İhsan Alioğlunun 6.sıradaki yerimizi korumaya çalışacağız açıklaması için başkanımızdan bir açıklama bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Başkanımız Sadri Şener'in Açıklamaları
Daraltma
X
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün gece serdar bali sadri şener ve yönetimi ile ilgili bazı tenkinlerde bulundu..
yönetimin çok sıkı çalıştığını , planlı programlı işler yaptığını söyledi.. her programda gelecek sene için büyük konustuğunu da bu çalışmalara bağladı.. ama son dediği şeyler midemi bulandırdı açıkcası..
Bali ... Fakat transfer konusunda yönetim yolundan saptı çizgiden çıkmaya başladı dedi..
Yani Yönetime Açıkca destek veren serdar bali transfer konusunda birşeylr biliyor olacak ki her konuda desteklediği yönetimin yolundan saptığını yanlış işler yapmaya başladığını söyledi..
not : Biliyorum topic sadri şenerin acıklamaları fakat balinin söyledikleri yönetimin ve sadri şenerin açıklamalarını ilgilendirdiği için buraya yazdım.
Yorum
-
asil serdar bali bazen ne dedigini neyini savundugunu neye karsi ciktigini bilmiyor.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün gece serdar bali sadri şener ve yönetimi ile ilgili bazı tenkinlerde bulundu..
yönetimin çok sıkı çalıştığını , planlı programlı işler yaptığını söyledi.. her programda gelecek sene için büyük konustuğunu da bu çalışmalara bağladı.. ama son dediği şeyler midemi bulandırdı açıkcası..
Bali ... Fakat transfer konusunda yönetim yolundan saptı çizgiden çıkmaya başladı dedi..
Yani Yönetime Açıkca destek veren serdar bali transfer konusunda birşeylr biliyor olacak ki her konuda desteklediği yönetimin yolundan saptığını yanlış işler yapmaya başladığını söyledi..
not : Biliyorum topic sadri şenerin acıklamaları fakat balinin söyledikleri yönetimin ve sadri şenerin açıklamalarını ilgilendirdiği için buraya yazdım.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ın transferde etkin rol oynamasına bozulmuştur herhalde...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar balinin doğru transfer politikasını merak ettim??*
"Hasan üçüncü yü niye oynatmıyorlar" diyen birisinin transfer politikası nasıl olur...
Ona kalsa, topla bütün 61 numaraları...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi ipucu vereyim...
"Hasan üçüncü yü niye oynatmıyorlar" diyen birisinin transfer politikası nasıl olur...
Ona kalsa, topla bütün 61 numaraları...
Yorum
-
İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence hic fena fikir sayilmaz.Bi senede öyle gecsin, sanki ...
Not: Serdar Bali ye gelene kadar yokmuydu başka 61li biri.. İlginç baya...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi ipucu vereyim...
Ona kalsa, topla bütün 61 numaraları...En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
Erdal Hoş
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar balinin doğru transfer politikasını merak ettim??*
Yorum
-
Yattara ve Barış'a özel tören
Takımımızla olan sözleşmelerini 3 yıl daha uzatan başarılı oyuncularımız İbrahima Yattara ve Barış Memiş için Başkanımız Sadri Şener ve Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’nun katılımlarıyla M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlendi.
Törende konuşan Başkanımız Sadri Şener, mevcut kadroda bulunan iki oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını dile getirerek, “Barış altyapımızdan yetişen, Trabzonspor felsefesini yansıtan bir futbolcudur. Yattara ise küçük yaşta keşfedilip transfer edilen ve burada yıldız olan başarılı bir oyuncumuzdur. İkisi de 3’er yıl daha Trabzonspor’un oyuncusudur” dedi.
