Yönetim Taraftara Sahip Çıkmalı mı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ünyeli Murat
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 07.09.2007
    • 1050
    • halkla ilişkiler

Yönetim Taraftara Sahip Çıkmalı mı?

bir arkadaşımın fenerbahçe & Trabzonspor maçında yaşadıkları bu soruyu aklıma getirdi....yönetim taraftara sahip çıkmalımı?çıkmamalımı? Arkadaşımın yaşadığı hadise şöyle;

maç oynanırken attığımız ilk golden sonra taraftarlarımız gol sevincini yaşarken yeğenide fenerli taraftarlara doğru sevinç gösterisinde bulunuyor,bundan dolayı tribündeki polisler staddan çıkarmak istiyorlar...kendiside yeğenine yapılan bu müdahaleye engel olmak isteyince ikisini staddan çıkarıp haydarpaşa polis karakoluna götürüyorlar... orada birkaç saat nezarette tutulduktan sonra maç bittikten sonra ifadeleri alınıp bırakılıyorlar...(yolda ve nezarette yaşadıkları ayrı bir hikaye)...

daha sonra kendilerine 1 mart tarihli karakoldan bir yazı geliyor...karakola gittiklerinde kendilerine il gençlik spor müdürlüğü tarafından fenerbahçe & Trabzonspor maçında çıkardıkları olaylar!!! yüzünden 1 316,00 ytl ( bir milyar üçyüz milyon) ceza kesildiğini öğreniyorlar...hemen klüple irtibata geçiyorlar...Altuğ Atalayla görüşüyorlar...oda salı günü yönetim kurulu toplantısında konuyu açarım diye olayı geçiştiriyor..daha sonra kendisini aradıklarında yapacak birşey olmadığını haklarını hukuki yollardan aramaları gerektiği vs.vs.gibi tavsiyelerde bulunmuş...

şimdi bir çoğumuzun ezikbahçe diye sıfat koyduğu klubün başkanı içerden taraftarını çıkartabiliyorda bizim yönetimlerimiz kendi taraftarına neden sahip çıkmıyor...ortada suç yok taşkınlık yok....

CAMİALAR KAR TANESİ GİBİDİR,HEPSİ BİR ARAYA GELİRSE ÇIĞ OLUR....
    ''Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. ''
    İoni
  • Badaloğlu
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 16.07.1999
    • 18194
    • İstanbul

İstanbul ya da başka illerde Trabzonspor taraftarının sahibi yokrur! Bunu daha öğrenemediniz mi? Onlar için karakola düşen adam holigandır.Kesin olay çıkarmıştır.Sen onu diyorsun, birde Metin Külünk'e sor bakalım aynı maçta neden karakola götürülmüş de, ceza yemiş? Hem ne alaka bnunca zaman sonra böyle bir açmak!!!

Senin yönetim bırak karakolu stadın içinden biletleri olmasına rağman tribünlerden atıldı(istisnasız herkes) o zaman bile taraftarlarımızı otobüslerle bir kısmını Pendik'de otobanda, bir kısmınıda Avcılar tarafında otobanda polis otobüslerinden indirmişlerdir.

Trabzon aşkı böyle bir şey işte...Bunca haksızlığa rağmen, bunca itilip kakılmaya rağman bu sevdadan vazgeçmedik!...Ama derdimizide şimdiye kadar anlayan biride maalesef gelmedi...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ünyeli Murat
      • 07.09.2007
      • 1050
      • halkla ilişkiler

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
      İstanbul ya da başka illerde Trabzonspor taraftarının sahibi yokrur! Bunu daha öğrenemediniz mi? Onlar için karakola düşen adam holigandır.Kesin olay çıkarmıştır.Sen onu diyorsun, birde Metin Külünk'e sor bakalım aynı maçta neden karakola götürülmüş de, ceza yemiş? Hem ne alaka bnunca zaman sonra böyle bir açmak!!!

Senin yönetim bırak karakolu stadın içinden biletleri olmasına rağman tribünlerden atıldı(istisnasız herkes) o zaman bile taraftarlarımızı otobüslerle bir kısmını Pendik'de otobanda, bir kısmınıda Avcılar tarafında otobanda polis otobüslerinden indirmişlerdir.

Trabzon aşkı böyle bir şey işte...Bunca haksızlığa rağmen, bunca itilip kakılmaya rağman bu sevdadan vazgeçmedik!...Ama derdimizide şimdiye kadar anlayan biride maalesef gelmedi...
      valla Ahmet hepsini doğru söylüyorsun...bahçelievlerde Ts clup a geliyorlar derdini anlatmak için,içinde öyle bir aşk varki 140 ytl lik resmi ürün alıp tuzlaya evine geri dönüyor...
      İoni

Yorum

• ahmethandizdar
        • 05.10.2007
        • 5
        • imalat

bahsedilen cezalndırılanlardan birisi benim inanın hiç bir alaka yokken polisin trabzonspor taraftarına yaptığı haksızlık, biz adam vurmadık, adam dövmedik, hırsızlık yapmadık, sahaya yabancı maddde atmadık, suçumuz golden sonra sevinmek bugune kadar 51 maça gittim tüm bileler arşivimde var bugune dek en ufak ne sabıkam nede cezam var ama gördümki kulup bana sahip çıkmadı
        Arnızda bazıları diyecek olabilir... Bir tek sen mi varsın o zaman her taraftar sıkışınca kuluple temasa geçsin ......................
        Ben Tuzladan Ahmethan DİZDAR bugune dek hiç cezam olmadı ben kulubünü seven bir taraftarım kulup bunu araştıracak ve iştaresini yapacak trabzonspor demek bu demek en azından ben öyle düşünüyorum.
        En son ahmethandizdar tarafından düzenlendi; 08.03.2008, 11:04.

Yorum

• Nurettin Yılmaz
          • 18.04.2007
          • 889
          • ticaret

tabi kulüp Trabzon da taraftarların çoğuda İstanbul ve civarında olunca , yönetimin gurbetteki taraftarlara sahip çıkması , onları kollaması biraz zor oluyor. zaten takımımızın en büyük sıkıntılarından bir tanesinin de bu olduğunu düşünüyorum. yani gurbetteki taraftarların kaderlerine terk edilmesi.....
          "Yıldız isteyen varsa gökyüzüne baksın. Futbolcularımızı gökyüzünde değil, sahada oynatacağız "

Özkan SÜMER

Yorum

• bingolts
            • 24.08.2005
            • 1488
            • Ankara

kurgu

--------------------------------------------------------------------------------
            En son bingolts tarafından düzenlendi; 08.03.2008, 11:28.
            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Ünyeli Murat
              • 07.09.2007
              • 1050
              • halkla ilişkiler

herhalde klüp yönetimlerimizde; federasyon medya veya ist takımlarıyla aynı şeyi düşünüyor....

Trabzonspor taraftarıysa potansiyel suçludur...suçsuz olduğu durumda bile suçludur....özellikle gurbettekiler...
              En son Ünyeli Murat tarafından düzenlendi; 08.03.2008, 11:24.
              İoni

Yorum

• tstafi
                • 26.09.2007
                • 766
                • ögrenci
                • Trabzon

bıze her yerde aynı ılgı alakayı gosterıyolar saolsun emnıyettekı kardeslerımız...bıze davrandıkları gıbı teroruste davranmıyolar
                YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• bingolts
                  • 24.08.2005
                  • 1488
                  • Ankara

Aksine Taraftar hem yönetime hem de takıma sahip çıkmalı
                  Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Ahmet Kuru
                    • 31.10.2007
                    • 8117
                    • Bankacı
                    • İstanbul

iki tarafda birbirine sahip çıkmalı...Aslında bu sorulacak bir soru değil,Ama fikir beyan etme açısından belki açılabilir.
                    Bu zamana kadar bu sorunun cevabına hayır diyen bir Klüp taraftarı sanmıyorum ki olsun...
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Selman

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
                      http://forum.bordomavi.net/showpost.php?p=1184107&postcount=39

Yorum

• Ünyeli Murat
                        • 07.09.2007
                        • 1050
                        • halkla ilişkiler

ben bu başlığı taraftarımızın birçok yaşanan hadiseden sonra ortada kalmasından dolayı açtım...nedense birçok deplasmanda veyahutda bazen kendi sahasındaki maçlardan sonra birçok taraftarımızın mağdur olduğunu duyduk okuduk...ama bir fenerbahçe & everton maçında tribünde adam vuruldu,ne vuran bulundu!!!nede silah!!!...
                        bilmem anlatabildimmi?
                        İoni

Yorum

• Osman Erdoğan
                          • 19.02.2007
                          • 601
                          • öğrenci
                          • İstanbul

yha adamlar bizden korkuo cekemio yapıcakları bu tür şeyler normal karşılam lazim alah kahretsin trabzonluyuz forzumuz büyük:d

Yorum

• POYRAZ
                            • 18.10.2004
                            • 6656
                            • Avrupa Diğer

Verilen ceza ile ilgili kulüp ne yapabilir? Kulüp kanun degil, kulüp devlet degil. Bunun icin kulübü arayip, kulüpten yardim istemenin ne gibi bir faydasi olabilir ki? Kulüp yerine bir avukata gidilseydi daha iyi olmaz miydi? Cikartilan olay neymis, bunun ispatini isterdi avukat. Yani olay cikartildigina dair herhangi bir fotograf, herhangi bir görüntü, herhangi bir sahit bulamayacaklari icin bu ceza yatardi. Para cezasina kulüp bir sey yapamaz. Hic bir kulüp bir sey yapamaz.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• coskun0661
                              • 21.09.2006
                              • 1223
                              • serbest
                              • Ankara

İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi
                              Verilen ceza ile ilgili kulüp ne yapabilir? Kulüp kanun degil, kulüp devlet degil. Bunun icin kulübü arayip, kulüpten yardim istemenin ne gibi bir faydasi olabilir ki? Kulüp yerine bir avukata gidilseydi daha iyi olmaz miydi? Cikartilan olay neymis, bunun ispatini isterdi avukat. Yani olay cikartildigina dair herhangi bir fotograf, herhangi bir görüntü, herhangi bir sahit bulamayacaklari icin bu ceza yatardi. Para cezasina kulüp bir sey yapamaz. Hic bir kulüp bir sey yapamaz.

hocam bu koskoca klüp bu parayı ödeyemezmı...beş para etmeyen futbolcular trılyon alsın ..cebınde sıgara sı bıle olmadan maca giden taraftar ceza yesın hemde sucu olmadan ..böle şey olmazzzzz
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...