorum çok güzel hakkaten
    Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
    Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

Buğra yakın gelecekte Trabzon'un Gökhan Gönül'ü olabilir . Fizik olarak güçlenmesi lazım , yetenek büyük .

Sağ kanat ve Orta alan pozisyonlarımızda elimiz çok güçlendi , bu eldeki futbolcularla yapılan kontrat yenileme çalışmalarına da yansıyacaktır . Eldeki bir çok futbolcuya olan ihtiyacımız büyük oranda azaldı .

Yorum

Hayırlı olsun başarılı olur İnş ikiside.
        Başarıya endeksli değiliz, varlığına aşığız. | Bordo&Mavi |

Yorum

Hayırlısı olsun. Özellikle herkes Buğra'yı çok methediyor. Umarım formanın hakkını fazlasıyla verir...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aldığımız oyuncuların hepsi 85 doğumlu mu?

Hayırlı olsun, hoşgeldiniz İsmail ve Buğra.
            en son 83-84te şampiyon olduğumuz açık ve net

laneti kırmak için yapılan 85 operasyonu bu

Buğra ve İsmail hayırlı olsun camiamıza..
            Hadi eyvallah..

Yorum

Mavi'nin sloganıydı bir aralar; "Çok güzel oluyoruz"
              Hayırlı olsun.
              Her daim TRABZONSPOR!
              Türkiye Kyoto'yu imzaladı
              "7"

Yorum

İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2.lig B. ktg. yükselme gurubunda mucadele eden çanakale spor un . sağ ve sol acık oyuncularıdır..
                en yakın arkadaşım Adana spor da oynuyor.. ondan aldığım bilgilerle yazıyorum... asıl almak istediğimiz sol kanat için iyi bir alternatif olacak olan ismail ama bu sezon adından cok söz eden buğra ilede anlaşıldı
                arkadaşla konuşmamızda - dardenelden kimleri tanıyosun veya duydun diye sordum bana koray-buğra-ismail uclusunun ismini verdi bende buğra ve ismaile imza atyırdık dedim bu oyunculara ben kefil olabilirim rahat ol dedi bu cocuklar kadroyu zorlar ..
                bende bugra ve ismail ' i isimlerini duydum hatta bugra ' yı izleme imkanım oldu ,hatta küçükköy ' ümüz bir ara bugra ' yı istemişti fakat alamamıstık cok iyi oyuncu oldugu söyleniyordu ve calıskan oldugunu biliyorum bugra ' nın ama ismail ' i ise pek tanımıyorum sadece ismini duymustum iyi diye fakat bugra ' dan eminim takıma cok faydalı olacak rahat olun

yönetimi tebrik ediyoruz ismail & bugra için
                En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 24.05.2008, 16:22.

Yorum

İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  allah harbı heyecanlandım okuyunca yaw bugra ıcın ınsallah ısmail kof cıkmaz benm gozum de doymuor ha
                  öle deme arkadasım bugra cok iyi topcu biliyorum izledim de kendisini fakat ismail ' in de cok iyi oldugu söyleniyor . Bana arkadas canakkale dardanel den 2 adam aldınız deyince ben bugra ve ismail oldugunu bilmiyordum çünkü bu 2 ismi daha önce duymustum , tribünden de bugrayı izlemiştim ... cok sevndim yönetim cok iyi işler cıkarıyor ...

Yorum

2 oyuncu da bekar... Bi sezon icinde onlari da evlendiririz artik
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bu Bugra hakkinda bir sitedeki Canakkaleli bi arkadasin yorumu soyleydi.. Bu adam da DALAK denen birsey yok..90 dakika depar 90 dakika kosar gelecegin yildiz adaylarindan biri,Trabzon buyuk is yapti,YENI WALCOTT.,Hayirli olsun tarzindaydi..
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kesinlikle katılıyorum dostum
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          puhahahahaha , bugra yakısıklı cok kız pasinden kosacaktır adım gibi eminim

Yorum

• Valla Bu Çocukları tanımıyorum ama insallah basarılı olurlar....
                            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• buğra kimsenin ummadığı büyük bir patlamaya imza atacaktır gs kendisini uzun zamandan beri izliyordu ama biz önce davrandık...

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X