Şener, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise, “Transferde kesinlikle gizlilik yok. Sadece oyuncuların ismi yazıldığında bedellerinin yükselme durumu oluyor. Ancak birçok oyuncuda sona yaklaştığımızı söyleyebilirim. Mesela Ceyhun Gülselam. Bu hafta bir maçı var. Önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelecek. Genç ve kaliteli bir oyuncu. Önümüzdeki hafta Hırvatların çok önemli oyuncularından Rukavina ile sözleşme yapmayı planlıyoruz. Arjantinli oyuncu Colman ve kulübü ile anlaşmaya vardık. Ama 4 aylık çocuğunun bir sağlık problemi var. Ayrıca şehri de hiç bilmiyor. Buna rağmen ben inanıyorum ki önümüzdeki hafta bu transferde sonuçlanır. İsveçli oyuncu Daniel Majstorovic’in Mayıs 11’de maçları bitiyor. Sonra kısa bir tatil planı var. Sanıyorum oda önümüzdeki hafta içerisinde Türkiye’ye gelir. Bu oyuncunun bonservisi yok. Kendisiyle maddi anlamda anlaşmaya vardık. Önümüzdeki haftada yerli transfere yöneleceğiz. Öncelikle Oftaşsporlu Giray ve Manisasporlu Selçuk’la ilgileniyoruz. Bu oyuncuların bonservisi konusunda sorunlar var. İkisini de almak için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
Adı kulübümüzle anılan Romen oyuncu Florin Cernat konusunda ise Şener şöyle konuştu:
“Hocamızın bu oyuncu konusunda daha iyisini bulabilirmiyiz diye bir düşüncesi var. Futbolcu konusunda bir sıkıntı yok. Ancak Split’te oynasa da Dinamo Kiev’in malı. Eğer kesin karar verirsek bu kulüple sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum”
Şener, kaleci transferi konusunu en sona bıraktıklarını söyleyerek, “5 yabancı oyuncu transferi yapma hakkımız var. Çünkü Yattara başvuru yaptıktan 5 yıl sonra Türk olabilecek” yorumunu yaptı.
Başkanımız Sadri Şener iç transferde kaptan Hüseyin Çimşir'le anlaşmaya varıldığını, yakın zamanda sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Fenerbahçe maçının önemli olduğunu belirten Şener, “Fenerbahçe maçı her açıdan büyük önem taşıyor. Böyle bir müsabakadan galip çıktığımız da bizde yönetim olarak daha bir heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı durum taraftarlarımız içinde geçerli. Sezonu çok iyi bir sonuçla kapatmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
Başarılı futbolcumuz İbrahima Yattara ise Trabzonspor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, “Futbol hayatım boyunca ilk defa bir takımda bu kadar uzun süre kalıyorum. Trabzon’da çok mutluyum. Her şeyimi burada kazandım. O kadar kazançtan sonrada burada bir şey göstermek istiyorum. Şampiyonluk istiyorum. 5 senedir burudayım ve 3 sene daha kalacağım. Şampiyonluk görürsem bana yeter. O zaman kariyerim açısından çok iyi yere geldiğimi düşünürüm” açıklamasında bulundu."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Divan Genel Kurulu gerçekleştirildi
Kulübümüzün 20. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı Zorlu Grand Oteli Balo Salonu'nda gerçekleştirildi.
Toplantıya Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiz, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, eski başkanlarımızdan Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman’ın yanı sıra divan üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, kulübün mevcut yönetim kurulunun geleceğe yönelik projeler ürettiğini belirterek, “Kulübümüz belli dönemlerde düşüşe geçse de her zaman toparlanmayı başarmıştır. Büyüklüğümüzü hiç kimse tartışamaz. Hiçbir Anadolu takımının yapamadığı başarıları rahatlıkla hayata geçirmişizdir. Büyüklüğümüzü deplasmanda oynadığımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarlarımız stadı doldurarak göstermiştir. Şimdi tekrar eski günlere dönebilmek için taraftarlar, eski yöneticiler, divan üyeleri olarak bir bütün halinde hareket etmek zorundayız. Güç birliktelikten doğar. Bütün yükü yönetim kurulunun üzerine yüklemek olmaz. Onlara her konuda destek vermeliyiz” dedi.
Başkanımız Sadri Şener toplantıda yaptığı konuşmada Haziran ayında yapacakları kamp öncesi transferleri gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ve 4 yabancı oyuncunun transferini bitirme noktasına getirdiklerini söyledi.
Şener, Divan Başkanlık Kurulu Olağan Genel Kurul toplantısında, üyelere yaptığı konuşmada, kulübü belli bir borç yükü ile aldıklarını ve 20 bin YTL'lik borcu ödediklerini, gelir getirici projeler için de çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Transfere de hatırı sayılır bir bütçe ayırdıklarını ifade eden Şener, ''Milli takım hocalarının ve hocamızın nezaretinde transfer çalışmalarına erken başladık. 4 yabancı oyuncunun transferini bitirme noktasına getirdik. Türkiye içinde 3-4 futbolcunun transferinde epeyce yol aldık. Haziran'da kampa giderken takımımızı oluşturacağız dedik. Bu konuda iyi mesafe aldık'' diye konuştu.
Şener, Almanya'nın Unterhaching Kulübü'nün oyuncusu Ceyhun Gülselam ile gelecek hafta sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Genel Saymanımız Mahmut Aksu'nun Almanya'ya gideceğini belirten Şener, ''Ceyhun ile Salı günü 11.00'de Almanya'da sözleşme imzalayacağız. Daha sonra da diğer anlaştığımız oyuncularla sözleşmelerini yapmaya başlayacağız'' diye konuştu.
Şener, Akyazı Spor Kompleksi Projesi'nin başlanması halinde 2011 yılında tamamlanabileceğini kaydederek, ''Bunun için Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yeni düzenlemelerde bulunmak istiyoruz. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne kale arkası tribünlerinin büyümesi için talepte bulunacağız. Böylece bu bölümler daha fazla kişi alacak ve stat daha coşkulu bir hale gelmiş olacak'' dedi.
Trabzon Havaalanına yapılacak ek pist için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin kamulaşacağını ve buradan ayrılacaklarını kaydeden Şener, ''Buradaki 20-25 dönümlük arazimizin kamulaştırma bedeli olacak. Bu bedeli bütçemize bu yıl içinde geçirmeye çalışıyoruz. Buradan ayrılıp TFF Haluk Ulusoy Kamp Eğitim Merkezi'ne geçmek istiyoruz. Bunun için Futbol Federasyonu'nun Haziran ayında yapacağı genel kurulu beklemek zorundayız. Orayı da alırsak (A) takım ve alt yapı için düzenlemeler yapacağız'' diye konuştu.
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde ise sırasıyla kürsüye gelen Divan Genel Kurul üyeleri Şerif Kunt, Yusuf Ziya Yılmaz, Altay Eyüpoğlu, İbrahim Aydın, Sezer Bahadır ve Serdar Bali çeşitli konulardaki görüşlerini dile getirdiler.
Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ise konuşmacılara duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederek, “Başkanımız Sadri Şener tüm açıklamalarını yönetim kurulu toplantısında yapar gibi şeffaf bir şekilde sizlerle ve kamuoyuyla paylaşıyor. Bu yapımız kongreden beri devam ediyor. Yönetim olarak kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak için çalışmaktayız. Başkanımızın bahsettiği birçok projeyi hayata geçirmek için mücadele ediyoruz. Stad da yapılacak düzenlemelerin dışında Trabzonlu ve Trabzonsporluların yanı sıra sadece Trabzonsporlu olup ta kulüpten uzak kalan değerlerimizi camiamızın içine katmak için çalışmaktayız. Bu nedenle İstanbul’da düzenlediğimiz gecenin devamını olacaktır. Bu gecelerin ilkini Mayıs ayı sonunda yapmak istiyoruz. Bunların yanında gelirlerimizi arttırıcı çalışmalarımız var. Belki tek tek bakıldığında az görünebilir ama toplandığında oldukça yararlı olacaktır” açıklamasında bulundu.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum