Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stepanov'dan Şok Açıklamalar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerede kampını ziyaret eden arkadaşlara ne demişti Ziya Efendi?
    Sonra Stepanov nereye gitti?
    Pekiyi ya Ziya Doğan nereye gitti?

Neredesin ey hafıza?
    En güzel söz, sükûtça söylenendir…
    İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
    Sükût demindeyiz...
    Ebedî olsun!

Yorum

• İlk olarak Âkil Âdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerede kampını ziyaret eden arkadaşlara ne demişti Ziya Efendi?
      Sonra Stepanov nereye gitti?
      Pekiyi ya Ziya Doğan nereye gitti?

Neredesin ey hafıza?
      Al sana bir mantalite yoksunu gafil daha...

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu duyanda sanacak ki Ziya Doğan babasının hayrına çalıştı Trabzonsporda...

Profesyonel mukaveleye imza attı. Takımı da kadroyu da başarıyı da mahvedip defoldu...

Şimdi ben Ziya Doğan'ın hangi hizmetini nereye sığdıracağım...

Kabul edelim işte Ziya Doğan koca ve büyük mazimizin en kara ve kasvetli noktalarından birisidir...
        ayni ziya doganla takimimizin tarihinde hic yaklasmadigi kadar sampiyonlar ligi kapisina dayandigi unutulmamali.ben ziya doganin ikinci döneminde basarili oldugunu iddia etmiyorum.basariz olmustur.hatta gecen sezon 7 mac üstüste kazanamazken gönderilmeliydi.ben ziya doganin adeta günah kecisi ilan edilmesine karsiyim.musampayi harcayan,szymeke futbolu biraktiran,stepanovu sattiranin ziya dogan oldugunu düsünmüyorum.stepanovun bu kadroyu ziya dogandan baskasi sampiyon yapardi iddiasina katilmiyorum.benim portodan teklif aldigima inanmiyordu aciklamasina inanmiyorum.bu arada ziya doganin musampayi harcadigini düsünenler su anda musampanin nerde oldugunu söyleyebilirler mi?musampa trabzonsporun servetini yemistir,szymek trabzonsporu sirtindan vurmustur diyecegimize ziya dogana neden bu kadar yükleniliyor?her ortaya atilan iddiayi ziya dogana saldirmak icin kullanmak yanlistir diye düsünüyorum.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ayni ziya doganla takimimizin tarihinde hic yaklasmadigi kadar sampiyonlar ligi kapisina dayandigi unutulmamali.ben ziya doganin ikinci döneminde basarili oldugunu iddia etmiyorum.basariz olmustur.hatta gecen sezon 7 mac üstüste kazanamazken gönderilmeliydi.ben ziya doganin adeta günah kecisi ilan edilmesine karsiyim.musampayi harcayan,szymeke futbolu biraktiran,stepanovu sattiranin ziya dogan oldugunu düsünmüyorum.stepanovun bu kadroyu ziya dogandan baskasi sampiyon yapardi iddiasina katilmiyorum.benim portodan teklif aldigima inanmiyordu aciklamasina inanmiyorum.bu arada ziya doganin musampayi harcadigini düsünenler su anda musampanin nerde oldugunu söyleyebilirler mi?musampa trabzonsporun servetini yemistir,szymek trabzonsporu sirtindan vurmustur diyecegimize ziya dogana neden bu kadar yükleniliyor?her ortaya atilan iddiayi ziya dogana saldirmak icin kullanmak yanlistir diye düsünüyorum.
          Yahu bu adam ilk altını çizdiğim kara tablonun mimarı....
          Keçi meçi anlamam...
          Günah keçisi de, rezaletin sorumlusu da Ziya Doğandır...

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu bu adam ilk altını çizdiğim kara tablonun mimarı....
            Keçi meçi anlamam...
            Günah keçisi de, rezaletin sorumlusu da Ziya Doğandır...

aynı fikirdeyim. kulüp tarihimizde trabzonspora ziya doğanın verdiği zararı albayrak dahil hiçkimse vermemiştir. sonuçta süperlig kariyeri bitmiştir. ziya doğan artık kendine taraftarlarını çıldırtabileceği bir süperlig takımı bulamayacaktır.
            taraf

Yorum

• Her yabancı futbolcuyla yarışa giren kimdi? Musampa olsa tek örnek eyvallah. Sanki tanımadık daha kaç ay oldu gideli. İlk döneminde ise takımı Fatih ile Gökdeniz yürütüyordu. Samet hocadan da kurulu takım aldı. Ziya Doğan'ın kendine göre bir futbol görüşü olabilir ama bu yiğit yoğurdu yiyemiyor yüzüne gözüne bulaştırıp duruyor. Mantalite diye bir hayal dünyasında, burası Türkiye, elindeki futbolcular da bunlar. Bunları kaçırarak kendi bildiklerinle mi mantaliteni oturtacaksın? Ne oldu? Midemiz delindi ülser olduk. Bizim hakkımızı kim koruyacak? Stepanov Trabzonspor'a Ziya Hocadan daha yararlı oldu. Kusura bakmasın. Ama o Marcelinho'yu sola çekti, Musampa'yı yedeğe çaktı, Risp'i aldırdı Stepanov'u ıskartaya çıkarttı. Szymek kaçtı haydi o serzenişlerinin Ziya Hoca bölümünü yok sayalım birşey değişti mi?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynı fikirdeyim. kulüp tarihimizde trabzonspora ziya doğanın verdiği zararı albayrak dahil hiçkimse vermemiştir. sonuçta süperlig kariyeri bitmiştir. ziya doğan artık kendine taraftarlarını çıldırtabileceği bir süperlig takımı bulamayacaktır.
                Albayrak daha fazla zarar vermiştir çünkü Ziya'yı kovamamıştır.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Musampa Trabzon'un servetini yediyse 10 maçta toplam 2 defa kanattan bindirme yapayan Celalettin ne yaptı bi onuda açıkla
                  Bundesliga'nın en kaliteli yabancılarından olan Marcel'i "ben daha iyisini bilirim" diyerek sol açıkta oynatan ben miydim
                  Gerede kampında Stepanov'u aklı sıra küçük göstermeye çalışıp yapılan teklifleri görmezden gelen(daha doğrusu görmezden gelmeye çalışan) ben miyim..
                  Bir insandan futbol dehası olmasını bekleyemezsin ama akıl ve ruh sağlığı yerinde olup az buçuk bu işten anlayan bir insan olaya öncesi ve sonrası şeklinde bakabilir ve sonucu görebilir...
                  *Ziya öncesi kadromuzda,Marcelinho,Stepanov,Syzmkowiak,Musampa,Murat Ocak gibi isimler varken
                  *Ziya sonrası dönemde,Ayman,Celalettin,Adnan v.s gibi isimler var...
                  Ama muhtemelen cevabın hazırdır;üstteki isimlerin kaçmasında yada herhangi bir sebepten dolayı gitmesinde Ziya hocamızın payının olduğuna inanmıyorsundurO yüzden kal sağlıcakla..

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Musampa Trabzon'un servetini yediyse 10 maçta toplam 2 defa kanattan bindirme yapayan Celalettin ne yaptı bi onuda açıkla
                    Bundesliga'nın en kaliteli yabancılarından olan Marcel'i "ben daha iyisini bilirim" diyerek sol açıkta oynatan ben miydim
                    Gerede kampında Stepanov'u aklı sıra küçük göstermeye çalışıp yapılan teklifleri görmezden gelen(daha doğrusu görmezden gelmeye çalışan) ben miyim..
                    Bir insandan futbol dehası olmasını bekleyemezsin ama akıl ve ruh sağlığı yerinde olup az buçuk bu işten anlayan bir insan olaya öncesi ve sonrası şeklinde bakabilir ve sonucu görebilir...
                    *Ziya öncesi kadromuzda,Marcelinho,Stepanov,Syzmkowiak,Musampa,Murat Ocak gibi isimler varken
                    *Ziya sonrası dönemde,Ayman,Celalettin,Adnan v.s gibi isimler var...
                    Ama muhtemelen cevabın hazırdır;üstteki isimlerin kaçmasında yada herhangi bir sebepten dolayı gitmesinde Ziya hocamızın payının olduğuna inanmıyorsundurO yüzden kal sağlıcakla..

Harbı murat ocak bizdeydi dimi hatta ali guzeldal vardı ikinci ligde 17 gol atmştı

Kımler kımler ....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bırakın ya, Ziya Doğan konuşmasın. Konuşursa ne diyeceği şimdiden belli;

"Ben süper başarılıyım!"
                      bnu dediki kardeşim geçen çıkıp ersun yanala laf soktu ve

bana 2 maç tahammül edemediler falan dedi

2 . yarının en başarılı takımıymış

sanki ilk yarı dedem vardı takımın başında
                      Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                      Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bnu dediki kardeşim geçen çıkıp ersun yanala laf soktu ve

bana 2 maç tahammül edemediler falan dedi

2 . yarının en başarılı takımıymış

sanki ilk yarı dedem vardı takımın başında

Yorum

• sallamatör istanbul basınının oyunları bunlar.
                          bi kaç maç üst üste kazandıkmı etekleri tutuşuyor i.nelerin.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            su anda öyle görünsede ziya dogani bulur biri ve doganin hedefide bjk olduguna göre ulasana kadar devam etmek ister.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ben şu Ziyan gittiğinde "taraftarından" da kurtuluruz diye umut etmiştim ve çoğu da onunla birlikte gitmişlerdi..

Kongreden sonra da güzel bir temizlik oldu..

Eski Yönetim' i son ana kadar buralarda can siperane savunan bir çok kişi aniden ortalıktan kayboluverdi

Şimdi geriye sadece "Yaa aslında ben de sevmezdim amaaa, ben de kabul ediyorum çok hataları vardı amma.." şeklinde takılanlar kaldı neyse ki
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Tüm suç Ziya Doğan'da değil . Ziya DOğan'ın nasıl bir manteliteye sahip olduğu , nasıl futbol oynattığı bilinen bir şeydi . Sen bu adamı teknik direktör olarak Trabzonspor'un başına getirdiğinde bu adamın nasıl bir adam olduğunu bilmiyor muydun ? Peki Ziya DOğan Trabzonspor'a nasıl teknik direktör oldu ? Sezon başında Trabzonspor ile adının aynı cümlede bile anılmaması gereken Lazoroni'yi teknik direktör yaptın ; 4 veya 5 maç sonra (tam hatırlamıyorum;hatırlamak da istemiyorum) kovdun ; adamın tazminatını çatır çatır verdin ;kaldın açıkta ? Kim var boşta ; takımı daha önce çalıştırmış ;hiç olmazsa takıma yabancı olmayan;Trabzonspor'dan kaçmış "adam gibi adam "? Ziya Doğan .
                                Ziya Doğan Trabzonspor'a Albayrak'tan daha büyük kötülük yapmıştır fikrine kesinlikle katılmıyorum . Ziya Doğan Nuri ALbayrak'ın Trabzonspor'a yaptığı kötülüklerden biridir sadece .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X