Arkadaslar bilgisi olan varmi bilmiyorum ama bugun microsofta çalisan üniversite yillarimdan ev arkdaslarimdan bir tanesi ile MSN de sohbet ettim. Kendi fenerbahçe taraftaridir. En son yapilan Cebit fuarinda microsoftun Trabzon ve Trabzonsporla ilgili bir seminerde aktardiklarini bana iletti.
Microsoft anadoluya açilan pence olarak Trabzon sehrini tercih etmis bayilere egitimler verilmis, arastirmalar yapilmis. Arastirmalar sonucunda Trabzon sehrinin Trabzonsporla özdeslestigi kanatine varilarak ilk olarak kulubümüzle baglantiya geçilmis. Türkiyede en iyi stad teknolojisi (wireles) ve web sitesi olarak Trabzonspor oldugunu iletmis Microsoft. Bütün bu çalismalari Microsoft üstlenmis durumda.
Kulubümüzün kurumsallasma yönünde nekadar büyük adimlar attigina güzel bir örnek olsa gerek. Insallah bu kurumsal basarilaradan sonra sportif anlamda basarilarda pesi sira gelecektir.

Bilisim sektörünün yazilim devi Microsoft, Türkiye?deki bilgisayar pastasini büyütmek için küçük ve orta ölçekli isletmeleri mercek altina aldi. 
Yorum