İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
arkadaslar su taraftar61 denilen site nuri denen haysiyetsiz insani savunan, onun yalakaligini yapan adi bir sitedir o yüzden yukaridaki reklama kanmayin, ben simdi siteyi inceledim buram buram yalakalik, yardakcilik kokuyor..
serefsizler durumdan pay cikarmaya calisiyorlar..Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
bişey yapmamız lazım normal maçları yayınlama ama fb olduğu için onu yayınla hemde benim sahamda kimsin lan sen kimsin... eğer maçlarımızı yayınlanmaz ve o maçta yayın olursa trabzonspor bitmiştirİlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekablolari keselim"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Eğer yayınlamazlarsa, o maçlarıda yayınlatmayalım arkadaşlar.Avni Akere lig tv giremesin.Son fb maçında lig tv Trabzona gelemesin.Bugünden başlayalım.Üyelikleri iptal edelim.
Bu takımı Trabzon dışında seyreden milyonlarca Trabzonspor taraftarına bu haksızlığı yapamazlar.Üç günlük kıçı kırık sivasın maçlarını verip bizim maçımızı vermemek neymiş görsünler.Herkese Merhaba
Yorum
-
Bazı arkadaşların dediği gibi bence başka bir büyük yaratmak gibi bir politika yok.Suç beceriksiz ve basiretsiz yönetim kurulumuz üyelerindedir.Lig tv ne kadar suçluysa yönetimimizde bir okadar suçludur.Bir protesto olacaksa iki tarafada aynı derecede olmalıdır.
Yorum
-
son haftalarda küme düşmeme mücadelesi sırasında yayınlarlar merak etmeyin.izlemek isteyen olursa izlerHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
info@trabzonspor.org.tr
Benim yolladıklarım 50 yi geçmiştir.
Aynı şekilde Ligtv kampanyasına da devam!!!!!!!!!!!!!!!"Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."
Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...
Yorum
-
öyle olursa yada başka türlü uefa şansımız olursa yayınlamaya kalkarsalar biz yayınlatmıyacaz avni akerde 1 tane maç yayınlayamıyacaklar... izin vermeyeceğizİlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson haftalarda küme düşmeme mücadelesi sırasında yayınlarlar merak etmeyin.izlemek isteyen olursa izler"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum