Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 32. Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun hocam o Erdinç'in o takımda hâlâ ne işi var anlamak mümkün değil.Yine bariz hatalar yaptı özetlerden izlediğim kadarıyla.
    Colmandante

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçı izleyemedim dinledim ....
      yediği golu gördüm topa geç uzanmış...
      bi de yanlış anlaşıldım sanırım onura şans verilmeli dedim...
      hatalı golünden dolayı kadro dışı bişe demedim...(ima etmedim)
      aksine Onurun bu kadroda kalması isteyenlerden biri de benim...
      diyom ya sanırım yanlış anlaşıldım
      Kusura bakma baba sabah uyku sersemliğiyle yanlış okumuşum
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Özetlerden nekadar yorum yapılır ama maçın ikinci yarsı resmen sefilleri oynamışız,Onur gayet iyi kurtarışlar yapmış bence golde pek hatası yok ,refleksleri çok iyi bence Tolgadan daha iyi, bu takıma kaliteli kaleci lazım onun yedeğide Onur olmalı Tolga 3. kaleci olabilir,ne çileli bi sezondu bitsede kurtulsak gs liler dışarda tur atıyor ben kahroluyorum bizim hiçbir iddamız yok ulan al birini vur ötekine ama gs nin şampiyon olmasını hiç istemiyordum bence artık puan kaybetmezler sivas hangi istanbul yalamasını yendiki sahasında gayseyi yenecek,neyse umarı birdaha böyle kötü bir sezon yaşamayız artık şampiyonluk istiyoruz iyi kadro istiyoruz.
        KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
        Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun hocam o Erdinç'in o takımda hâlâ ne işi var anlamak mümkün değil.Yine bariz hatalar yaptı özetlerden izlediğim kadarıyla.
          Son bir sans verdi bana kalirsa.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İkinci yarı antep tek kale oynadı.Bizim defans oyuncuları inanılmaz hatalar yaptılar.Onsekizde ayaklarındaki topları rakibe attılar.İnanılır gibi değildi.Onur mükemmeldi.
            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• bir iki tane amatör takımın yapmayacağı defans hatası yaptık attığımız golde şansaydı

Yorum

• Bunada şükür abi en azından yenilmedik bizim için önümüzdeki sezon var onu bekliyoruz e tabi bide son hafta fener maçını
                Eğil Kulak Ver Ceddine..Türke Kefen Biçmek Kimin Haddine..Avrupa'dan Çin Seddine..
                Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
                By_Karizma

Yorum

• özetlerden izledigim kadariyla bizim kazancimiz onur olmustur.güzel kurtarislar yapti.burada onurun israrla oynatilmasini isteyenlere hak vermemek elde degil.umarim tek maclik bir performans degildir.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                  Yükleniyor...
                  X