Ayni haber daha kac kere yapistirilacak buraya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Trabzonspor'un 'yayın' tepkisi
Trabzonspor taraftarları bir süredir maçlarını vermeyen yayıncı kuruluş aleyhine açtığı kampanyayı giderek büyütüyor. Süper lig yayın kuruluşu Lig TV'nin bu haftaki Trabzonspor-Bursaspor maçını yayınlamadığı taktirde bordomavi.net olarak ve bordomavi.net üyelerinin yakınları ve arkadaşları olarak digiturkle ilglii bütün bağlantılarımız kesilecek" açıklaması yapıldı ve maçın yayınlanmaması halinde aşağıdaki maddelere dikkat çekildi.
1 - Avni Aker'e hiçbir digiturk canlı yayın ekibi giremeyecek,
2 - Digitürk'ün yayın almasına hiçbir şekilde izin verilmeyecek.
3 - Futbol federasyonu seçimlerinden sonra Trabzonspor taraftarı olarak D-SMART'ın yanında olacak.
4 - D-SMART' için futbol federasyonuna en az 100.000 kişi olmak üzere dilekçe verilecek.
5 - Bütün decoderler Taksim meydanında yakılacak.
6 - Ve yayıncı kuruluş hakkında tüketiciyi yanıltmaktan dolayı dava açılacak.
D-SMART yayıncı kuruluşunun kanalları şayet bu durumda trabzonsporun yanında olursa, haberlerinde trabzonsporun başkaldırısayla ilgili detaylı haber verir gazetelerinde bu durumu gözle görülür bir biçimde yer verirse karadeniz insanının ne kadar kararlı ve sözünün eri olduğunu görecekler. karadenizin tek takımı vardır o da TRABZONSPORDUR. biz bu takımı dedelerimizden emanet aldık hiçkimseye feda etmeyiz. lütfen bu digiturk grubunun yaptığı terbiyesizliği bordomavi.net olarak yaptığımız kampanyanın destekçisi olun, biz her zaman sizin arkanızdan gelelim. sizin için bu yayıncı kuruluştan kurtulalım.
sporx
SüperizÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
www.ligtv.com.tr e girince www.bordomavi.net protestosu ciksa ne guzel olurdu .
oyle bir hayal ettim.
anlayan anladı.En son ÇAĞDAŞ AYDIN tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 13:05.Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.
Yorum
-
zor o işler be abiİlk olarak Portis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.ligtv.com.tr e girince www.bordomavi.net protestosu ciksa ne guzel olurdu .
oyle bir hayel ettim.
anlayan anladı.
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitemizde konuyla ilgili hiçbir haber yok.Nasıl bir site bu hiç güncelliği yok.Utanıyorum böyle bir sitemiz oldugu için
Basimizda kimse yok (2 senedir).
Normal karsila bence.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un 'yayın' tepkisi
Trabzonspor taraftarları bir süredir maçlarını vermeyen yayıncı kuruluş aleyhine açtığı kampanyayı giderek büyütüyor. Süper lig yayın kuruluşu Lig TV'nin bu haftaki Trabzonspor-Bursaspor maçını yayınlamadığı taktirde bordomavi.net olarak ve bordomavi.net üyelerinin yakınları ve arkadaşları olarak digiturkle ilglii bütün bağlantılarımız kesilecek" açıklaması yapıldı ve maçın yayınlanmaması halinde aşağıdaki maddelere dikkat çekildi.
1 - Avni Aker'e hiçbir digiturk canlı yayın ekibi giremeyecek,
2 - Digitürk'ün yayın almasına hiçbir şekilde izin verilmeyecek.
3 - Futbol federasyonu seçimlerinden sonra Trabzonspor taraftarı olarak D-SMART'ın yanında olacak.
4 - D-SMART' için futbol federasyonuna en az 100.000 kişi olmak üzere dilekçe verilecek.
5 - Bütün decoderler Taksim meydanında yakılacak.
