Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

Trabzonspor takimi her ne hikmetse bu hakemlerden ve hakemlerin arkadasindaki golgeler kadar baska bir seyden cekmedi su zamana kadar!

Yeri geldi Ahmet Cakar - Erman Toroglu diye birileri cikt ortaya. Baska bir zaman Serdar Cakmak (adini yanlis yazmis olabilirim) diye bir adam cika geldi yesil sahalara...

Yakin zamanda Cem Papila faciasi yasadik ki hala bu mahlukatin ismini soylerken sinir katsayim artiyor ve onun ardindan ```biz futbolun sadece sahada oynanmadigini ...``` gibi laflarla yillardir bilinen ama kendince ancak itiraf edilen sozler duyduk o sahistan ...

Levent Kizillar geldi Haluk Ulusoylar birakmadi (ya da uc maymunu oynadi) yakamizi...

Simdi ise Bulentler var uzerimizde pis - karanlik bulutlar gibi!.. Bir adam var ve bu adamin kopekleri var. Birisine kizdiginda ya da onu korkutmaya - yildirmaya calistignda kopeklerini salarmis uzerine diger adamin! ama diger adam kopekleri gorunce korkmazmis onlarla tutusurmus bogusmaya...

Ne bugunku derbi macinda ne de diger maclarda artik BAGIMLI degil BAGIMSIZ hakemler istiyoruz... Hem soyleyin o adama artik kopek beslemesin!
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

" Kırmızı hattın üzeri ilk yarı sonunda yazılmıştır. Hakem rezaleti ikinci yarıda da sürdü ve Yattara kıdemli yan hakem ve Yunuz Yıldırım işbirliğiyle oyundan atıldı. Bu dakikaya kadar oyunun hakimi olan Trabzon’un üstünlüğü de hakem marifetiyle sona erdi. Aynı yan hakemin, Kayseri defansını eksik yakalayan Ergin’in faul yaptığına dair bayrağı, aslında Trabzon için önceden verilmiş bir kararın ilamından başka bir şey değildi."

Kayserispor - Trabzonspor Maçı. Maç sonucu Kayserispor : 1 - 0 : Trabzonspor

Bundan 2 sezon önce. Galatasaray'a 4-1 yenildiğimiz maçında hakemi. Fatih'e 90 dakika küfür eden Gs taraftarına uyarı yaptırmayan hakem.

Daha fazla irdelemek istemiyorum.

Bu akşam hakemden çekiniyorum.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

rakip 11+4=15 kisi ona gore !
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Adı Bülent soy adı Yıldırım olan hakemler eyyamcıların önde gidenleri

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        Eduardo Galeano

Yorum

Zaten bir kere daha olursa kıyameti koparmamız gerek.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

umarım;yeni bir facia daha yaşamayız...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              " Kırmızı hattın üzeri ilk yarı sonunda yazılmıştır. Hakem rezaleti ikinci yarıda da sürdü ve Yattara kıdemli yan hakem ve Yunuz Yıldırım işbirliğiyle oyundan atıldı. Bu dakikaya kadar oyunun hakimi olan Trabzon’un üstünlüğü de hakem marifetiyle sona erdi. Aynı yan hakemin, Kayseri defansını eksik yakalayan Ergin’in faul yaptığına dair bayrağı, aslında Trabzon için önceden verilmiş bir kararın ilamından başka bir şey değildi."

Kayserispor - Trabzonspor Maçı. Maç sonucu Kayserispor : 1 - 0 : Trabzonspor

Bundan 2 sezon önce. Galatasaray'a 4-1 yenildiğimiz maçında hakemi. Fatih'e 90 dakika küfür eden Gs taraftarına uyarı yaptırmayan hakem.

Daha fazla irdelemek istemiyorum.

Bu akşam hakemden çekiniyorum.
              Besiktas maçi, Baris atilmadan once baya tehlikeli gelmeye baslamistik ve Baris atildi oyundan dustuk ve bir gol daha yedik..

Yorum

hakem hata yapmıyoki zaten bilerek yapıyo.buna hata denemez...
                rsl

Yorum

İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Besiktas maçi, Baris atilmadan once baya tehlikeli gelmeye baslamistik ve Baris atildi oyundan dustuk ve bir gol daha yedik..
                  O maçın hakemi Bülent Yıldırım'dı. Ben Yunus Yıldırım'ın yönettiği ve hakkımızın alındı maçlardan bahsediyorum.

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

Bunu gs liler düşünsün.
                    Özkan SÜMER

Yorum

Eger üstün oynarsak bugün GS'ye yüzde yüz penalti var veya bizden biri kirmizi ile atilacak. Ahan buraya yaziyorum.
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu gs liler düşünsün.
                        Adem farklı düşünerek farkını gösteriyorsun. Zaten farkın bu
                        En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 12.04.2008, 12:47.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Akıllı olsunlar , sabrımızı taşırmasınlar !

Yeter Artık !

(UEFA)

Yorum

Artık bu hakemler yüzünden maç kaybedersek birşeyler yapılması lazım anlıyan anlamıştır bence :hırr
                            Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

Kadıköydeki hakem facialarını hatırlıyorum da..

Bir tekrarı Karadenizi kabartabilir.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X