Iste bunlar hep hakem hatasi(!)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!
Daraltma
X
-
Ulusal basında kimler konuşuluyor. İstanbul'un 3 büyükleri.
Hakemler eleştiriye uğrayacakları için bu takımların aleyhine karar vermekten çekinirler. Lince uğramak istemezler.
Federasyon başkanı tecscilli bir şikeci. Gözlemci raporları ne olursa olsun Bülent yıldırım fenere maç aldırdığı için haftaya süperligde görevini ifa edecektir. Sistem maalesef böyle yürüyor.
Bülent yıldırım 5'de 5 yaptı. Tebrik etmek lazım. Seneye de mutlaka 1 maçımızı alacaktır.
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bugün hürriyet gazetesinde yakın halini gördüm pozisyonun...
Pozisyonda top direğe bitişik gibi gözüküyor ama öyle gözükmesinin sebebi fileler...Filelerin direğe bağlantı noktası tv den bakınca direk gibi görünüyor...Ayrıyetten alt köşe çizgisiyle üst köşe çizgisini bir cetvel yardımıyla çizerseniz göreceksiniz zaten....
Gazetedeki o görüntüyü bulup burda paylaşan olursa daha güzel olur...
Yorum
-
Kesinlikle hakemlere kabahat bulunacak bir maç değildi. Adrian'ın şutunda Bülent Yıldırım yan hakeme soruyor, adam "görmedim abi" diyor. İşin sonunda topun 3 cm içeri girdiği ortaya çıkıyor. Fener'in golü de 10 cm ofsaytmiş ki nasıl ofsayt ben hala anlayamadım.
Üst üste gelen hakem hataları, takımın kötü gidişi ve rakibin Fener olması insanların sağlıklı düşünmelerini engelliyor. Hoca nasıl Fener iyi oynadı der, niye şikeden bahsetmiyor diye ağlayanlar gırla. Sanki hoca çıkmış şike diye birşey olmamıştır ya da Aykut ve öğrencileri -ki biri Emre Belözoğlu- şike yapmamıştır falan demiş.
Sadri Şener'in en azından sezon sonuna kadar kalması gerektiğine biri olarak Fener maçında gördüklerimden sonra burada yapılan Trabzonspor bitmişin aksine Trabzonspor taraftarı bitmiş diyorum. Bu sene gittiğim üç maçtan ikisi Fener ve Bursaydı. Bursa maçında yönetim istifa diyenler bu maçta Sadri Şener dediler; bu nasıl iki yüzlülüktür, bu hangi insan oğluna yakışır. Forum zaten ağlama duvarına dönmüş, hala geçmişe sıkışıp kalanlarla dolmuş. Bu kafayı yenilemezsek sonumuz kötü.
Yorum
-
Bazen sağlıklı düşünmek ve yazmak için beklemek gerekir. Bu maçın baş sorumluları hakemler değil, hedef şaşırtmayalım. Bu maçın ve bu senenin baş sorumluları yönetim kuruludur.
Gol için orta hakeme yüklenenler neyin kafasında merak ediyorum. Hangi orta hakem topun çizgiyi geçip geçmediğini görebilir? Yan hakem pozisyon gereği çizgi üzerinde değil, net olarak görmesi zaten imkansız. Biz bile çizgi kamerasından ilk gördüğümüzde topun tamamının geçmediğini gördük. Topun çizgiyi geçip geçmediğini ancak Pisero teknolojisiyle anlayabildik. Eeee çizgide olmayan yan hakem bu zor pozisyonu nasıl gol versin?Önceden biriken şeylerin vebalini bu maça yükleyemeyiz. Evet hakem hata yaptı. Ama hata yapılabilecek bir hata yaptı.En son Emrullah tarafından düzenlendi; 19.02.2013, 08:18.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Hakemleri tartışalım,
satılmışlıklarını,koltuklarını kaybetmemek için ne kadar alçaldıklarını yazalım çizelim içimizi döküp rahatlayalım ama ne olur ''Hakem Hatası (?) İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!'' falan deyip yalandan gider yapmayalım.Son zamanlarda kime neyin hesabını sorabildik te aklınızı başınıza alın diyoruz bilemiyorum.Çok komik geliyor bana bu başlığın söylemi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum