Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• selçuk galatasaraya gitmiş fanatik ve sporx sitelerinde yazıyor

Yorum

• Ntvspor alt yazıdan verdi, Selçuk gs ile 5 yıllık anlaşmış.

Yorum

• Selçuk'ta gıttı..Bır dahakı sene Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• Egemen, selçuk ve umut gitti... jaja ve colmanda belirsiz gitmek istiyolarmış, takım dağılıyo beyler...
          Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• 2010 - 2011 sezonunun başından beri yapması gereken hiçbirşeyi yapmayan basiretsiz yönetim, takımın da dağılmasına neden olarak büyük bir başarıya imza attılar.

selçuk gitti.

diğerleri de.

şu görülüyor ki 96'dan almamız gereken son dersi de almamışız.

yazıklar olsun...

Yorum

• abu bu ligin, en kaliteli Türk orta saha oyuncuyu kaybettik.

bu ligin en kaliteli 2-3 stoperden egemeni kaybettik.

iyi yada kötü, sene basi 12-15 gol atan Umut gitti.

colman ve jaja gitti sayilir.

yerlilerin kalitesi ne kadar önemli bilmeyen yok, biz bunlarin yerlerini nasil dolduracagiz.

dagiliyor ya takim.

Yorum

• Kesin olarak gitmiştir Selçuk
                Liverpool FC Trabzonspor
                Steven Gerrard

Yorum

• Soytarılar gitti diya saray yıkılmaz demiş üstadın biri...
                  Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• Admİİİİnnnnnnn.... Yukaridakİ egemen ve selÇuĞun olduĞu fotoĞrafi kaldirin artik.. GÖrmek İstemİyorum Öyle Şerefsİzlerİ.....
                    Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• arkadaşlar lüften ilgili başlıklar genel bölümünde var buraya yorum yapmayınız....
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Boateng seferi

Yönetici Recep Denizer, Getafe'de oynayan futbolcu için İspanya'ya gitti Bursasporlu Eren, 1 Haziran'da bordo-mavililere imza atacağını açıkladı

Şenol Güneş onayladı
                        Trabzonspor'da transfer komitesi tarafından izlenen ve Şenol Güneş tarafından onaylanan Boateng için harekete geçildi. İspanya'nın Getafe takımında oynayan futbolcu için yönetici Recep Denizer'in İspanya'ya gittiği belirtildi. Zokora ile birlikte Ganalı yıldız için de harekete geçen yönetim; Selçuk'tan sonra Colman'ın da gitme ihtimaline karşın, gelecek sezon iki ön liberoyu kullanmayı planlıyor.

5 yıllık sözleşme hazır
                        Yabancı transferlerin yanı sıra yerli isimlerle de görüşmeleri sürdüren yönetim, Bursasporlu Eren Albayrak ile anlaştı. Sözleşme uzatmadığı için kadro dışı bırakılan genç yetenek, 1 Haziran'da Trabzonspor'a 5 yıllık imza atacağını söyledi. Bursa'da kendisine sahip çıkılmadığını belirten Eren, "Transferimde Şenol Güneş'in büyük rolü oldu. Korkmadan mücadele edip kendimi kanıtlayacağım" diye konuştu.
                        #50 Jackson Avelino Coelho
                        #7Miroslaw Szymkowiak
                        #61 İbrahima Yattara

Yorum

• FBTV, Hürriyet kadar taraflı değil
                          Ben Hürriyet'imi kaybettim ama cesaretimi kaybetmeyeceğim. Emenike'nin Fenerbahçe maçında oynamaması sezonun en önemli. Lig TV'nin bu toplantıyı yayınlamaması manidardır. Şampiyonluğun gelmeyeceğini biliyordum. Hakemleri darmadağın ettiler. Yeni sezonda takımın başında olacağım. Gücünüzü tarafsız kullanırsanız sizi ezerler.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluğu kaybetmelerinde Süper Lig'in 2. yarısında hakemler üzerinde oluşturulan baskı ortamı ve bazı basın organlarının kendi aleyhlerine haberler üretmesinin rol oynadığını söyledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, "Uzun zamandır birlikte değildik, konuşamadık, daha doğrusu susturulduk, bugün uzun süre sonra konuşabiliyoruz" derken, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

SADECE FUTBOLA ODAKLANDIK
                          2010-11 sezonunda ilkeli, fairplay içinde keyif veren, fark yaratan bir takım olmak istedik. Sadece futbola odaklandık. Liverpool'a elendik. Kupadan elendik. Ligde 82 puanla 2. olduk. Daha iyisini yapabilirdik. Bizim de hatalarımız oldu. Teknik-taktik, transferler, medya ilişkileri, sözleşmesi biten oyuncular, hakemler, hepsi sorgulanabilir.

İki bölümü incelemek istiyorum. Aşırı övgü ve yergiler hassas yapısı olan Trabzon'u etkiledi. Transfer dedikodularından etkilendik. Objektiflikten uzak bazı medya mensupları baskı ortamı oluşturdu.
                          Rakip takım yayın organı gibi çalışanlar oldu. Üzerimize gelindi. Kamuoyu yanlış yönlendirildi. Ben konuşsam da bir şey değişmezdi.

ŞAMPİYON OLAMAYACAĞIMIZI BİLİYORDUM!
                          Mazeret aramak istemiyoruz. Kimsenin kötü niyeti olsun istemiyoruz. İlk yarı 42 puan aldık, ikinci yarı 40 aldık. Rakibimizi kutluyoruz. Şampiyonluğun gelmeyeceğini biliyordum. Bunu siz de biliyordunuz. İkinci olduğumuz için üzgünüz. İki şampiyonluk söylemine katılmıyoruz. Hak etseydik şampiyon olurduk!

HAKEM KARARLARI RAYINDAN ÇIKTI
                          Lig bitti, artık hakemleri konuşabiliriz. 'Hakemlerin baskı altına alınması doğru değil' demiştik ama oldu. Hakem hataları hep oldu ve olacak. Ama farklı maçlarda benzer pozisyonda çelişkili kararlar verildi ve bu özellikle 2. yarı ve bir takım lehine oldu. Hakemler darmadağın oldu. Atamalar rayından çıktı.

CÜNEYT ÇAKIR'IN İSMİ KULLANILDI
                          Örneğin 'Cüneyt Çakır, Avrupa'da iyi, Türkiye'de yanlış kararlar verdi' denildi. Bizim kupada İstanbul'daki Beşiktaş maçında yediğimiz ofsayt golüne ne demeli Cüneyt Çakır'ın? Kimse bir şey demedi buna, ama biz kupayı kaybettik orada. Gaziantepspor maçında da lehimize verdi, biz bunları söylemedik.

FENER'İN OTOBÜSÜNDE İŞİ NE?
                          Medyanın şampiyonluk yarışında bize olumsuz etkisi oldu. Hürriyet gazetesi sürekli üzerimize oynadı. Fenerbahçe onların resmi yayın organı olduğunu açıklasaydı bir şey demezdim. Fenerbahçe TV onlar kadar taraflı değil. Emenike, Selçuk haberlerini yazarken bizden sadece Umut'un eşinden ayrılmasını yazdılar. Teşekkür ederiz. Bu Türk futbolu için çok önemli bir haberdi! Bizim aleyhimize yayın yapanlar, Fenerbahçe'nin şampiyonluk otobüsünde. Nasıl tarafsızlık anlamak mümkün değil. Kendi kendilerini onaylıyorlar. Ben Hürriyet'imi kaybettim ama cesaretimi kaybetmek istemiyorum.

ARICI'YI KONUŞMAK YAKIŞMAZ
                          Yunus Yıldırım ikinci yarıda bizim 3 maçımızı yönetti. Fenerbahçe maçlarına gidemedi. Bunu Oğuz Sarvan bilmiyor mu? Herkes her şeyi biliyor. Olabildiğince herkesi memnun ederek bu düzen yürütülmeye çalışılıyor. Yaşanan olaylar sonrasında bir açıklama yaptık. Galatasaray ve birkaç kulüp de buna dahil oldu. Sonra birkaç maç lehimize karar verildi. Sonra yine eskiye döndü. Bu düzen böyle gitmemeli! 'Fenerbahçe şampiyon yapıldı' demek doğru değil. Abdurrahman Arıcı'nın Eskişehirspor maçının hakemi ile konuşması, Bucaspor-Fenerbahçe maçında gözlemci olması, bunlar doğru işler değil.

BENİM MAFYAM İYİDİR!
                          Mafya sizin yanınızda ise iyi, değilse kötüdür. Sistem bu olduğu zaman futbolda neyi konuşacaksın.
                          Bizim mücadelemiz bunları yıkmak için. Eksiklerimiz olduğunu kabul ediyorum, ama gücünüz bu kadar. Gücünüzü tarafsız kullanırsanız sizi ezerler. Bu görüntüleri ve olayları FIFA'ya taşısam ne olur? Orası da bu düzen ile gidiyor. Bir şey değişmez ki; güçlüler kazanır, güçsüzler kaybeder.

