Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    KESİNLİKLE NASIL MAÇLARIMIZ YAYINLANMIYORSA BİZİM AVNİ AKERDEKİ FB MAÇIMIZI DA YAYINLAMAMALRI LAZIM ama onu neden se yayınlayacaklar buna DA BİZ ENGEL OLMAMIZ LAZIMMM!!!
    kablolari keselim

Yorum

• arkadaslar su taraftar61 denilen site nuri denen haysiyetsiz insani savunan, onun yalakaligini yapan adi bir sitedir o yüzden yukaridaki reklama kanmayin, ben simdi siteyi inceledim buram buram yalakalik, yardakcilik kokuyor..
      serefsizler durumdan pay cikarmaya calisiyorlar..
      Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• Gelen vuruyor, giden vuruyor.

Sokak Cocugu gibi muamele yapiyorlar artik.

Büyük Baskan ve yanindaki seylerden Allah razi olsun.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kablolari keselim
          bişey yapmamız lazım normal maçları yayınlama ama fb olduğu için onu yayınla hemde benim sahamda kimsin lan sen kimsin... eğer maçlarımızı yayınlanmaz ve o maçta yayın olursa trabzonspor bitmiştir
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• zaten o digiturk arabaları taşlanmazsa ayıp olur trabzonda ama bilmiyorum halk bunun bilincinde mi?
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• sacmalik oyle birse olsaydi hemen internet sitelerinde yazilirdi...
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• Eğer yayınlamazlarsa, o maçlarıda yayınlatmayalım arkadaşlar.Avni Akere lig tv giremesin.Son fb maçında lig tv Trabzona gelemesin.Bugünden başlayalım.Üyelikleri iptal edelim.
                Bu takımı Trabzon dışında seyreden milyonlarca Trabzonspor taraftarına bu haksızlığı yapamazlar.Üç günlük kıçı kırık sivasın maçlarını verip bizim maçımızı vermemek neymiş görsünler.
                Herkese Merhaba

Yorum

• Bazı arkadaşların dediği gibi bence başka bir büyük yaratmak gibi bir politika yok.Suç beceriksiz ve basiretsiz yönetim kurulumuz üyelerindedir.Lig tv ne kadar suçluysa yönetimimizde bir okadar suçludur.Bir protesto olacaksa iki tarafada aynı derecede olmalıdır.

Yorum

• son haftalarda küme düşmeme mücadelesi sırasında yayınlarlar merak etmeyin.izlemek isteyen olursa izler
                    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• ben transfer şokundan çıkamadım siz lıg tv protestosunu devam ettirin ben biraz yatmaya gidiyorum

Yorum

• kabloları koparırsak fenerden ne farımız kalır daha değişik bişey bulmak lazım
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• kablolar stadın neresinden geciyo cevap istiyorum
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Ayrıca lig tv muhabiri can karyağdıda bir açıklama yapar heralde.Sokağa çıkıp iki röportaj yapar heralde,halkın tepkisini ölçmek için.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• info@trabzonspor.org.tr

Benim yolladıklarım 50 yi geçmiştir.
                              Aynı şekilde Ligtv kampanyasına da devam!!!!!!!!!!!!!!!
                              "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                son haftalarda küme düşmeme mücadelesi sırasında yayınlarlar merak etmeyin.izlemek isteyen olursa izler
                                öyle olursa yada başka türlü uefa şansımız olursa yayınlamaya kalkarsalar biz yayınlatmıyacaz avni akerde 1 tane maç yayınlayamıyacaklar... izin vermeyeceğiz
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X