Microsoft ve Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • #10 Fietra
    • 31.05.2004
    • 5506
    • Mühendis
    • İstanbul

İlk olarak L-M^ tarafından gönderildi
    İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

microsoft la daha once bi anlasma yapilmisti zaten..uyelerle ilgili yeni bir akilli kart çikarma olayi var..bu karti türkiyede ilk trabzonspor yapcak ve altyapi için microsoft görevlendirildi..

ayrica ilk kez wireless sistemini kullanildigi stadin avni aker oldugu haberi taa temmuzun haberiydi..çok eskidi

100.000 üye kapsaminda su anda verilmekte olan üye kartlarinin degisecegini duymustum.Sanirim yeni kartlar hem alisverislerde hem de Trabzonsporla ilgili tüm organizasyonlarda geçecek bir teknolojisi ile hazirlanacak.Kisaca Trabzonsporla ilgili her yerde bizi tanimlayacak kredi karti benzerimanyetik kartlar çikacak.Microsoft ile isbirligi yapilmasi gerçekten güzel,bu arz'a taleple karsilik vermeliyiz.

Güzel olurdu aslinda öyle.
    keyif adamı ..

Yorum

• kuzey_lee
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 31.05.2004
      • 2312

microsoft la daha once bi anlasma yapilmisti zaten..uyelerle ilgili yeni bir akilli kart çikarma olayi var..bu karti türkiyede ilk trabzonspor yapcak ve altyapi için microsoft görevlendirildi..

ayrica ilk kez wireless sistemini kullanildigi stadin avni aker oldugu haberi taa temmuzun haberiydi..çok eskidi

100.000 üye kapsaminda su anda verilmekte olan üye kartlarinin degisecegini duymustum.Sanirim yeni kartlar hem alisverislerde hem de Trabzonsporla ilgili tüm organizasyonlarda geçecek bir teknolojisi ile hazirlanacak.Kisaca Trabzonsporla ilgili her yerde bizi tanimlayacak kredi karti benzerimanyetik kartlar çikacak.Microsoft ile isbirligi yapilmasi gerçekten güzel,bu arz'a taleple karsilik vermeliyiz.

yani kaçak isletim sistemi kullanmiycaz bundan sonra ole mi

Yorum

• Barış BAKIRTAŞ
        • 31.05.2004
        • 673
        • Plastik Kalıp Tasarımcısı
        • İstanbul

yani kaçak isletim sistemi kullanmiycaz bundan sonra ole mi

Aynen öyle[img]smileys/smiley2.gif[/img]Aslinda kampanya yapmasini istiyelim Trabzonspor üyelerine %25 indirimli olsun Microsoft ürünleri [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Açikcasi bundan sonra bilgisayarla ilgili bir ürün alirken microfost olmasina özen göstericem.
        61>34

Yorum

• ozgur
          • 19.09.2004
          • 461

ABD emperyalizminin ve onun bas destekcisi microsoftun hangi mazluma yardimi olmusta Trabzonsporu kalkindiracaklar.Trabzondaki abd ussununu altyapisi hazirlaniyor olabilir.

Birde diger baslikta Yunanli oyuncu istemeyiz diye irkcilik yapan milliyetci arkadaslar microsoft sehrinizi yagmalamaya el atinca hemen sus pus oluyorsunuz. Microsoftun parasiyla sampiyonlugun azizenin parasindan hicbir farki yok ikisininde kaynagi kirli, aci ve kan dolu.

Buradan Irakta olen binlerce insan adina bu emperyalist sirketleri bir kez daha kiniyorum.

Yorum

• l-m
            • 01.06.2004
            • 2035
            • İstanbul

Olaylara farkliaçilardan yaklastigimizda çeliski çeliski içinde,bizim resmi sitemizin tüm altyapi ve tasarimi kime ait,dogan holding,Türkiye'nin resmi sponsorlari kimler? mercedes,coca-cola,vs.gibi sorular sonucunda seçim yapmak zorundayiz.Olaya siyasi açidan yaklasilmasini dogru bulmuyorum,ortak paydamiz Trabzonspor...Coca Cola ve Microsoft'u her ne kadar sevmesem de bu yüzden Trabzonsporu desteklemelerine alkis tutmayacak degilim.Begenmesek de olaya çok fazla siyasi açidan yaklasip tartismanin gitmesi gereken yoldan sapmasina neden olmayalim,yoksa Irak'ta ölenlere ben de üzülüyorum ama onunla Trabzonsporu karsi karsiya getirmek dogru degil.Bunun sonucu Gökdeniz x parti sempatizani oldugu için Trabzonspor'da oynasin veya oynamasin yorumuna gider.Aman dikkat...Kimsenin bu yüzden incinmesini ve(ya) ceza almasini istemeyiz.Bilginize.

Yorum

• Barış BAKIRTAŞ
              • 31.05.2004
              • 673
              • İstanbul

Sunuda belirtelim ozaman Coca-Colanin %3 Usame Bin Ladine ait nasil degerlendirelim. Bu adam terörüst diyip almayalim yoksa islam savascisi diyip bol bol Coca-Colami tüketelim. Olaylara bu sekilde yaklasmak bence yanlis tamam bazi ürünlerde mesafe koyalim tepkimizi belirtelim. Ama bu zihniyette ilerlersek 3. Dünya ülkelerinden hiçbir farkimiz kalmaz. Microsoft bizemi kaldi hala daha ipek yolunu düsünmüyordur bence. Yazilimda dünya devi olan bir sirketin bukadar ufaki düsünecegini ben hiç zannetmiyorum.
              61>34

Yorum

• Emorfo
                • 31.05.2004
                • 7394
                • Gazeteci
                • İstanbul

Barça modelini uygulayacaklar. Hayirlisi olsun.. herkes önce ya kulübe üye olsun..
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Mehmet
                  • 31.05.2004
                  • 3508
                  • Özel şirket çalışanı.
                  • İstanbul

Kulübümüzün resmi web sitesini begenmeyenler var ama farkinda olanlar varmi.. Takimimiz maçlarini oynarken daha ilk devre bitmeden ilk devre resimleri hemen web sitemizde yayinlaniyor. Güzel haberler bunlar.
                  hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                  .

Yorum

• Çagman
                    • 26.06.2004
                    • 1459
                    • Bursa

Bence yeni tasarIm süper E-kolay.net GüzeL yapmis siteyi eskisinden Kat Kat Daha güzeL ve iLgi cekici.

Yorum

• Barış BAKIRTAŞ
                      • 31.05.2004
                      • 673
                      • İstanbul

Sitemizi e-kolay.net yapmis ama bunda Micrososftun destegi oldugunu biliyorum. Bence site güzel kullanimi güzel söyle çok uzaga degil 2-3 önceki sitemize bir bakin bide simdiki haline baska söze gerek yok herhalde site için.

61>34

Yorum

• l-m
                        • 01.06.2004
                        • 2035
                        • İstanbul

www.trabzonspor.com.tr yenilendi ve bence oldukça güzel oldu,özellikle dergi ve kulüp aboneligi ile ilgili linkleri en tepeye koymasi güzel.Ürün çesitliligi gittikçe artiyor.

Yorum

• FERO61

kusura bakmayin da su olayi daha acarsaniz sevinecem ..uykudan yeni kalktim..kafam almadi...uykumda kacti

yani sportif acidan bize faydasi ne olacak?

Yorum

• Barış BAKIRTAŞ
                            • 31.05.2004
                            • 673
                            • İstanbul

İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi

kusura bakmayin da su olayi daha acarsaniz sevinecem ..uykudan yeni kalktim..kafam almadi...uykumda kacti

Kurumsal basarilar beraberinde sportif basarilari getirecegini tahmin ediyorum kisaca iki örnekle verirsek;

1- Özkan Sümer baskanligi almadan önce Trabzonsporun kurumsal durumunu herkes biliyordu ve enbüyük basarimiz 1995-1996 sezonunda (Faruk Özak dönemi) 2. lik olmustu.

2- Fenerbahçenin kurumsallasma yönünden diger 2 istanbul takimi gs ve bjk nin kat kat önünde oldugu rahatlikla görünmekte. Bununla beraber fbnin lig sampiyonlugu ve oyuncu transferlerindeki basarilari ortada. Bilegin hakkiyla alinmamais bir sampiyonluk diyen arkadaslarda olabilir. Kurumsallasmaninda beraberinde lobi gücü getirdiginide unutmamak gerek diye düsünüyorum.
                            61>34

Yorum

• FERO61

İlk olarak baris tarafından gönderildi
                              İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi

Kurumsal basarilar beraberinde sportif basarilari getirecegini tahmin ediyorum kisaca iki örnekle verirsek;

1- Özkan Sümer baskanligi almadan önce Trabzonsporun kurumsal durumunu herkes biliyordu ve enbüyük basarimiz 1995-1996 sezonunda (Faruk Özak dönemi) 2. lik olmustu.

2- Fenerbahçenin kurumsallasma yönünden diger 2 istanbul takimi gs ve bjk nin kat kat önünde oldugu rahatlikla görünmekte. Bununla beraber fbnin lig sampiyonlugu ve oyuncu transferlerindeki basarilari ortada. Bilegin hakkiyla alinmamais bir sampiyonluk diyen arkadaslarda olabilir. Kurumsallasmaninda beraberinde lobi gücü getirdiginide unutmamak gerek diye düsünüyorum.

aciklaman icin cok sagol...ama kurumsallasmak yüzde yüz sampiyonluk mu demek...veya söyle düsünelim diger iki istanbul takimininda kurumsallastigini düsünürsek ,bize yine sampiyonluk yok demektir ..yaniliyormuyum? fb kurumsallasmis ve sampiyon oluyo basarili oluyo diyorsun....

illaki güzel seylerdir bunlar ama hayirlisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...