Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Medjani hem kendini hem hakemi kurtardı...

Yorum

• Yönetim verilmeyen bariz penaltı ve kırmızı kart pozisyonuna sonuca tesir etmesede tepki göstermelidir.

Yorum

• bu kalenin yanında duran şeyler birde para alıyor ve bu memlekette hakem yetiştiren kurum kesinlikle bir kıraathaneden farksız
        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
        Бургундия синий
        61

Yorum

• net penalti ve kirmizi karti es gectiler.
          bakalim sali günü nasil bir aciklama yapacak mhk baskani.

yönetimde tepkisini ortaya koymalidir

Yorum

• Niye pustluk yapıyorsunuz ulan.biz kobaymiyiz şerefsiz herifler.

Yorum

• Bu aksam gs ile birlikte hakeme de gerekli dersi vermiş olsak da o penaltı kirmiziyi veremeyen hakemin dudugune tukurulur. Başka bir şey yapılır ama forum kuralları vat işte.

Yorum

• Ynt: Hakem Hatası (?) İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

Yonetim aciklama yapsin.. Yeter ya
                puan kaybetseydik ne olacakti..
                En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 23.11.2014, 10:44.

Yorum

• AW: Hakem Hatası (?) İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

Bu maç tamda bu konuyu gündeme taşımamız için bir fırsat. Yenilgiden sonra konuşulunca bahane diyorlar, galibiyetten sonra bişeydr diyemezler.

Gesendet.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İyi bir yönetimimiz olsa bu maçtan sonra şu hakem faciasını konuşurdu. Kaybedince konuşmayı zaten herkes yapıyor. Ama tabi bunu İHO mu düşünecek!
                    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                    Hz. Ömer.

Yorum

• Trabzonspor güçlü kulüpse, senin başkanın miting otobüsüne binmeyi biliyorsa lamı cimi yok arkadaş. O çizgi hakemine en azından devre bitene kadar maç verdirtmeyecek!!! Bunu sessiz sedasız yapacak ki basına malzeme olmayacak ama bunu hakem camiası bilecek ( zaten bunu anlarlar ) sonra sıkıysa vermesinler bakalım penaltımızı...

Yorum

• arkadaşlar bu son maçtaki hırsızlık teşebbusu için neden bir şey yapılmıyor merak ediyorum... 4. Yıldız saçmalığına puanımıza niyetlendi bu adamlar. Muazzam buyuk bir olay bu hakem göz göre gore maçın gidişatını 180 derece çevirecek olan zorunlu bir hamleyi yapmıyor.. Başkan bir şeyler soylemeli bu konuda yerel medya Ersun yanala çemkireceğine biraz da boyle konularda sses çıkarsa?
                        #

Yorum

• İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar bu son maçtaki hırsızlık teşebbusu için neden bir şey yapılmıyor merak ediyorum... 4. Yıldız saçmalığına puanımıza niyetlendi bu adamlar. Muazzam buyuk bir olay bu hakem göz göre gore maçın gidişatını 180 derece çevirecek olan zorunlu bir hamleyi yapmıyor.. Başkan bir şeyler soylemeli bu konuda yerel medya Ersun yanala çemkireceğine biraz da boyle konularda sses çıkarsa?
                          Kazandık diye kimseden ses çıkmıyor. Gelecek haftaları kurtarmak için asıl şu zamanda konuşacaksın. Hiç mi geçmişten ders almıyoruz!
                          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                          Hz. Ömer.

Yorum

• Bu Alper Ulusoy denilen çizgi hakeminin twitteri falan yok mu ben mi bulamadım biz 2 satır yazsak.
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• ya bu kacinci hata ya yeter artik Tff özel talimati var Trabzonsporun pen almasi icin 5 arti 1 5 tane hatadan sonra pen almamiz var galiba
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Hakem Hatası (?) İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya bu kacinci hata ya yeter artik Tff özel talimati var Trabzonsporun pen almasi icin 5 arti 1 5 tane hatadan sonra pen almamiz var galiba

Hata olduğunu düşünmüyorum. Hem televizyonlarda Arena'da gs'yi on kişi bırakıp penaltı verecek cesaretli hakemler yok diyenlerin (Erman Toroğlu) de yanlış düşündüklerini yada gerçekleri söyleyemediklerinin altını da çizmek istiyorum, zira gs aleyhine Arena'da kırmızı kart da çıkarıldı penaltı da çalındı.

Demek istediğime gelince bunlar Trabzonspor aleyhine alınmış art niyetli kararlardır. Kimse bunu inkar edemez. Üç tane hakem el pozisyonu görüyor fakat birşey olmamış gibi görmezden gelmeye çalışıyor.

Bilmiyorum dikkatinizi çekti mi ama benim penaltıdan çok Mehmet Ekici'nin sarı kart gördüğü pozisyonun benzerini Sabri'nin yapıp ve üstüne bir o kadar da itiraz etmesine rağmen sarı kart görmemesi zoruma gitti.

Bir başka örnek Mersin maçındaki aleyhimize çalınan penaltı. Evet penaltı kararı doğru fakat aynı faulü bizimkilere 10 kere yapsalar bir tanesine penaltı çalmazlar.

Bu ülkede (bilinçli) hakem hatalarını 3'e ayıralım:

-şikebahçe lehine alınan aşırı hakem hataları
                                -gs ve bjk lehine alınan hakem hataları
                                -Trabzonspor aleyhine alınan aşırı hakem hataları
                                En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 24.11.2014, 19:56.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X