'3 PENALTI İRDELENSİN' DİYENLER BİR MAÇTA 3 PENALTI KAZANDI
                          Hakemler duygularıyla hareket ettiler. Bunun adını koyamayız. Herkesin sorumluluğu var. Ben sadece bunun tarafsız medya tarafından değerlendirilmesini istiyorum. Ligin ikinci yarısında farklı bir hava oluşturuldu ve bu da hakem kararlarında etkili oldu. Ben bunu hakemler artık bizim lehimize kararlar versin diye söylemiyorum. Haksızlığı değil, düzensizliği ve kötü niyeti görüyorum. '3 penaltı incelensin' diyenler, bir maçta 3 penaltı kazandı. Bunu irdelemiyorum.

HADDİNİ BİL EMRE
                          Emre Belözoğlu'nun annesi Trabzonlu. Çok heyecanlı galiba. Biraz haddini aşan açıklamalar yaptı. Eğer Trabzonspor için, 'İstanbul takımları Avrupa'da başarılı olur' diyerek alaylı bir şekilde konuşuyorsa haddini bilecek. Ona tavsiyem agresifliğini yeteneklerinin önüne geçirmemesi. Trabzonspor'a veya başka bir takım için konuşurken biraz daha dikkatli olsun.

EMENİKE VE SEZER, FENER'E GİDERSE...
                          Emenike, Fenerbahçe maçında oyanamadı. Bence sezonun en önemli olayı bu. Bir de onlara giderse bu çok yanlış. Adam oynamadı sonunda. Gidecek mi, gitmeyecek mi? Fenerbahçe'ye giderse büyük tartışma konusu olacaktır. Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için de aynı şeyler geçerli.

BÜLENT ATAMAN BÜYÜK OLAYDIR
                          Türk futbolu için konuşanların, Karabük kalecisi Bülent Ataman'ın sözlerini görmezlikten gelmesi çok yanlış. O bana göre şampiyonluk dahil birçok şeyden daha büyük bir olaydır. Ancak benim antrenörlüğü bırakıp bırakmayacağımı tartışanlar, Türk futboluna yön verecek bu sözleri görmüyor. Güçlü, güçsüzü ezer yani.

YATTARA, SEN NASIL ADAMSIN?
                          Yattara ile son maçta konuştum. 'İhtiyaç varsa oynatacağım, istersen son 5 dakikada oyuna alayım seyircileri selamla' dedim. 'Kafam karışık oynamak istemiyorum' dedi.Maç 3-0 oldu ve bana geldi, 'Ben seyircileri selamlamak istiyorum' dedi. Üstelik kıyafetinin de maçla alakası yoktu. Sen nasıl bir adamsın?

BAŞBAKAN'IN HAREKETİ ŞIK OLMADI
                          Başbakanın bu tabloya etkisinin olduğu düşüncesine katılmıyorum. Başbakan, belediye başkanlığından beri Trabzonspor'a destek vermiştir. Ancak Fenerbahçe başkanı ve Alex'in ziyareti o dönemde şık olmadı. Orada yanlış yapıldı. Başbakan'ın bunu planladığını düşünmüyorum ama birileri onu orada çok güzel hazırladılar! Ne güzel yaptılar! Ama Fenerbahçe'ye haksız şampiyon oldu demek, saygısızlık olur. Fenerbahçe gerek saha içinde gerekse saha dışında lobisiyle çok iyi çalıştı.

TAKIMIMIN BAŞINDAYIM
                          Medya değerlendirmeler yapıyor ancak ben işime devam ediyorum. Trabzonspor'un bir yönetimi var, teknik heyeti var. Takımdan sorumluyum, oyuncu alınacaksa onu söylerim. Olmazsa, işimi yapmaya devam ederim. Devre arasındaki TSYD toplantısında söylediklerimi yanlış yorumladılar. 'Şenol Güneş kriz çıkarıyor' dediler. Emeğe saygı dediğimizde bize saldıranlar, şimdi Fenerbahçelilere sessiz kalıyor.

LİG TV'NİN OLMAMASI MANİDAR!
                          Bugün ilk defa Lig TV toplantımızı canlı yayınlamayarak niyetini ortaya koymuştur! Biz burada kendimizi de eleştiriyoruz ama Lig TV gelmedi...

SELÇUK&EGEMEN BİZİM İÇİN KAYIP
                          Selçuk ve Egemen'e artık ayrıldı gözüyle bakıyorum. Zaten son konuşmalarında bunu sezmiştim. Tabii ki bizim için kayıplar. Bu noktaya bunu getirmemeliydik. 'Jaja ile Colman'a takımla birlikte Trabzon'a gelsinler, arkadaşlarına yanlış yaparlar' dedim. Baktım kendi dünyasında, gitti Jaja. Colman da kendine göre bir şeyler söyledi gitti. Jaja'yı kazanmak için mücadele ettik. İyi çocuk aslında. Kendini kontrol etmekte sıkıntıları var. Aşama yapmazsa kendisine yazık olur. Jaja'nın menajeri aramış gitmek istiyor gibi şeyler söylemiş. Colman da gitmek istediğini söylemiş. Colman'ın kalmasını isterim.
                          Gelip gelmeyeceklerini göreceğiz, durumunun ne olacağını şu an için bilemiyorum.

GÜNEŞ, HAKEM HATALARINI GÖRÜNTÜLÜ ANLATTI
                          ESKiŞEHiR MAÇI TRABZON
                          Kıyaslamalı iki maç gösterildi. Trabzonspor'un, Eskişehir maçında orta hakem Bülent Yıldırım, Burak Yılmaz'ın attığı golü faul gerekçesiyle vermedi.

F.BAHÇE KARABÜK MAÇI
                          Aynı hakem Fenerbahçe-Karabük maçını yönetti. Selçuk'un aynı pozisyonda yaptığı hareketi kırmızı kartla cezalandıramadı. Aynı maçta Stoch'un yaptığı harekette ezik bir şekilde sarı kart verdi.

TRABZON ANKARAGÜCÜ MAÇI
                          Ligin ikinci yarısında Ankaragücü maçında Umut Bulut'un düşürülmesine maçın orta hakemi penaltı vermedi.

TRABZON GAZiANTEP MAÇI
                          Gaziantep maçında Trabzonspor'un lehine verilen penaltı doğru değil. Gösterilen kırmızı kart haklıydı, hatta Glowacki'nin yaptığı harekette kırmızı kart verilmeliydi. Skor da 3-0'dı. Aynı Cüneyt Çakır, Fenerbahçe-Karabük maçını yönetti.

BURSA ESKiŞEHiR MAÇI
                          Yarışın içinde olan Bursaspor, Eskişehir maçında uyduruk bir penaltıyla oyundan koparıldı. Orta Halis Özkahya, Serdar Özbayraktar'ın kendini yere atmasına penaltı verip Bursaspor'u saf dışı bırakıyor.
                          #7Miroslaw Szymkowiak
                          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Yattara'dan gönderme

Trabzonspor'dan ayrılan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara takım arkadaşları hakkında konuştu.

Trabzonspor'un eski kaptanı Ibrahima Yattara, futbolu Bordo-mavili forma altında bırakmayı çok istediğini belirterek, "Şimdi ayrılıyorum ama döneceğim" dedi.

Yattara, Trabzonspor'u hiçbir zaman para için satmayacağını da belirterek, "Bazıları 1–2 yıl oynuyor sonra ya bu takımı bırakıyor, ya da benim kadar para istiyor. Umarım çok üzerine titrenenler, benim gibi Trabzonlu olup kalırlar, kaçmazlar. Herkes görecek gerçek Trabzon'u gönülden sevenleri. Beni kenara atanlar da bunu görecek" diye konuştu.

"FUTBOLU BURADA BIRAKMAK İSTİYORDUM"

Trabzon'dan gözyaşları ile ayrılan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, 8 yıldır giydiği bordo – mavili formaya veda etmenin sanıldığı kadar kolay olmadığını söyledi. Yattara, Trabzon'dan ayrıldığı için çok üzüldüğünü belirterek, "8 yıl önce buraya geldiğimde bu kadar kalacağımı düşünmüyordum. İlk geldiğimde hiçbir şey bilmiyordum, sadece futbol oynamaya gelmiştim. Sonra baktım ki burada çok sempatik ve sevecen insanlar var. İyi işler yaptım bu forma altında. Taraftarlar benim kalbime, bende onların kalbine girdim. Bu takımda futbolu bırakmak istiyordum. Ama olmadı. Ayrılmam gerekiyor. Üzülüyorum tabi ki ama futbol böyle bir oyun" dedi.

"ARKAMDAN ÇOK İŞLER ÇEVİRDİLER AMA TAKIMA ZARAR VERMEMEK İÇİN SUSUYORUM"

Bugüne kadar bir çok yönetim ve hocayla çalıştığını ama sadece mevcut yönetimin kendisine farklı gözle baktığını da ifade eden Yattara, "Bugüne kadar kaç tane başkan, kaç tane hoca gördüm. Sadece bu yönetim beni farklı gördü. Özellikle sakatlıktan sonra yönetim beni göndermek istedi. Arkamdan çok şey yaptılar. Ama takıma zarar vermemek için fazla konuşmak istemiyorum. Trabzon'dan ve Türkiye'den ayrıldığım için çok üzgünüm. Türkiye'de başka bir takıma gidebilirim ama bu takım benim kalbimde. O yüzden Türkiye'de başka takımda oynamak istemiyorum ve ayrılıyorum. Veda için çıktığım Avni Aker de bir grup beni protesto etti. O protestoyu beklemiyordum. O tepkiyi görünce şoke oldum. Tepki görürüm veya görmem bu hiçbir şeyi değiştirmez çünkü bu takımı çok seviyorum. İnşallah ileride tekrar buraya geleceğim" diye konuştu.

"SEZONA İYİ BAŞLAMIŞTIM NEDEN KESİLDİM BİLMİYORUM"

Şampiyonluğu kendilerinin verdiğini de ifade eden Yattara, "8 senedir buradayım ve ilk defa şampiyonluğa bu kadar yaklaştık. Ama olmadı, çok üzüldüm. Devre arasına 9 puan farkla girmiştik. Sezona iyi başlamıştım neden kesildim bilmiyorum. Futbolda her şey olabilir. Teknik direktör beni kullansaydı şampiyonluk görme şansımız daha yüksek olabilirdi. Bazen oynattı, bazen oynatmadı. Bu yüzden kendime gelemedim. Forma giyip kendime gelmek istedim ama şans vermedi. Bence şampiyonluğu biz verdik. Çünkü devre arasına 9 puan farkla girmiştik ve iyi bir takımdık. Çok büyük şansımız vardı. Bu şansı iyi kullanamadık" şeklinde konuştu.

"BEN ASLA BU TAKIMI PARA İÇİN SATMAM"

Yattara, oynayarak, kendisini göstererek para kazandığını da belirterek, "Trabzonspor'da Allah'a şükür iyi paralar kazandım. Ama o paraları kolay kazanmadım. İlk geldiğimde az para kazanıyordum. Oynadım, kendimi gösterdim ve o parayı aldım. Çok kaldım burada. İstediğim zaman gidebilirdim ama parayı hiçbir zaman sorun etmedim. Önemli olan bu formayı giymekti benim için. Bu taraftar ve şehir için oynuyordum. Başka futbolcular geliyor, bir sene oynuyor ve benimle aynı parayı istiyorlar. Gerçi bu yönetimin işi ama ben sadece bir şey söylemek istiyorum; ben bu takımı hiçbir zaman para için satmam. Bazıları 1 – 2 yıl oynuyor sonra takımı bırakıyor. İnşallah herkes bu takımda benim kadar forma giyer ve takımda futbolu bırakırlar. ( İnşallah seneye herkes bu takımda kalır ve o oyuncular takımı satmaz" dedi. )

"BEN TÜRK DEĞİLİM YABANCIYIM AMA İNŞALLAH BURADAKİLER TAKIMI BENİM KADAR SEVER"

Takımın Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasını çok istediğini de ifade eden Yattara, "Umarım bu takım seneye Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olur ve ben de onları izlerim. Türk değilim yabancıyım ama inşallah ben bu takımı ne kadar seviyorsam diğerleri de o kadar sever ve bu takımda kalırlar. Umarım üzerine çok titrenenler, benim gibi Trabzonlu olup kalırlar ve kaçmazlar. Herkes görecek gerçek Trabzon'u gönülden sevenleri. Beni kenara atanlarda bunu görecek" ifadelerini kullandı.
                            #7Miroslaw Szymkowiak
                            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Umut Bulut konusunda açıklama

Bugün itibariyle medyada Umut Bulut’un Fransa’nın Toulouse takımıyla anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.

Bu haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzle herhangi bir kulüp arasında bahsedilen yönde bir anlaşma olmamıştır. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak düşüncemiz mukavelesi devam eden hiçbir oyuncumuzun elden çıkarılmaması yönündedir. Kamuoyuna duyurulur.
                              #7Miroslaw Szymkowiak
                              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Solunum cihazından çıkartıldı

Ülkesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan oyuncumuz Drago Gabriç solunum cihazından çıkartıldı.

Split Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavi gören Gabriç’in solunum cihazından çıkarılmasının ardından normal nefes almaya başlaması iyileşme yönünde umutları arttırdı.
                                Oyuncumuzun uyutulmasına devam edildiği açıklandı.
                                #7Miroslaw Szymkowiak
                                #61 İbrahima Yattara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X