Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Celustka Sunderland'a kiralanmıştır.

Kaynak: http://www.safc.com/news/team-news/2...lustka-arrives
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Zaytung haberi değildir
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• FC Dinamo Minsk maçında gördüğü kırmızı kart sonrası UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu’ndan 4 maçtan men cezası alan Arjantinli oyuncumuz Gustavo Colman’ın cezası kulübümüzün itirazı sonrası 3’e indirildi.

Buna göre Colman, Kukesi ile oynanacak rövanş maçıyla birlikte 3 maçlık cezasını tamamlamış olacak.

Resmi Site.
        .

Yorum

• Star Gazetesi’nin bugün ki sayısında ve bazı internet sitelerinde oyuncumuz Volkan Şen’in ağzından yapılan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Oyuncumuz hiçbir medya kuruluşuna açıklama yapmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Volkan Şen konuyla ilgili ilk ve tek açıklamasını bugün (Çarşamba) 14.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacaktır.

Resmi Site .
          .

Yorum

• Oyuncumuz Volkan Şen, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir basın açıklaması yaptı.

Volkan, futbol yaşantısı boyunca saha içerisinde her zaman en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştığını belirterek, “Bana verilen yeteneklerin bilincinde olarak hareket etmeye çalıştım. Trabzonspor’da üçüncü sezonum. Bordo – mavili formaya büyük bir aidiyetlik duygusu ile bağlıyım. Ancak ne var ki son lig maçında duygusal bir an yaşadım. Bu olayın sonrasında bana destek olan başta hocamız Mustafa Reşit Akçay’a, takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu teşekkürün ardından özür dilemem kişiler de var. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu başta olmak üzere, hocamızdan, takım arkadaşlarımdan ve taraftarlardan özür diliyorum. Ben her zaman bu forma için mücadele ettim. Bundan sonra da Allah’ın izniyle bu forma altında en iyi şekilde mücadele etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Resmi Site .
            .

Yorum

• UEFA'ya bildirilen oyuncularımız ve forma numaraları

Kulübümüz Avrupa Ligi grup aşamasında mücadele edecek oyuncu kadromuz ve forma numaraları şöyle:

Olcan Adın (92),
              Aykut Akgün (18),
              Soner Aydoğdu (8),
              Zeki Ayvaz (89),
              Souleymane Bamba (6),
              Paulo Henrique (12),
              Gustavo Colman (20),
              Alan Carlos Gomes (25),
              Jose Bosingwa (3),
              Aykut Demir (4),
              Yusuf Erdoğan (32),
              Emre Güral (9),
              Marc Janko (83),
              Giray Kaçar (23),
              Batuhan Karadeniz (17),
              Kadir Keleş (99),
              Onur Recep Kıvrak (1),
              Florent Malouda (15),
              Adrian Mierjezewski (10),
              Abdulkadir Özdemir (19),
              Fatih Öztürk (26),
              Volkan Şen (7),
              Zeki Yavru (61),
              Mustafa Yumlu (22),
              Didier Zokora (16)

Resmi Site

.

Yorum

• Türkiye, Tüm otelleri için online rezervasyon 🏨. Birçok mevcut tesis ve uygun fiyatlar. Ucuz ve güvenli ✈️, otelde ödeme, rezervasyon işlemi ücretsiz ✅.

Provokatörlere dikkat etmemiz gerek
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• trabzonspor ts club tırı 14-15 eylülde bursa orhangazi cumhuriyet meydanında
                  Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Olcan Adın TRT3 Spor Baygol
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN

Yorum

• SON DAKİKA! UEFA Finansal Kontrol Kurumu Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu altı kulübün Avrupa gelirlerine geçiçi olarak el koydu.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Cosmos Engin ile Trabzonspor Günlüğü

Yorum

• TFF havuz kriterlerini değiştirmiş.Bundan dolayı GS_FB TFFyi mahkemeye vermiş.Konu havuz gelirlerindeki şampiyonluk yüzdesinin %11den %6ya düşürülmesi.Bu ayrıca şampiyonlukları bulunan diğer kulüpleri de ilgilendiren bir konu...

Yorum

• TRT-3 1983 İnter zaferi

Yorum

• A takımı Mustafa Akçay'a teslim eden yönetim, altyapı için de Brezilya'dan çalıştırıcı getirmeyi planlıyor.

Ajax ve Standard Liege gibi kulüplerin altyapıları inceleyen yönetimin, Barcelona altyapısı La Masia'nın bir benzerini inşa ederek, içinde 3 dilde ilkokuldan liseye kadar eğitim verilecek eğitim kurumunu hayata geçirmeyi planlıyor.

9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X