Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stepanov'dan Şok Açıklamalar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Musampa Trabzon'un servetini yediyse 10 maçta toplam 2 defa kanattan bindirme yapayan Celalettin ne yaptı bi onuda açıkla
    Bundesliga'nın en kaliteli yabancılarından olan Marcel'i "ben daha iyisini bilirim" diyerek sol açıkta oynatan ben miydim
    Gerede kampında Stepanov'u aklı sıra küçük göstermeye çalışıp yapılan teklifleri görmezden gelen(daha doğrusu görmezden gelmeye çalışan) ben miyim..
    Bir insandan futbol dehası olmasını bekleyemezsin ama akıl ve ruh sağlığı yerinde olup az buçuk bu işten anlayan bir insan olaya öncesi ve sonrası şeklinde bakabilir ve sonucu görebilir...
    *Ziya öncesi kadromuzda,Marcelinho,Stepanov,Syzmkowiak,Musampa,Murat Ocak gibi isimler varken
    *Ziya sonrası dönemde,Ayman,Celalettin,Adnan v.s gibi isimler var...
    Ama muhtemelen cevabın hazırdır;üstteki isimlerin kaçmasında yada herhangi bir sebepten dolayı gitmesinde Ziya hocamızın payının olduğuna inanmıyorsundurO yüzden kal sağlıcakla..
    degerli arkadasim bana yine cevap hakki dogmasina neden olacak seyler yazmissin.ben musampanin yaninda celalettinin de yillarca trabzonspordan bedava para kazandigini ve ziya doganin onda israr etmesinin büyük hata oldugunu düsünmüsümdür.ayrica marcelinhoyu israrla yanlis yerde oynattigini da belirtmisimdir.ama suna emin olabilirsinki marcelinhonun gitmek istemesinin sebebi de ziya dogan degildi.adam trabzonsporda mutlu degildi ve gitmek istedi.yönetimde satti.ziya öncesi dönemde saydigin isimler ya kendileri kacmistir yada yönetim satmistir.ziya dogan sonrasinda da elde kaliteli futbolcu kalmamasinin sebebi ilk basta yönetimdi,ziya dogan degil.galatiye elendikten sonra transfer yapacagiz diyerek koskoca camiayi kandiran da bu yönetim degilmiydi?ayrica risp gibi bir oyuncunun bile trabzondan kacmasini da ziya ya mi baglayalim,yoksa trabzonda yasamak istememesi veya zamaninda ödenmeyen parasina mi?sizin kaliteli oyuncular olarak gösterdiginiz musampa ve szymek neden bizden gittikten sonra bir baltaya sap olamadilar?ben sana ziya doganin onlarca hatasini sayarim ama her firsatta onu elestirmek de biraz insafsizliktir.benim savundugum budur.lafimi kimseye anlatamiyorum ki.sanki ben ziyanin sütten cikmis kasik oldugunu savundum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      degerli arkadasim bana yine cevap hakki dogmasina neden olacak seyler yazmissin.ben musampanin yaninda celalettinin de yillarca trabzonspordan bedava para kazandigini ve ziya doganin onda israr etmesinin büyük hata oldugunu düsünmüsümdür.ayrica marcelinhoyu israrla yanlis yerde oynattigini da belirtmisimdir.ama suna emin olabilirsinki marcelinhonun gitmek istemesinin sebebi de ziya dogan degildi.adam trabzonsporda mutlu degildi ve gitmek istedi.yönetimde satti.ziya öncesi dönemde saydigin isimler ya kendileri kacmistir yada yönetim satmistir.ziya dogan sonrasinda da elde kaliteli futbolcu kalmamasinin sebebi ilk basta yönetimdi,ziya dogan degil.galatiye elendikten sonra transfer yapacagiz diyerek koskoca camiayi kandiran da bu yönetim degilmiydi?ayrica risp gibi bir oyuncunun bile trabzondan kacmasini da ziya ya mi baglayalim,yoksa trabzonda yasamak istememesi veya zamaninda ödenmeyen parasina mi?sizin kaliteli oyuncular olarak gösterdiginiz musampa ve szymek neden bizden gittikten sonra bir baltaya sap olamadilar?ben sana ziya doganin onlarca hatasini sayarim ama her firsatta onu elestirmek de biraz insafsizliktir.benim savundugum budur.lafimi kimseye anlatamiyorum ki.sanki ben ziyanin sütten cikmis kasik oldugunu savundum.
      Marcelinho Trazonspor'da mutlu degildi, bunun en büyük nedeni solacik oynamasidir. Ben hayatim boyunca Marcelinho'nun sol acik oynadigini görmedim, ilk bizim kel oynatti orda. Mutlu olmamasi sehrin gece hayatindan cok oynadigi mevkiden kaynaklaniyor.
      Ayrica Musampa konusuna da deginmek istiyorum. Musampa'yi kac kere denedi Ziya da yedek birakti. Manchester City'de sezon boyunca ilk 11 oynayan adamin 1-2 ayda mi hayati kaydi ve bize geldi. Stepanov'un "Musampa takimin en iyisiydi" demeside mi yalan? Musampa'nin hayatini Ziya Dogan bitirmistir.
      Szymkowiak konusu ise karisik. Neden gittigini fazla kisi bilmiyor, bilenlerde "söylersem Trabzon biter" diyor. Ama su var ki Szymkowiak futbolu birakti. Yani baltaya sap olmasi mümkün degil zaten. Hakan Sükür futbolu biraksa hala Galatasaray icin gol atmasi mümkün mü? Bu da öyle birsey. Futbolu birakmis bir adamdan tekrar sahalarda yildizlasmasini bekleyemeyiz. Kaldi ki Polonya Teknik Direktörü Szymkowiak'i EURO 2008 icin tekrar milli takim kadrosuna almayi bile düsündü.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• stefanof konusunda bilgimiz yok .bu şok acıklama bizi aydınlattı. nasıl satıldı kacparaya satıldı parayi kim aldı .ibra edilmeyen yönetim bunun hesapını verecekdır.albayrak yönetiminden kurdulduğumğz için mutlu olmalıyız.

Yorum

• ahh ziya ahhhhhhh...sen nasil bi hocasin. sen deilmisin transferin son gunu Ersen Martin'i gonderen.
          sen degilmisin symkoviak a futbol' u biraktiran. sen degilmisin marcelinho'yu sahada kenara hapseden .. yaziklar olsun .
          yillar gececek ben seni unutmayacagim

eger bu stepanovun dedikleri dogruysa yaziklar olsin cok yazik. biraz onurlari olsa yonetimdekilerin bonservis parasindan
          adamin alacaklarini verirlerdi. cok yazik ya. ilerde yabanci oyuncu alabilecek ulke kalmicak... gonulden sevdigim trabzonspor umda bu anlayisda yoneticiler varsa utaniyorum onlardan.

Yorum

• Eski bir konu, gündeme getirmeye gerek yok. Kilitliyorum...
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X