Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!
Daraltma
X
-
Gabric´in Golündede Ofsayt Pozisyonu vardi ve Pozisyon öncesi Genclerin bir Penalti Pozisyonu var (verilmemesi yanlis degil ama verilse kimse birsey diyemez)"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Sarvan'a bir cevap;Sadri Şener:
Bizim Genel Sekreterimiz Hasan Yener, hakemlere bir eleştiri mektubu yollamıştı. Geçenlerde Oğuz Sarvan'ı havalimanında gördüm ve bana dedi ki, "Biz de size mektup yazmaya karar verdik. Forvetin o golü niye atamadı. O golü niye kaçırmadınız" diye. Bakıyorum o da haklı."
...
Benim oyuncum kötü oynayınca, teknik direktörüm alır kenara, oturtur yanında, belki sonraki haftalarda da onbire almaz...
Senin hakemin yanlı(ş) karar verdiğinde onu oyundan alıp diğer bir hakemi (mesela 4. hakem) sokabilir misin onun yerine oyuna?
Eğer gol kaçıran bir oyuncu ile her hafta farklı isimlerin yanlı(ş) verdiği kararların sahiplerini bir tutabiliyorsan sana diyecek bir şey yok zaten...
Ayrıca
Herkesin kameralardan gördüğü hatayı tribündeki bir gözlemci göremediği için hakemin yüksek not alırsa, bu hakeme ve gözlemciye bir yaptırım uygulayabilir misin?
Yarın Mosturoğlu'na "Güiza gol kaçırmasaydı kardeşim" diyebilecek misin?
Devamı ise Sayın Başkan'a;
Benim takımımın oyuncusu, atar da kaçırır da, bu benim bileceğim iş. Senin beceriksiz hakemin oyuncuma yapılan faulleri vermiyorsa, yan hakemin yanlış bayraklarla benim oyuncumun moralini, konsantrasyonunu, takımımın atağını bozuyorsa sadece hakeme değil sana da hesap sorarım diyebilmeliydiniz.
Kesinlikle "o da haklı" değil...Yorum
-
ÇOK GEÇ, ARTIK!..
Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!Yorum
-
Türkiye'de kimin şampiyon olacağını hakemler belirliyor. Bu çok netTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Yorum
-
hakemler iyice çığrından çıkmış durumda.
akşam ki eskişehir-galatasaray maçı voleybol maçı gibi olmuş herkes elle oynamış ama hiçbiri verilmemiş. jo nun rakibine vurmasını hakem nasıl atlamış inanılır gibi değil. verdiği penaltı uydurma penaltı.
bu hakemlerle bu lig bitmez.EN IYISI BIZIZ:Yorum
-
Eğer hakemler üzerine 3 ukalaların baskısı artarsa Sivasspor'a yapılan müsamaha, Bursaspor'a artarak yapılacak diye düşünüyorum. Hakemler kurtuluşu 3 ukalalardan farklı bir takımda arayacak gibime geliyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
-
Bu hafta bizde hakem sayesinde kazandık maçı. Hakeme kadar bizim önce sahaya bşeyler koyup top oynamamız lazım.Yorum
-
???
hakem sayesimde mi kazandik? 100 hakemden 100 ununde ofsayt verecegi ancak hali sahalarda kalecinin onunu kapatmak icin yapilan pozisyona ofsayt vermeyip 1-0 yenik duruma dusmemize neden olan hakemlerle mi kazandik?Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum