TS'nin Hazırlık Maçı Tarihleri
Trabzonspor yapacağı hazırlık maçlarının tarihleri belli oldu.
Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıklarını yapacağı Almanya'da oynayacağı hazırlık maçlarının tarihleri teknik heyet tarafından planlandı.
Buna göre 27 Temmuz'da Almanya'nın Schneverdingen şehrinde bulunan Hotel Heide Treff'te kampa girecek olan bordo-mavili ekip, 29 Temmuz Salı günü Alman 3. lig, 31 Temmuz Perşembe günü Alman 2. lig, 2 Ağustos Cumartesi günü Alman 1.lig, 5 Ağustos Salı günü Alman 2.lig, 8 Ağustos Cuma yabancı 1.lig, 12 Ağustos Salı günü de Alman 1. lig takımlarıyla hazırlık maçları oynayacak. Trabzonspor'un Almanya kampı 13 Ağustos'ta sona erecek.
Kaynak: / kendi web.sitemiz
Kamp Yeri:
Hannovere 95 km uzakliginda !!
Hamburga 75 km uzakliginda !!
Bremene 80 km uzakliginda !!
Açıklamada, 7 Temmuz Pazartesi gününe dek Trabzon'da yapılacak hazırlığın ardından takımın yurtiçi kampı için kentten ayrılacağı, 18 Temmuz'a dek sürecek kampın sonunda, futbolculara 2 gün izin verileceği belirtildi.
Gerede'den bahsediyor olsa gerek.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
Arkadaşlar yurtiçi kampı ya Gerede olur ya Abant, bizim için farkeder mi?
Metin Abi (Külünkoğlu) nasılsın, uzun zamandır görüşemedik
Anladın sen onu
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Schneverdingen, Süper ya:-))) bundan 2 veya 3 sezon öncede burada kamp yapilmisti. Bana 130 km uzaklikta, kesin arkadaslarla ordayim. Yeni takimi heyecanla bekliyorum.
Sanirim Ahmet arkadas sormustu neden Almanya diye. Cünkü daha düne kadar Almanya´da en cok taraftara sahip takim Trabzonspor oldugu icin. Su anda GS belki denk veya gecmistir.
TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Açıklamada, 7 Temmuz Pazartesi gününe dek Trabzon'da yapılacak hazırlığın ardından takımın yurtiçi kampı için kentten ayrılacağı, 18 Temmuz'a dek sürecek kampın sonunda, futbolculara 2 gün izin verileceği belirtildi.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
ya geçen sezon devre arasında gerede yeine bolu şehir merkezine daha yakın bi otel var yolun kenarında adı aklıma gelmio oraya gitmişti trabzon belki yine oraya gidebilir
Yorum