Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• büyük trabzon

hiç bir kurum trabzonsporumuzun büyüklüğüne gölge düşüremez her türlü eyleme
    sonuna kadar gidelimmmmmm akılları sıra yeni üyelik peşindeler sivaslılar alacak ya
    lig tv yi seneyede kayseri şampiyonluğa oynarsa ne olacak o zama onun maçınımı verecekler ayıp ayıp lig tv ye kocaman ayıp

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi de hocam Gençlerbirliği'ne 4 çekip kupayı aldığımız maç sonrası kupa törenini vermeyen kanalın müdürü de Sener Ayar değil midir?
      Kendisine bu konuyu yüzyüze sormuştum bana yayında problem olduğunu bunun için yayınlayamadıklarını söylemişti. Bunun içinde kupa törenini sanırım ertesi gün uzun uzun yayınlamışlardı. Bundan sonra birde showtv ekibine Trabzonspor belgeseli hazırlatmıştı. İyi niyetinden ve Trabzonsporluluğundan hiç şüphem yok ama sanırım o an elinde olmayan birşeydi.

Yorum

• bu sabah itibariyle trabzon tunalar bayiinden aldığım digiturk iptal edilmiştir, bu verdiğiniz tepki için se tüm BMN i kutluyorum, ben bunun bu kadar büyeceğini sanmamıştım.. herkesten allah razı olsun...

Yorum

• sansal.buyuka@aksam.com.tr
          Ben dün akşam bu adrese gönderdim,gitti.
          Herkese Merhaba

Yorum

• Diğer basın kuruluşlarınada mailler atsak onların destegini alırsak daha fazla sesimiz duyulur diye düşünüyorum
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu anda bir tane link var bende. İstediğiniz mail adresine aynı metni istediğiniz sayıda göndermenize yarıyor. Yani atıyorum sansarbuyuka@aksam.com.tr yazıyorsunuz göndericinin mail adresini yazıyorsunuz. Ardından göndermek istediğiniz adedi yazıyorsunuz. O yazdığınız adet kadar mail gönderiyor. Bu mailleri alan kişinin mail adresi zaten çöker
              Yanlış okumuşum adresi.)
              Herkese Merhaba

Yorum

• Biraz önce arabada lig radyo dinliyorum ikidebir yayını kesip yayınladıkları basın açıklamasını okuyorlar akılları sıra bizim gazımızı almaya çalışıyorlar!!yemezler zırt tv...

Hedef bursa maçı!!

İşte o kadar!!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biraz önce arabada lig radyo dinliyorum ikidebir yayını kesip yayınladıkları basın açıklamasını okuyorlar akılları sıra bizim gazımızı almaya çalışıyorlar!!yemezler zırt tv...

Hedef bursa maçı!!

İşte o kadar!!
                  radyonun canlı yayın hattı yok mu? bağlanalım.
                  Fanatik Pacci

Yorum

• evet destek çığ gibi büyüyor.
                    bu maçı pazar günü izleyecezzzz

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      radyonun canlı yayın hattı yok mu? bağlanalım.
                      Canlı yayına bağlanmak için: 0212 449 33 12
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak isyankar061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu sabah itibariyle trabzon tunalar bayiinden aldığım digiturk iptal edilmiştir, bu verdiğiniz tepki için se tüm BMN i kutluyorum, ben bunun bu kadar büyeceğini sanmamıştım.. herkesten allah razı olsun...
                        İsyankar hoşgeldin arkadaşım.

Arkadaşlar maraton iletişimde "Lig TV", "yayın" veya "Trabzon" diye konuyu girmezseniz mesajınız ulaşıyor. Şeref yoksunları blok koymuşlar.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• Yönetim yönetim değil ki tepkisini koysun
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bende dün iptal ettirdim,Ancak arayan kadın gayet rahattı,ettirirsen ettir havasındaydı,Sanırım iadeler arttıkça bu rahatlıkları kalmayacak..
                            Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
                            Nietzsche

Yorum

• Evet arkadaşlar, nerede kalmıştık? Bugünkü dersimizin konusu: Dıgıturk üst yönetim kurulu üyelerine Trabzonspor maçlarını yayınlamama nedenlerini soran mailler atmak!!! Neymiş? Trabzonspor'un maçlarını yayınlamamma nedenlerini sormakmış...Bunun için ne yapılmalı? Önce ilk yapacağımız şey; sizlerle belirleyeceğimiz mail adreslerine medenice, kibarca, Trabzonspor'lulara yakışır şekilde mail atmak olacaktır.O zaman hiç durmadan başlayalım bakalım...

Dıgıturk yönetim kurulu başkanının adı Ali İhsan Karacan'dir.Yanlız bu beyfendinin tam olarak mail adresine ulaşamadık! Ama uzantısı @digiturk.com.tr diye devam ettiğine göre bizde bütün veryasyonları deneyeceğiz.Şöyle ki:

aliihsan@digiturk.com.tr
                              aihsan@digiturk.com.tr
                              alii@digiturk.com.tr
                              ihsan.karacan@digiturk.com.tr
                              ali.karacan@digiturk.com.tr hepsine mail atarak Ali İhsan bey'in günceli yakalamasını sağlayacağız.Daha sonra sırasıyla mail atacağımız isimler!...

Osman ERK
                              Digiturk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

osman.erk@digiturk.com.tr

Sonra Dıgıturk'un yabancı ortağı, büyük hissedarı olan fintur diye bir şirket.Bu şirketin mail adresine İngilizcesi olan arkadaşlarımızın mail atmalarını önemle rica ediyorum.Kesinlikle küfür YOK!!! Yanlız mail atarken subject (konu) kısmına DIGITURK yazalım

contact@finturholdings.com

Sonra bu işin buralara gelmesinde büyük rol oynadığını düşündüğüm; büyük Türk düşünürü Şansal Büyüka ile devam ediyoruz arkadaşlar.

sansalb@aksam.com.tr

Daha sonra DigiTurk Genel Müdürü Ertan Özertem'e kibar mesajlarımızı gönderiyoruz.

ertan.ozertem@digiturk.com.tr

Daha sonrada planlama müdürü Kadir bey'e mail atıyoruz.
                              kadir.kardas@digiturk.com.tr

Ve yardımcısı Bora bey; es geçmek olmaz! (kendisi bize hak vermektedir, bütün burada yazılanları üstlerine raporlamıştır)
                              bora.kocyigit@digiturk.com.tr

Hadi bakalım arkadaşlar, yapacak çok işimiz var.Ama sakın unutmayın! Bu protestodan netice almak istiyorsak; adam gibi herkes düşüncesini medeni bir şekilde yazmalı.Küfür etmek acizliktir!!! Kimse küfüt etmeyecek, Küfür eden bizden değildir!...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabz10 yapalım konuyu
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X