6 - Ve yayıncı kuruluş hakkında tüketiciyi yanıltmaktan dolayı dava açılacak.
D-SMART yayıncı kuruluşunun kanalları şayet bu durumda trabzonsporun yanında olursa, haberlerinde trabzonsporun başkaldırısayla ilgili detaylı haber verir gazetelerinde bu durumu gözle görülür bir biçimde yer verirse karadeniz insanının ne kadar kararlı ve sözünün eri olduğunu görecekler. karadenizin tek takımı vardır o da TRABZONSPORDUR. biz bu takımı dedelerimizden emanet aldık hiçkimseye feda etmeyiz. lütfen bu digiturk grubunun yaptığı terbiyesizliği bordomavi.net olarak yaptığımız kampanyanın destekçisi olun, biz her zaman sizin arkanızdan gelelim. sizin için bu yayıncı kuruluştan kurtulalım.
sporx
Süperiz
haydi bakalım... tepkilere devam.
kongre için ligtv muhabirleri ve kameralarını almayalım içeriye arkadaşlar!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
---------------
Naklen yayın protestosu
TRABZONSPORLU futbolcular, Bursaspor ile oynanacak maçın naklen yayınlanmayacak olması nedeniyle yayıncı kuruluşun röportaj teklifini geri çevirdi. Yayıncı kuruluş ise Trabzonspor maçlarının naklen yayınının süreceğini duyurdu.
Kaynak:Fotomaç
---------------------''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
sporx dha nin haberlerini yayinlayan bir site..dha ya baksana smarti duyunca nasilda salyalalari akti, ey gidi para sen nelere kadirsin ama tepkimizin genislemesi acisindan d-smart su anda elimizde bir koz ve bunu kullanmaliyiz yoksa dogandan da, yayin kuruluslarindan da hic hazzetmem..Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende aradım bugün
-Trabzonspor macı yayınlanacakmı Ceyda hanım
-Hayır Cafer bey bu hafta yayınlanmayacak
-Kesin mi?
-Kesin.
-O zaman lig tv üyeliğimi iptal edin.
-Tabi Cafer bey nasıl isterseniz. Yalnız şöyle bir durum var. Siz16 ay sözleşmeli üyesiniz. Süresi dolmadan iptal ettireceğiniz için 198 ytl'lik Decoter, 59 ytl'lik kurulum ücreti, 42 ytl'lik de aylık ücret olmak üzere 299 ytl tarafınıza faturalanacaktır.
Yeni abone olupta iptal ettirmek isteyenler için durum bu.
Ne diyelim. Protestoya devam.
300 ytl'yle Cafer KILIÇSOY ne zengin olur nede fakir
İptal işlemini geri almanızı istemeyip de direkt olarak "tabi nasıl isterseniz" demesinin sebebi,parayla gözünüzü korkutabileceğinden emin olması,bu kadar ufak beyinli demekki...
Benim bir arkadaşım aramış iptal için,"federasyonun suçu,basın açıklamamızı bekleyin" demişler...Daha sonra bakmış ki basın açıklamasında federasyon mederasyon yok...Tekrar aramış iptal için bu sefer de "size fatura edilecek tutar..." demeye kalkışınca da "ben size her ay Trabzonspor'un maçınıu izlemek için para veriyorum,ben taahhütlerimi yerine getiriyorum,ama siz yalan konuşuyor,taahhütlerinizi de yerine getirmiyorsunuz,sakın bana fatura filan göndermeye kalkmayın,yoksa olayı mahkemeye taşırım" demiş,karşı taraftan "gık" bile çıkmamış...
Aramızda avukat arkadaşlar varsa bizi bir aydınlatsınlar bu konuda,ya da tüketiciyi koruma derneklerinde tanıdığı olan arkadaşlarımız bir sorsun,burası Patagonya mı kardeşim hem yalan konuş,hem de fazladan para al...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum