Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökçek bunu neden yapıyor?

Ankaragücü Fener'den puan alırsa kulüpte bütün alacaklar ödenecek. Artı 2 milyon prim var.

Şampiyonluk yarışında stres dolu son 2 haftaya girilirken, Fenerbahçeliler’i gerecek bir haber de Başkent’ten geldi. Ankaragücü’nün Onursal Başkanı Melih Gökçek, Fenerbahçe maçı öncesi kesenin ağzını sonuna kadar açtı: Puan alırsanız tüm alacaklarınız eksiksiz ödenecek. Artı 2 milyon prim. Başkent ekibi, sezon başından bu yana alacaklar nedeniyle büyük sorunlar yaşamış, hatta bazı yıldızlar kulübü mahkemeye vermişti. Gökçek’in bu ani çıkışı beraberinde, “Peki neden?” sorusunu getirdi. Bu sorunun yanıtı çok kolay... Ankaraspor’un küme düşürülmesini bir türlü kabullenemeyen Gökçek, bunun 1 numaralı sorumlusu olarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı görüyor ve Kadıköy’deki maç onun için ‘rövanş’ anlamına geliyor.

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
    Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Turgay Bahadir Ttabzonsporla anlasmis
      TGRT haber alt yazi geciyor
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Turgay haberi
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• TrabzonCell Antrenman Günlüğü (11.05.2011)

Takımımız Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Hayrettin Şiranlı sahasında yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Glowacki ve Onur katılmazken, Piotr Brozek, Selçuk ve Burak düz koşu yaptı.
          Oyuncularımız antrenmanda ısınma hareketleri sonrası pas ve yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Diğer Fotoğraflar

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7297#Icerik
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Kayseri Havaalanında olaylar çıkmış.Arif Erdem'in Beşiktaş'lı taraftarlara şişe atmasıyla olaylar büyümüş.

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bursaspor'un cezası açıklandı!
                Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında maç öncesi çıkan olaylar nedeniyle oynanamayan Bursaspor - Beşiktaş karşılaşmasıyla alakalı kararlar açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun toplantısının ardından kararı Lütfi Arıboğan açıkladı.

"Cumartesi günü oynanması gereken ancak asla sahalarda görmek istemediğimiz olaylardan dolayı oynanamayan olaylar sonucu aldığımız kararları sizlerle paylaşacağım."

- Bursaspor'un 3-0 hükmen mağlubiyetine, Beşiktaş'ın 3-0 hükmen galibiyetine karar verildi.

- Bursaspor'un 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynamasına karar verildi.

- Bursaspor'a 3 maç deplasmanda seyircisiz oynama cezası verildi
                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• "Fener bu hafta puan kaybeder"

Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak, ''Fenerbahçe'nin bu hafta puan kaybetmesini hem istiyorum, hem bekliyorum. Çünkü biz şampiyonluğu hak ettik. inşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırırız'' dedi.

Ligin 25. haftasındaki Kasımpaşa maçında ön çapraz bağlarından sakatlanan ve ABD'de ameliyat olduktan sonra tedavi sürecinin ardından Trabzon'a dönen Onur, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Onur, sakatlığının kendisi için talihsiz bir olay olduğunu ifade ederek, ''Bana sakatlığımda sağladıkları olanaklar için yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Dünyanın 1 numaralı cerrahına ameliyat oldum. Türk doktorlarına da güvenim sonsuz, ama böyle bir karar aldık. Taraftarlar beni yalnız bırakmadılar, destek oldular. Oynadığım dönemde desteklerini biliyordum, ama böyle bir olayda desteklerini daha da artırdılar. Onlara da teşekkür etmek istiyorum'' diye konuştu.

Ameliyatının çok başarılı geçtiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu anlatan Onur, ''İyileşme sürecim gerçekten hızlı. Geldikten sonra burada da sağlık ekibi beni kontrol etti. Onlar da muhteşem bir şekilde bu dönemin geçtiğini söylediler. Çalışma programına uyuyorum ve en kısa sürede sahalara dönmek istiyorum. Sezona başlar mıyım, birşey diyemem. Herşey mükemmel giderse olabilir'' ifadelerini kullandı.

''TAKIM KAZANDIKÇA AĞRILARIM HAFİFLEDİ''
                  Onur, ABD'de ilk 1-2 maçı kaçırdığını, ancak ondan sonraki maçları takip ettiğini kaydederek, şöyle devam etti: ''Televizyondan maç izlemek çok farklı bir duygu. Sürekli takımın içindeydim, ondan sonra televizyondan izlemek benim için inanılmaz birşey. Şu da bir gerçek, takımım kazandığı zaman orada bütün ağrılarımı, sızılarını unutuyordum ve inanılmaz derecede mutlu oluyordum. Tolga ağabeyime teşekkür ederim, inanılmaz performans gösteriyor. ABD'den ona destek olmaya çalıştım. O da bana oynarken çok destek oluyordu. Son 2 maçta desteklerim Tolga ağabeyim ve takımımla birlikte olacak. İnşallah ligi iyi şekilde bitireceğiz.''

''TRABZONSPOR, ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ''
                  Tolga, Trabzonspor'un şampiyonluğu çok hak ettiğini söyleyerek, ''Futbolcular, teknik heyet, yönetim hep birlikte bu şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Sonuçta futbol bu. Son 2 maçımız var. Önümüzdeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanmamız gerekiyor. Daha sonra da Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu olmayacak birşey değil. Rakibimiz puan kaybedebilir, ümitliyiz. Fenerbahçe'nin bu hafta puan kaybetmesini hem istiyorum, hem bekliyorum. Çünkü biz şampiyonluğu hak ettik. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırırız'' diye konuştu.

''NURİ YETENEKLİ BİR OYUNCU''
                  Onur, Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu Nuri Şahin ile milli takımlarda U-16 kategorisinden bu yana birlikte oynadıklarını belirterek, ''Çok iyi, beyefendi bir oyuncu. Yetenekleri belli. İnşallah Türk futbolu ve kendisi için hayırlı olur. Avrupa'daki futbolcular bazı şeylerin bilincindeler. Çalışma ortamları, yeme-içme, gezme konularında o kadar profesyoneller ki bunu ABD'ye gidince anladım. Orada çok sistemli bir düzen işliyor. Onların başarısının artmasının en büyük nedeni de budur diye düşünüyorum'' dedi.

LİG TV BU BAŞLIĞI NASIL ATTI HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM BİRAZ DA FEBELİLER BASKI ALTINDA KALSIN...

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• TrabzonCell Antrenman Günlüğü (12.05.2011)

Takımımız Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Hayrettin Şiranlı sahasında yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Onur katılmazken, Piotr Brozek ve Glowacki düz koşu yaptı.
                    Oyuncularımız antrenmanda ısınma hareketleri sonrası pas ve yarı sahada çift kale maç yaptılar.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7305#Icerik

Yorum

• Takımına sahip çık

Şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü sürdüren takımımızın bu sezon Büyükşehir Belediyespor ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı son maçta taraftarlarımızı stadı doldurarak oyuncularımıza destek vermeye çağırıyoruz.

Ülke genelinde her yerde takımımızın yanında yer alan hatta seyircisiz oynadığımız Galatasaray maçında bile oyuncularımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımızın 15 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de başlayacak maçta da tribünleri doldurarak, futbolcularımızı coşkuyla desteklemelerini bekliyoruz.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7308#Icerik

Yorum

• Belediyespor’la ligde 8. randevu

Takımımız ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla birlikte ligde 8. kez karşılaşacaklar.

Bugüne dek 2 takım arasında yapılan karşılaşmalarda takımımızın rakibi karşısında mağlubiyeti bulunmuyor.
                        Takımımız, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.
                        Ekibimiz, söz konusu karşılaşmalarda 17 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.
                        Bordo-Mavili ekibimiz, geçen sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçtan 6-1'lik galibiyetle ayrılırken, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 0-0 berabere kalmıştı.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7312#Icerik
                        En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 12:04.

Yorum

• Taraftarlarımıza önemli duyuru

Spor da Düzensizliğin Önlenmesine dair yeni çıkarılan 6222 Sayılı konunla çok önemli cezalar gündeme geldi.

Buna göre yeni kanunla birlikte statlara sokulması yasaklanan meşale, yanıcı, yakıcı maddeleri sokanlar ile bunları ve bunun gibi çakmak, pet şişe, bozuk para, konfeti gibi maddeleri sahaya atanlar, sahaya girenler para cezası ve hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceklerdir.

6222 Sayılı Sporda Düzensizliğin Önlenmesine dair Kanun ve TFF Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Bu kanunun uygulamasından Emniyet Müdürlükleri sorumlu olup, cezaları yeni kanuna göre İl Spor Güvenlik kurulları tarafından verilmektedir.

Bunun dışında koltuk kırılması, bu kırılan koltukların sahaya veya rakip taraftara atılması, meşale yakılması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılması (çakmak, bozuk para, pet şişe), küfürlü tezahürat yapılması ve merdiven boşluklarına oturulması hususları ayrıca TFF Talimatlarına aykırı olduğu için kulüpler TFF tarafından da önemli miktarda para cezalarıyla cezalandırılmaktadır.

Öncelikle taraftarlarımızın yeni çıkan 6222 Sayılı Sporda Düzensizliğin önlenmesine dair kanuna aykırı davranarak Emniyetle karşı karşıya kalmamaları açısından ve kulübümüzün maddi –manevi zarara uğratılmaması için tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini, meşale yakmamalarını, sahaya başta konfeti olmak üzere yabancı madde atmamalarını, sahaya girmemelerini, koltuklara zarar vermemelerini, kötü tezahüratta bulunmamalarını ve merdiven boşluklarına oturmamalarını istiyoruz.

H. Avni Aker Stadı'nda oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor müsabakasında taraftarlarımızın çok dikkatli olmalarını, etraflarında olabilecek her türlü provokasyona karşı hassas olmalarını ve tüm müsabaka boyunca sadece bilinen tezahüratlarımızla takımımızı desteklemelerini, hiçbir kurum veya kuruluşa karşı provoke edecek hareket ve söylemlerde bulunmamalarını rica ediyoruz.

Tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve takımımızı tüm maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7311#Icerik

Yorum

• Gözlemci ve temsilciler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmalarında görev alacak olan gözlemci ve temsilciler açıklandı.

Buna göre takımımızın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmada Doğan Şen hakem gözlemcisi, Ali Okumuş, Adnan Taşdan ve Candemir Özdemir de Federasyon Temsilcisi olarak görevlendirildiler.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7307#Icerik

Yorum

• "TS Şampiyonluk turunu atacak"

Trabzonspor'un etkili ismi Giray Kaçar şampiyonluktan emin

Bordo-Mavili takımın defans oyuncusu Giray Kaçar ligde son düdük çaldığında Trabzonspor’un şampiyon olacağını ifade etti.
                              Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini de belirten Giray Kaçar, “Fenerbahçe mutlaka takılacak. Çünkü bu kadar fazla maç kazanan bir takımın aynı performansı bitime 2 hafta kala devam ettirmesi bana göre mümkün değil” dedi.
                              Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’yle 76’şar puanla atbaşı gittiklerini de hatırlatan Giray Kaçar, “Rakibimiz sadece averajla lider. Ben de diyorum ki. Fenerbahçe, ya Ankaragücü’ne ya da Sivas’a takılacak. Trabzonspor son düdük çaldığında da şampiyonluk turu atacak. Bunu hissediyorum. 82 puanla şampiyon olan biz olacağız” diye konuştu.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=83308

Yorum

• herkeste bir karamsarlık bir vurdumduymazlık seziyorum..çok yanlış!!
                                milletin bu zamanda takımı yalnız bırakmasını gerekli desteği vermemesini anlayamıyorum.
                                Ey büyük TRABZONSPOR taraftarı;
                                biz değilmiydik her şartta her koşulda karşılıksız sevgisini sonuna kadar bu takım için veren,
                                nedir bu manasız umutsuzluk!,
                                yapmayın ne olur bu iş daha bitmedi,
                                son düdüğe kadar devam,
                                şampiyonun adını her zamanki gibi biz koyacağız... (şafak; sadece '2' başka yok ulann..)
                                Karabük maçında şampiyonluk turumuzu atacağız rahat olun..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X