1-0 ya da 1-1 biter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 32. Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
son 4 senedir antep deplasmanında oynadığımız 3 lig 1 kupa maçının 2 sini kazandık 1inde berabere kaldık 1 indede yenildik diye hatırlıyorum..bu maçıda kaybederiz diye düşünüyorum ancak her ne olursa olsun biz kahramanmaraş'tan tahmini 30-40 kişilik bir grupla maça gideceğiz ve sonuna kadar desteğimizi vercez...
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Yorum
-
-
inşallah kazanırız.Bari ligi 6. sırada bitirelim.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Hafta içinde oynanan kupa maçındaki şova yönelik oyun lig maçında Gaziantepsporlu futbolcular için ekstra motivasyon olmuştu,sanırım o sezonun en iyi oyununu oynamışlardı bize karşı.Cem Papila kart tercihleriyle inceden kıymıştı yine bizi.İlk olarak Muhammet ALAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep deplasmanı,
04-05'de yine cem papilalı bir maçta 3-2 yenilmiştik,
fener yalakası herifler.
Umarım yeneriz.
Bu sezon Gaziantep de oldukça kötü bir sezon geçiriyor Bülent Bölükbaşı,Beto ve Zurita'ya karşı gerekli önlemler alınırsa en azından yenilmeyiz.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı
"7"
Yorum
-
seyretmem mümkün olan bir maç ve ben kötü bile oynasak iddaasız bile olsak maçımı seyretmek istiyorum... federasyona bu maçın cuma günü 20.00'a alınması için baskı yapalım. gaziantepin kümede kalacağı kesinleşti. bizim zaten hedefimiz yokken niye diğer takımlarla aynı gün aynı saatte maç yapıyoruz anlamadım.
bu hafta için maç programı böyle olmalıydı:
25.04.2008
20:00 Gaziantepspor - Trabzonspor
26.04.2008
19:00 Gençlerbirliği - İstanbul B.B.
19:00 Beşiktaş - Bursaspor
19:00 Denizlispor - Sivasspor
19:00 Kayserispor - Ç. Rizespor
19:00 Ankaraspor - GB OFTAŞ
19:00 V. Manisaspor - Konyaspor
27.04.2008
15:00 Kasımpaşa - Ankaragücü
19:00 Galatasaray - Fenerbahçe
cumartesi gününe bu kadar maç yığmanın ne anlamı var biri açıklasın...VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
Son 3 hafta olduğu için şaibe olmasın diye maçlar aynı zamanda oynanıyor. Her yıl bu kural uygulanıyor.İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseyretmem mümkün olan bir maç ve ben kötü bile oynasak iddaasız bile olsak maçımı seyretmek istiyorum... federasyona bu maçın cuma günü 20.00'a alınması için baskı yapalım. gaziantepin kümede kalacağı kesinleşti. bizim zaten hedefimiz yokken niye diğer takımlarla aynı gün aynı saatte maç yapıyoruz anlamadım.
bu hafta için maç programı böyle olmalıydı:
25.04.2008
20:00 Gaziantepspor - Trabzonspor
26.04.2008
19:00 Gençlerbirliği - İstanbul B.B.
19:00 Beşiktaş - Bursaspor
19:00 Denizlispor - Sivasspor
19:00 Kayserispor - Ç. Rizespor
19:00 Ankaraspor - GB OFTAŞ
19:00 V. Manisaspor - Konyaspor
27.04.2008
15:00 Kasımpaşa - Ankaragücü
19:00 Galatasaray - Fenerbahçe
cumartesi gününe bu kadar maç yığmanın ne anlamı var biri açıklasın...
Yorum
-
tamam da antep - trabzon maçında ne gibi bir şaibe olabilirİlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 3 hafta olduğu için şaibe olmasın diye maçlar aynı zamanda oynanıyor. Her yıl bu kural uygulanıyor.
VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum