Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız... -
-
İstemiyoruz hakem ! Bizim mahalle maçları gibi adam gibi maç yapalım
Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..Yorum
-
İkinci golde admaların penaltisi verilmedi kontra yediler. Ki o pozisyonda da umut topa müdehele için hamle yaptı. Top ayaktan çıkarken ofsayda girdi çıktı. Buda gol olarak değer kazandı. Ve 2-1 öne geçtik ben mi yanlış hatırlıyorum. Sonuçta burdada verilen bir gol var. Ama bne bunu tartısmıyorum zaten yazmamdaki amaç. Hakemi onu bunu bırakıp önce top oynaylaım hakem hakem demek alıskanlık olmus ama takımda futbol oalrak hiçbir şey yok sitemim buna.En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 14.03.2010, 03:24.Yorum
-
Yorum
-
Gese macinda yine Hakem hatasi ile karsilasabiliriz...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Ali tandoğanın penaltısını hakem göremeyebilir tamam ama aynısı bize olsa yeminle vermezdi.
Süper attı kendini Ali tandoğan.Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
Direk kırmızı kart.
Evet hakeme direk kırmızı kart gösteriyorum.
Trabzon-Galatasaray maçının hakemine,
İsmini yazacakmışım. İsminede kendisinede direk kırmızı kart gösterdim.
Böyle hakem olurmu ya hu.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Keita'nın tribünlere yaptığı hareketi gören olmadı mı ya?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİLYorum
-
katledildi yine bir müsabakamız daha nereye kadar böyle gidecek anlamış değilim.
bu korkuları yenin artık yoksada düdüklerinizi rafa kaldırın.Yemiyosa çıkmayın kardeşim çıkmayınEn Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........Yorum
-
hakem çok kötüydü özellikle ilk yarı çok çok kötüydü.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Eliyle düzelttiğini görüyor ve faul veriyor, sarı kart veremiyor. Neden? Çünkü biliyor ki sarı kart verirse futbolcu fb maçında oynayamayacak. Bunun adı hata değil olsa olsa takım kayırma veya çifte standart olur.
Hakem hatası istiyorum!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum