Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Digitürk müşteri servis numarası 0212 4737373 ücretsiz mi?

Eğer değilse onlar buradan da parayı kurtarır demektir..

Yorum

• lig tv kamera stat içine almayalım

Yorum

• İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adamlar stadlarında kablolarını kesti ağızlarını açmadılar bize gelince çok rahat maçımızı vermiyorlar. "maçı versede dekoder iade" kampanyası başlatalım
        o kampanya başladı
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak olikos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursaspor maçının saati değişti
          TFF tarafından daha önce 10 Şubat Pazar günü saat 15.00'de oynanacağı açıklanan Trabzonspor - Bursaspor müsabakası güvenlik gerekçeleri nedeniyle aynı gün saat 19.00'a alındı.

artık saat değişti maçı izlicez gibi bi his var içimde
          maç'da yeni başkan'ın yer alması için maçın saati değişti.. raht ol
          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Hadi protestoya devam.
            En son Mert67 tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 17:36.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• güvenlikmiş sanki biz teröristiz maça silahla bıçakla gitcez
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• yalan ya valide hiç akıl yokmuda trabzonsporu rencide etsin. yalan söylüyorlar hayatta vali öyle bişey yapmaz. yaptıysa bundan sonra benim valim falan değildir.
                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• Artik Bundan Sonra Bu Şerefsİz Lİg Tvnİn Trabzona Kesİnlİkle Adim Atamamasi Gerekİyor.burda Trabzondakİ KardeŞlere BÜyÜk İŞ DÜŞÜyor...bunlari Şİkebahcenİn YaptiĞindan Daha KÖtÜ Yapmamiz Lazim...

Trabzonda YaŞayan Taraftarlar GÜn Bİrlİk GÜnÜdÜr...

Sİz Orda Bu Şerefsİzlerİ Stada Sokmayin...bİzde Burda İstanbulda Toplanalim YÜrÜyÜŞÜmÜzÜ Yapalim...
                  TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                  KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                  SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                  BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar bauakşam radyo kardenizde canlıyayın konugu olarak katılacam ve bu konuyla konuşucaz yayına telefonla konukta alınacak arkadaşlar program buakşam 20:00 başlıyor ankara ve çevresindeki arkadaşlar 88.06frekansından dinleyebilirler diger illerdeki arkadaşlar ise www.radyokaradeniz.com.tr bu adresten yayını takip edebilicekler
                    yayın saati 20:00 olarak degişmiştir arkadaşlar
                    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• Pis-likTV maçı vereceksiz paşa paşa vereceksin. vermesende versende o dekodeli sana iade etmeyen senin gibi olsun
                      KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yayın saati 20:00 olarak degişmiştir arkadaşlar
                        abi dinleyeceğim telefonla yada mail yoluylada katılmaya çalışacağım
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• 34 maçımızı yayınlama sözü verdiler üye olduk.topluca dilekce vererek uğradığımız zararı tahsil edebiliriz.veya mide bulandırırız.

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen maçımızı vermemelerini pek önemsemiyosun anlaşılan.
                            Arkadaşım bir kez sordun cevap vermedim konu dağılmasın diye ama ikinci kez atıyorsun aynı mesajı.Ben orada bir espri yaptım,ne alaka önemseyip,önemsememekle.
                            keyif adamı ..

Yorum

• Bursaspor maçının saati değişti
                              TFF tarafından daha önce 10 Şubat Pazar günü saat 15.00'de oynanacağı açıklanan Trabzonspor - Bursaspor müsabakası güvenlik gerekçeleri nedeniyle aynı gün saat 19.00'a alındı.

Artık maçı vermezler.Fb maçı var o saate
                              Més Que Un Club

Yorum

• kahrolsun pislik tv ............... yazıklar olsun ..............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X