Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyiki vermiyorlar maçı

yahu şu rezilleri izlemek içinmi istiyorsunuz maç yayınını? bu kadar kazma kürek bir araya nasıl toplandı Ziya ile Nuri hesabını versin. Kimi izleyeceksiniz sahada.....bakın bu akşam bizi duman eden GS yi Gençlerbirliği az daha yeniyordu. Şu anda ligin en zayıf kadrosu bizde ...neyini izleyeceksiniz bu rezilliğin

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forever 61 Artvin'e kucak dolusu selamlar...Yine söylüyorum yönetim,başkan ve F.ÖZAK ne iş yapar...
      Aleyküm Selam. Şuan Artvinde yağışlı bir gece. Artvininde size selamı var.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kurban olayım dağına taşına yaylasına....
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Versinler abi sivas maçını versinler helal olsun sivasa ben destekliyorum walla. adamlar nerdeyse şampiyon olacaklar maçları verilmiyor öle saçma şey mi olurmuş, hakları bence. haa sivas maçının yanında bizim maç da verilse olmazmı diye düşünüyorum, bu konuda yayıncı kuruluşun bir art niyeti var mı araştırmak lazım. bizim maçı da verebilme imkanı var da vermiyorsa terbiyesizlik yapıyor.

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aleyküm Selam. Şuan Artvinde yağışlı bir gece. Artvininde size selamı var.
            Artvine Burdanda kucak dolusu selam olsun Temmuza geliyorum bekle beni Karadeniz... Bu arada sıvasında yayınlasınlar bizimde
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• BMN l Artvin Temsilciliği
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• son maçımız fenerle tüm stad birden lig tv aleyhinde toplu bir tezahürat yaparak sesimizi duyursak süper olur..o maçta lig tvyi rezil edebilsek ahhh ahhh
                Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• CUMARTESi TRABZONSPOR MACI YAYINLANMIYOR

lig tv sayfasına göz atın lütfen
                  trabzonspor maçı yayınlanmıyor

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

14.00
                  Turkcell Maç Başlıyor (C)

15.00
                  SİVASSPOR-ANKARASPOR / TSL 31. Hafta (C)

17.00
                  91.Dakika (C)

17.45
                  Turkcell Maç Başlıyor (C)

19.00
                  FENERBAHÇE-DENİZLİSPOR / TSL 31. Hafta (C)

Yorum

• şerefsziler bunlara ....... zamanı geldi...
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• böyle olacağı belliydi....ama buna bir çözüm bulunması lazım...milletin aldığı decoderler kolpa oldu iyice...valla lig tv kendi kaybeder...seneye decoderleri sivassporlulara satsınlar....anlamadığım iş sezon başında takımımıza bi dünya para ödüyorsun ama maçlarımızı yayınlamıyorsun ..çok saçma geliyo bana...

Yorum

• Sivas ın maçını bu saatten Sonra Vermeleri normal bence...
                        Son dört haftaya Girilmiş.
                        Bu sezon için Takmıyorum artık...
                        genel Olarak hiçbirşeyi takmamaya çalıştımda.ne Kadar başarılı olduk orası tartışılır.
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bunlar derslerini almamış bence.

Kendileri bilir.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• sadri şener başkan seçildigi zamn can karyagdı la yaptıgı konuşmada bizim maçımızı bu hafta yayınlamamışsnz bi daha olmaz umarım dedi valla bişeyler yaparmı bilmiyorm saner ayar belki bişyler yapar ama o da show tvyle sorunları var halletmiş gerçi ama bakcaz artık ama bu şansalı gördügüm yerde suratına tükürcem ik başta nurinin tabi ama kesin gibi bişy var bu pisligtv maçımızı yayınlamıcak ama öbür haftalar sorun olacagını sanmıyorum

Yorum

• serefsizlikte 1 numara ligtv

Yorum

• ligtv yayinlasa da ben utanctan izleyemiyorum zaten.
                                galatasaray macinda gözümü kaciracak yer aradim durdum mac boyu.
                                bu sene kalan maclar icin ligtvyle yayin kavgasi yapmaya degmez. adamlar "sizin neyinizi yayinlayalim? ne iyi futbol oynuyorsunuz, ne de bir iddianiz var." deseler haklilar. bu laflari isitecegime susar oturur, gelecek sezonun kadrosunu beklerim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X