Yönetim Taraftara Sahip Çıkmalı mı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ismail tüfekçi
    • 28.07.2007
    • 985
    • serbest meslek
    • İstanbul

biz bursada tribünden boşaltıldık dışarda cevik kuvvetin şiddeti ile boğuşurken yönetim haberdar edildi menejer necmi perekli yanımıza geldi bizde biletimizle bursa tribününe girdik polis güvenlik gerekçesi ile bizi tahliye tirübününe getireceğini söyleyip bizi dişarı çıkardı şimdi bizi burada tutuyorlar dedik necmi perekli tamam ben görevlilerle görüşüp hallederim dedi ve gitti bizi cevik kuvvetle başbaşa bıraktı aziz yıldırım olsa seyircisini ordamı bırakırdı biz istanbuldan arabamızla bursaya gittik biletimizide alldık ama maçı arabada radyodan dinledik yönetim uyudu taraftarına sahip çıkmadı olsun seneye yine bursadayım

Yorum

• Nytre
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 31.05.2004
      • 10231
      • Trabzon

bu islerle ilgilenecek yoneticiler olmali mutlaka sonucta biz a takiminin taraftari degiliz ki .
      kendi takimimizi desteklemeye gidiyoruz. baska takimlarda yeri geliyor baskan bile tribine giriyor.
      taraftarin haklari gasp ediliyorsa orada devreye gireceksin. yeri geldi tepkini koyacaksin.tepkini koymaktan cekinmeyeceksin.
      bizim insanimiz (yoneticimiz) bu hareketlerin ne anlama geldigini daha farkli algiliyor olabilir. capulcu olarak goruyordur belki taraftarimizi oraya gelen insanlari. elin serserisini ne savunacagim diye dusunen cok insan oldugunu dusunuyorum. boyle dusunen insandanda koruma bekleyemezsin zaten sana yanasmaz bile.

bu islerin duzelmesi lazim.
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Jackdaniels
        • 08.05.2005
        • 4564
        • Mimar
        • Trabzon

Yöneticiler değilde bence taraftar yönetime sahip çıksın yoksa bu yönetimde ilk icraatiyle gösterdi gelecekteki kabus dolu günleri....
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Zeki Çelenkoğlu
          • 26.05.2005
          • 731
          • VETERİNER HEKİMİ
          • Trabzon

ben yönetime bi sahip çıkacam zaten.. bi gün dalacam tesislere pompalıyla...
          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...