Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener'in Açıklamaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• baskanin bordomavi.net de okudugum aciklamalari beni gururlandirdi...... eski toprak nede olsa, isi biliyor.....
    okadar seyler saymiski, helal olsun diyorum.....
    ama elbette transfer konusuna bir sey demeden duramicam: artik yavas yavas imzalar gelsin baskan
    En büyük TS

Yorum

• Hersey iyi güzel, ama bizim icin en önemli olan sey SPORTIF basari!!! Bunun icinde kaliteli transferler gerekli. Aylar öncesinden calismalara baslamalarina ragmen hala sadece bir futbolcu transfer ettiler. Ilk baslarda 12 futbolcu transferinden filan bahsediyorlardi, simdi gecen aksam Hacisalihoglu'nun aciklamasinda 5-6 futbolcudan bahsediyordu!!!! Majstrovici bile becerip alamadilar, anlastik dedikleri futbolcularin hic biri imza atmadi hala! ADAM gibi transfer yapilmadan bu takim dü-zel-mezzz! Keceli'lerle, Ayman'larla ancak kümede kalmaya oynarsiniz...
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 17.05.2008, 15:19.

Yorum

• Neyse ne başka ne de biz anlatamayacağız sanırım bazı şeyleri.. Boşuna aynı şeyleri tekrar ederek buraları işgal etmeyelim..
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bence daha beklemek lazim, destek olmak lazim her zaman, nike ile bir anlasma saglandi dedi baskan, bu beni cok sevindirdi, formayi hemen kapicam
          En büyük TS

Yorum

• Sadri Şener in herşeyi güzel hoşda,şu davulla zurnayla futbolcu izlmeye gitmesine bir türlü anlam veremiyorum...
            Bir bildiği vardır heralde...
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Başarısız bir takımınız varsa tabii olarak tüm kamuoyu transferlere kitlenir.Hele birde ortalığa bir sürü isim atarsanız.Ve transferide kamptan önce bitireceğinizi ilan ederseniz.Kulüp olmanın gerekliliği olarak diğer çalışmaları yapmanız gayet doğal.Fakat sayın başkan transferlerle takımı güçlendirmezseniz korkarım ortada kulüp falanda bulamayız yakın gelecekte.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Herhalde futbolcu izlemeye gittiği ülkere gitmese.

Uçak paralarını biriktirse Türkiyeden kesin birini almıştık

Şaka bir yana..

Hep destek tam destek Sadri Şener..
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener in herşeyi güzel hoşda,şu davulla zurnayla futbolcu izlmeye gitmesine bir türlü anlam veremiyorum...
                  Bir bildiği vardır heralde...
                  Çıktı meydana işte

Colman dediler, Cale çıktı ççç

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çıktı meydana işte

Colman dediler, Cale çıktı ççç
                    ne çıktı ki meydana?
                    efendim biz colmanı izlemeye gidiyoruz deyip cale yim mi aldılar?Yani niyette bumuydu,Sağ gösterip sol vurdular yani
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne çıktı ki meydana?
                      efendim biz colmanı izlemeye gidiyoruz deyip cale yim mi aldılar?Yani niyette bumuydu,Sağ gösterip sol vurdular yani
                      Aynı bu şekil oldu Ahmet...

Ama korkum içerde bunu yapmasınlar zira Selçukta Burakta lazım bize,Ve onlar gibisi yok..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarını, gelecek ile ilgili tüm planlarını FANATİK ile paylaştı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarını, gelecek ile ilgili tüm planlarını FANATİK ile paylaştı. Bordo-Mavililer’in patronu en önemli mesajını ise taraftarlara yolladı. Cale, Colman, Giray, Ceyhun, gençler falan derken, yıllar sonra Trabzonspor taraftarını yeniden bir transfer için tesislere döken imzalar Selçuk ve Egemen tarafından atıldı, hemen ardından resmi internet sayfasında iki açıklama yer aldı: “Kombine kartlar VİP Tribünü için 2 bin 500, Kapalı-1 için bin, Kapalı-2 için 750, Maraton için 300, Açık Tribün içinde 100 YTL’den satılacak. Bayanlara ve 14 yaşına kadar çocuklara yüzde 50 indirim ve kredi kartına 10 taksit uygulanacak.” Başkan Şener, “Biz verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Şimdi sıra taraftarda” yorumunu yaptı ve ekledi: “Yönetim kurulu olarak kombine kartlarla ilgili çalışmaları tamamlayarak 9 Haziran tarihinden itibaren satışa başlayacağız. Kombine kartların satılacağı gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşmasını bekliyoruz. Trabzonspor’un büyüklüğü ne Fenerbahçe’den ne de Galatasaray’dan aşağı kalır. Taraftarlarımız bunu bir kez daha tüm Türkiye’ye göstereceklerdir.”

Yöneticilerini övdü

Türkiye’de şampiyonluk yaşamış 4 büyük kulübün efsane isimlerinden oluşan karmayla aynı yaş grubundan ünlü Hollandalı futbolcuların yapacağı dostluk maçı için bulunduğumuz Hollanda’nın Rotterdam şehrinde sohbet ettik Başkan Sadri Şener ile... Konu tabii ki öncelikle Burak’tı: “Biz kendisiyle bir anlaşma sağladık. Fiyat artırmak istemiş, koşullar değişmez. İstiyorsa gelip imzayı atar.” Konunun Burak’ın geciken, belki de prensip gereği gerçekleşme olasılığı azalan imzasına gelmesi, canını sıksa da Şener, çok iyi bir transfer çalışması yapmalarının keyfini de çıkarmıyor değil. “Daha bitmedi” diyor ve devam ediyor: “Başta Hayrettin Hacisalihoğlu ve Mahmut Aksu olmak üzere yönetim olarak iyi bir performans sergiledik. Eksik mevkileri üstelik genç isimlerle tamamladık. Yerli isimleri ezeli rakiplerimizin elinden aldık. Dışarıdan gelenlerin kaliteleri belli. Teknoloji gelişti, bir tuşa bastığınızda oynadığı maçlardan bir bölümünü izliyor, bütün istatistikleri inceleyebiliyorsunuz.”

İki söz vermiştik

Şener, yönetime gelirken takımın yeniden yapılanmasıyla ilgili iki önemli söz verdiklerinin altını çiziyor: “Transferi kamp başlayana kadar bitireceğiz. İlk aşamada yarışın içinde sonuna kadar olan bir takım kuracağız. Sonra hedef şampiyonluk olacak. İlk sözümüzü tuttuk. Ama daha eksiklerimiz var. 2-3 iyi transfer daha yapacağız. Bu da taraftarın tavrına göre, yani eğer onlar istiyorsa olacak. İsteyip istemediklerini, kombine biletler satışa çıktığında oluşacak kuyruklarla anlayacağız. Satış değil, kuyruk istiyorum arkadaş! Bu kadar özveride bulunduk yükümlülüğün altına girdik. Taraftar da bize destek olacak. Yani son 2-3 futbolcuyu onlar alacak. Sizin sözünüzle deneyimli kaleciyse kaleci, savunmayı toparlayacak stoperse stoper, Şota-Fatih gibi santrforsa santrfor.”

Laz Kapital hatırlatması

Şener coşmuş konuşurken, Yılmaz Okumuş’un Epsilon Yayınları’nda 2. baskısı tükenmekte olan Laz Kapital adlı eserindeki Trabzonspor ile ilgili sözleri aklımıza geldi: “Asırlık geçmişine, federasyondaki güçlerine, medyadaki ağırlıklarına, büyük mali olanaklarına ve bütün bunların hakemler üzerinde doğurduğu baskıya rağmen gelip sen bunların elinden şampiyonluğu al.” Bu durumda söz doğal olarak Fenerbahçe ve Galatasaray’a geliyor. “Siz de yazdınız, Fenerbahçe kombinede 22 bini aştı. Galatasaray’ın kombine gelirleri 15 trilyona ulaştı. Trabzonspor olarak bunlarla yarışacağıma göre arkamda güç hissetmeliyim. Bu gücü taraftar verecek.”

Anlamlı bir mesaj...

Başkanın mesajlarından anladığımız şu: Trabzonspor’da transfer çalışmaları kesinlikle bitmiş değil. Ancak gündeme gelebilecek sürpriz isimlerin kadroya dahil edilmesi de taraftarların kombineye olan ilgisine bağlı. Şener’in yüzünü güldürecek, taraftar kitlesini en az transferler kadar harekete geçirecek bir mesaj İlhan Demir tarafından gönderildi: “Sayın Ata, sizden bir ricam olacak. Kulübümüze katkı amaçlı kombine bilet almak niyetindeyim. İstanbul’dan maçlara iş nedeniyle gelemeyeceğim. Bu durumda katkım sadece ekonomik olacak. Fakat tribün katkısı da sağlanmalı. Benim adıma olan bu kombine ile bir renkdaşımı sevindirebilir misiniz?”
                        Tabi ki, seve seve...
                        Ergun Ata

Yorum

• 3000. mesajım anlamlı olsun istedim.

Bize tekrar şampiyonluk havasını koklattırdığın için Teşekkürler Sadri Şener..

Yorum

• başkanım baba adamsın, babamızsın. şuan da hiç param yok kuyruğa giremeyeceğim ama kombinemi ağustosta alacağıma söz veriyorum! sen yeter ki güldür bizi!
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi, taraftarları tetikleyecek transferleri yaptı...
                              3.6.2008

* Başkan Sadri Şener, “Eğer diğer devlerle yarışacaksak Trabzonspor taraftarı da onlardan aşağı kalmamalı” dedi, ilk mesajı verdi.
                              * Ardından, “Transferdeki yeni sürprizler taraftarların kombineye ilgisine bağlı” sözleriyle adresi net şekilde gösterdi
                              * Son bomba; seçimi kaybeden Hacıosmanoğlu’ndan geldi: Yönetim iyi işler yapıyor. Trabzon’u kim başarıya taşırsa onu sırtımızda taşırız

FANATİK’E konuşmuştu
                              Trabzonspor transferde kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi eserken, camiada yaşanan pozitif hava da Bordo-Mavili takımın sevenlerini yeni sezon öncesinde hayli umutlandırıyor... Önceki gün FANATİK’e konuşarak çarpıcı mesajlar veren ve “Eğer diğer büyük takımlarla yarışacaksak arkamızda büyük bir güç hissetmeliyiz. Trabzonspor’un büyüklüğü rakiplerinden aşağı kalır değildir. Ancak taraftarlarımız da artık üzerine düşenleri yapmak zorundadır” diyen Başkan Sadri Şener, tribünleri harekete geçirecek ilk kıvılcımı yakmıştı.

Kombine beklentisi...
                              Ardından yeni transferler için de rotayı işaret eden Bordo-Mavililer’in patronu, “Transferlerdeki yeni sürprizler için top artık taraftarlardadır. Bundan sonra onların takımlarına göstereceği ilgiye göre strateji şekillendireceğiz” sözleriyle de beklentilerine vurgu yapmıştı. Camia yeni sezon öncesinde bu gelişmelerle iyiden iyiye havaya girerken, son bombayı son seçimi bini aşkın oy alarak kaybeden İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan geldi... Trabzonspor’da muhalefet diye bir kavram olamayacağını söyleyen Hacıosmanoğlu yönetime destek verdi.

‘Gençlere destek olunmalı’
                              Her zaman asıl öznesinin Trabzon olduğuna vurgu yapan Hacıosmanoğlu, oldukça anlamlı mesajlar yolladı: Şu an iyi işler yapılmakta, destek olmak gerekiyor. Ancak kurulacak kadrodan ilk senesinde şampiyonluk beklemek doğru olmaz. Taraftarlarımızın ve camianın sabırlı olması, bu genç kadroya sahip çıkıp zaman tanıması lazım. Bu ekip oturduktan sonra gelecek yıl da iyi takviyeler yapılırsa yıllardır hasreti çekilen başarı mutlaka gelecektir. Muhalif değiliz, Trabzon’u şampiyon yapanı sırtımızda taşırız.”

Serhat DEMİRTAŞ

Trabzon’da Antzas harekâtı

Fransa’nın ünlü futbol sitelerinden football365.fr’nin haberine göre Trabzonspor’un, Olympiakos’un savunmasında görev yapan Paraskevas Antzas ile ilgilendiği iddia edildi. Yunanistan şampiyonu Olympiakos ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Antzas’ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer’in bu oyuncu için Kırmızı-Beyazlı ekiple temaslarını sıklaştırdığı ifade edildi.

KAynak

Yorum

• Olumlu tavırlarından ötürü Hacıosmanoğlu'na da teşekkür etmek gerek. Tavrını bu şekilde sürdürürse, ileride Trabzonspor başkanlığı için tekrar aday olup, bu kez kazanabilir.

İyi çalışanı alkışlamalı. Hacıosmanoğlu da bunu yapıyor.
                                "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X