inşallah transferler kampa yetişir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008/2009 Sezonu Yaz Kampı Programı
Daraltma
X
-
Kamp programı belli oldu
Takımımızın yurt içi ve yurt dışında yapacağı hazırlık kamplarının seyahat programı belli oldu.
Buna göre program şöyle oluştu;
SEZON BAŞI HAZIRLIK KAMPI PROGRAMI
GİDİŞ: 07.07.2008 TRABZON – ANKARA SAAT 08.40 (THY)
DÖNÜŞ: 18.07.2008 ANKARA – TRABZON SAAT 20.30 (THY)
ALMANYA KAMPI PROGRAMI
GİDİŞ: 27.07.2008 TRABZON – İSTANBUL SAAT 09.25 (THY)
İSTANBUL – HAMBURG SAAT 14.30 (THY)
DÖNÜŞ: 13.08.2008 HAMBURG – İSTANBUL SAAT 11.25 (THY)
İSTANBUL – TRABZON SAAT 17.35 (THY)
Yorum
-
Neden hep Almanya yada Avusturya da kamp yaparız anlamış değilim...
Oralarda çok türk var,takımlara hasret kaldılar diye değildir heralde...
Neden bir İspanya,İtalya,Hollanda ne bileyim japonya yada aklıma gelmeyen herhangi bir ülke değilde özellikle Almanya...???Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bize farz...İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaya Abi, gider miyiz yine Gerede'ye?
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
almanya ve avusturya kamplar buralarda olsun diye büyük yatirimlar yaptiydiİlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden hep Almanya yada Avusturya da kamp yaparız anlamış değilim...
Oralarda çok türk var,takımlara hasret kaldılar diye değildir heralde...
Neden bir İspanya,İtalya,Hollanda ne bileyim japonya yada aklıma gelmeyen herhangi bir ülke değilde özellikle Almanya...???
tabiiki burada cok türk olunca ünlü türk takimlarina karsi oynamak icin teklifler 10 bin euro dan basliyormus
yani kampin gideri cikiyor forma vs. satisindanda ek kazanc oluyor
sonra güney ülkeleri kadar havada sicak degil
asiri sicak dönemine ras gelme olasiligi daha az ve böylelikle salona hapis kalmiyor takim antrenmanlarda"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Teşekkürler ilgin için...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanya ve avusturya kamplar buralarda olsun diye büyük yatirimlar yaptiydi
tabiiki burada cok türk olunca ünlü türk takimlarina karsi oynamak icin teklifler 10 bin euro dan basliyormus
yani kampin gideri cikiyor forma vs. satisindanda ek kazanc oluyor
sonra güney ülkeleri kadar havada sicak degil
asiri sicak dönemine ras gelme olasiligi daha az ve böylelikle salona hapis kalmiyor takim antrenmanlardaNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Abi güldürdünüz ya çççİlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiyan yoksa BALİ'n var."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Duyuru
Kulübümüzün 41. yıl kuruluş etkinlikleri bu sezon liglerin başlama tarihinin ileriye alınması nedeniyle takımımızın kamp programı düşünülerek 17-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Üyelerimize ve taraftarlarımıza duyurulur.
12.05.2008 17:00:00
Yorum
-
Daha dogrusu kamp baslamadan transferler yapilsa...İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu transferler yapılmadan başlanmasa bari...
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
TS'nin Hazırlık Maçı Tarihleri
Trabzonspor yapacağı hazırlık maçlarının tarihleri belli oldu.
Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıklarını yapacağı Almanya'da oynayacağı hazırlık maçlarının tarihleri teknik heyet tarafından planlandı.
Buna göre 27 Temmuz'da Almanya'nın Schneverdingen şehrinde bulunan Hotel Heide Treff'te kampa girecek olan bordo-mavili ekip, 29 Temmuz Salı günü Alman 3. lig, 31 Temmuz Perşembe günü Alman 2. lig, 2 Ağustos Cumartesi günü Alman 1.lig, 5 Ağustos Salı günü Alman 2.lig, 8 Ağustos Cuma yabancı 1.lig, 12 Ağustos Salı günü de Alman 1. lig takımlarıyla hazırlık maçları oynayacak. Trabzonspor'un Almanya kampı 13 Ağustos'ta sona erecek.
Kaynak:
/ kendi web.sitemiz
Kamp Yeri:
Hannovere 95 km uzakliginda !!
Hamburga 75 km uzakliginda !!
Bremene 80 km uzakliginda !!En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 13.05.2008, 15:38....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum