Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TrabzonCell Antrenman Günlüğü (18 Aralık)

Takımımız Ziraat Türkiye Kupası'nda 21 Aralık Salı günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün 12.00'de yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmanda Karabükspor maçında forma giyen futbolcular yenilenme, diğer oyuncularımız ise önce dar alanda pas daha sonra şut çalışması gerçekleştirdiler

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Genel Kurul'da ilk gün tamamlandı

Kulübümüzün 61. Genel Kurulu'nda ilk gün tamamlandı.

Kulübümüzün 61. Genel Kurulu, Divan Başkanlığı üyelerinin seçilmesiyle başladı. Verilen önerge sonucu, Genel Kurul Divan Başkanlığına İlhami Algan, Başkan Yardımcılığına Osman Çavuşoğlu, Yazman Üyeliğe İbrahim Aydın, Salih Aladağ ve Mustafa Emral seçildi.
      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanlığı gündemi oylamaya sundu.
      Daha sonra 42. Dönem Yönetim Kurulu idari ve mali faaliyet raporlarının okunmasına geçildi.
      Genel Müdürümüz Sinan Zengin, dernekler, bağlı kuruluşların bilanço ve gelir – gider tablosunu sundu.
      Ardından kulübümüzün faaliyetlerini anlatan bir video sunumu yapıldı.
      Denetleme Kurulu Raporu ve Yönetim Kurulu Faaliyetleri delegelerimize okunarak oylarına sunuldu. Yönetim Kurulu raporları oybirliği ile ibra edildi.
      Başkanımız Sadri Şener genel kurulda yaptığı konuşmada, faaliyetlerin geniş geniş anlatıldığına dikkat çekerek, bir iki konuda bilgi vermek istediğini söyledi. Sportif başarının öneminin altını çizen Şener, “İki kupa aldık. İnşallah Mayıs ayında bir kupa daha alırız. Biz başarılı oldukça rakiplerin sertliği de artıyor. Bunun için birlikteliğimizi de arttırmalıyız.
      HES projemiz var. Çet raporu almak üzereyiz. Teminat mektubu ve su kullanım hakkını imzalayacağız yakında. Bunu iki yolla yapacağız. Biri finansman ortaklığı, diğeri kredi ile yapmak. İkinci yol biraz daha meşakkatli ancak sanırım bunu tercih edeceğiz. Yapımı 2-3 yıl sürer. Bizden sonrakiler için çabalıyoruz” dedi.

Başkanımız Sadri Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir önemli konu da borsa ancak hukuki anlamda çok fazla yapamayacağım. Galatasaray’ın yaptığı bir model var. Bu model yolunda biz de ilerliyoruz. Önemli hukukçularımız var. İyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Borç alacak ilişkisini de söylemeden geçemeyeceğim. Bilançolar hazırlanırken kanuna göre hazırlanıyor. Ocak – Şubat – Mart aylarında yapacağımız futbolcu ve teknik heyet ödemeleri borç hanesindedir. İddaa’dan gelirleri temlik ederek aldığımız paralar giderlerde yoktur. Kongreler Mayıs aylarında yapılsa daha sağlıklı olur bu bütçe açısından. Şampiyon olursak, şampiyonlar ligine katılırsak daha fazla gelirimiz olacak. Trabzonspor’un eni boyu borç olarak sayılan rakamlar önemli değildir. Söylediğim gibi döndürülebilir bir borçtur bu.
      Son olarak 42 puanla lider bitirdik ilk yarıyı. Tahmin ettiğimiz senaryolar başladı. Fenerbahçe’nin neden geride kaldığı konuşuluyor. Yayıncı kuruluşu kendimce uyardım. Dikkatli olmaları gerekiyor. Bu bir yarıştır. Biri penaltı atamaz, diğeri çizgiden çıkaramaz. Bunun için birlikteliğimizi arttırmalıyız. Eleştirilerinizi Mayıs ayından sonra yaparsanız memnun olurum. Saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Başkanımızın konuşmasının ardından aidat tutarları konusunda Yönetim Kurulu’ndan bir önerge verildi. Önergede üye aidatlarının değişmemesi istendi. Üye aidatlarının mevcut şekliyle kalması delegelerimiz tarafından oylanarak oybirliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde ise genel kurula katılan üyelerimize söz verildi.

Genel Kurulun birinci gününün sonunda aday yönetim kurulu listesi okundu. Sadri Şener başkanlığında oylanacak olan yeni yönetim kurulu listesi şöyle:
      Nevzat Şakar
      Necmettin Aytekin
      Hasan Yener
      Cuşkun Çebi
      Mehmet Tunç
      Recep Denizer
      Emin Kahraman
      Temel Tarık Kazancıoğlu
      Temel Soyyiğit
      Kazım Tuncay Bekiroğlu
      Nevzat Aydın
      Şener Pul
      Yılmaz Büyükaydın
      Raif Akar
      Yedek Üyeler
      Atıf Ömürden Yavuz
      Olcay Saral
      Ali Benli
      Burak Atalay
      Hakan Tuncay
      Ömer Kemerkaya
      Kemal Emre Pirselimoğlu

Ayrıca yönetim kurulu başkanlığı ve asil üyeliği için Suat Çelik ve Necmettin Kumuş bireysel başvuru yapıldı.

Diğer Fotoğraflar

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 18.12.2010, 18:30.

Yorum

• Engin sarı kart cezalısı

Karabükspor maçında sarı kart gören futbolcumuz Engin Baytar cezalı duruma düştü. Dördüncü sarı kartını gören Engin, ligin 18. haftasında Ankaragücü ile oynayacağımız müsabakada görev alamayacak.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Şenol Güneş'i bekleyen büyük tehlike!

15 Aralık 2010, 22:49

Editör'ün Seçtikleri
          Yazarımız Salih Üçüncü'nün yazılarına sürekli yorum yapan ve isabetli görüşleriyle katkıda bulunan Mecit Cansever'in yorumu üzerine Yeni Şafak gazetesinden Salih Tuna'nın Trabzonspor'la ilgili yazısını okuduk ve sizler için yayınlamayı uygun gördük. İşte Salih Tuna'nın yazısı:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testi kırıldıktan sonra akıl veren çok olur. Her şey yolunda giderken konuşmak, Şenol Güneş hocamı bekleyen büyük tehlikeyi haber vermek istiyorum.
          Hocam diyorum; çünkü, "Cumhuriyet Ortaokulu"ndan "Sosyal Bilgiler" hocamdı.
          İşini yapmakta ne kadar ciddi olduğunu taa o yıllardan, koca Asya coğrafyasında kimseciklerin yüzüne bakmadığı küçük bir ırmağın döküldüğü yeri sormasından bilirim.
          Neyse; söylenecek çok söz var; hiç vakit kaybetmeden evvela "manzara-i umumiyye"yi hülasa edelim:
          Trabzonspor halihazırda çok büyük bir avantaj ele geçirmiştir.
          Ve, "üç büyükler" tesmiye edilen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.
          Geçen senenin şampiyonu Bursaspor da (her ne kadar çok iyi organize olmuş bir ekip olsa da) Şampiyonlar Ligi'nde aldığı (maalesef) kötü sonuçlar nedeniyle kamuoyunun sempatisini (en azından bu sene) kaybetmiştir.
          Öyle ki...
          Geçen sene "Biz şampiyon olamıyorsak Bursaspor olsun" diyen taraftar grupları, bu sene "Biz şampiyon olamıyorsak Trabzonspor olsun" demeye başlamıştır.
          Bu "empatiyi" kaybetmemek, dahası sinerjiye dönüştürmek için Trabzonspor taraftarına büyük sorumluluk düşüyor:
          Söz konusu taraftar gruplarını incitebilecek her türlü tavırdan uzak durmaya özen göstermeli, sadece takımlarını desteklemelidirler.
          Gerek "kolbastı" ve gerekse "61'inci dakika" coşkusuyla birkaç yıldan beri rakiplerine "folklorik" üstünlük kurmuşlardır.
          Olimpiyat Stadı'nda 60 bin kişilik dev gösteriyle de, dosta düşmana "Biz bu sene şampiyon olacağız!" mesajını vermişlerdir.
          Trabzonspor'u büyük yapan bu kararlılık, bu dirayet, bu inançtır.
          Bu hasletler sayesinde, Giray Bulak'lı dönemden itibaren zaman zaman terennüm edilen "Yarışmacı takım olacağız..." şeklindeki "hedef küçültmelere" aldırış edilmemiş, şampiyonluk dışındaki hiçbir "hedef" başarıdan sayılmamıştır.
          Hem "Yarışmacı takım" olmak da ne demek? İstanbul'un üç büyüklerine daha fazla zevk veren (tabiri caizse) "konsomatris takım" olmaktan başka!
          Lafın tam burasında bir anekdot anlatmak isterim:
          İnönü'de, Beşiktaş 7- 0 öne geçmiş, maçın bitmesine birkaç dakika kala Trabzonspor bir gol bulmuştu. Trabzonsporlu bir taraftar ayağa fırlayarak, "Hah, tamam, bizim uşaklar başladı..." diye haykırmıştı.
          Demem o ki, bu denli pes etmeyen, inançlı ve inatçı bir taraftar kitlesini şampiyonluk dışında hiçbir şey avutmaz.
          "Dolaysıyla saha sonuçları önemli değildir, önemli olan güzel futboldur..." yollu söylemler (hele bu saatten sonra) hiçbir anlam taşımaz.
          "Küçük bir şehrin takımıyız... İstanbul 15 milyonluk... Bursa sanayileşmiş... Bunlarla yarışıyoruz..." gibi lakırdılar da hakeza!
          Bursaspor şampiyon olduğu sene futbolcularının toplam değeri Trabzonspor'un dörtte biri kadar bile değildi, ne sanayisi?
          Soru şudur:
          Bunca taraftar 27 yıl aynı rüyayı görse, Hıncal Uluç'un "Çatladıkapıspor"u bile (hiç değilse bir kez) şampiyon olurdu. Trabzonspor neden şampiyon olamadı?
          Ne Cem Papila'lar, ne Ali Şen'ler, ne şehir nüfusu, ne de sanayisi bu hali açıklamaya yetmez.
          Bence sorun, Trabzonspor taraftarının büyüklüğüne ayak uydurabilecek vizyon veya ufuk yoksunluğundan ibaretti.
          Yani...
          Trabzonspor "futbol entelektüeli" bakımından rakiplerine nazaran çok geri kalmıştı.
          Yazarçizerleri kasaba ezikliği içinde üç büyükleri yazmakla maruf yazarların ağzına bakar olmuştu.
          Malum yazarlar Afrika'da egzotik mekan keşfeden Batılı bir edayla "rüşveti kelam" babından övgüler düzmüş, Trabzonsporlu yazarlar da fit olmuşlardı.
          Yıllar yılı "Yerel basın büyük sorun ... Trabzonspor'un tek sorunu birlik bütünlük..." gibi lakırdılara şerh düşüp durdular.
          Bir de, bizim Haşmet Babaoğlu, "Yattara'yı izlemek büyük bir zevk" mi dedi, Trabzonsporlu anlı şanlı yazarlar da anında, "Yattara'n varsa kenarda tutmayacaksın..." raconu kesmeyi marifet bilmişlerdir.
          İçlerinden biri de çıkıp, "Madem öyle, Fatih'in, Ogün'ün, Abdullah'ın peşine düşen üç büyükler, neden bu 'zevkin' peşine hiç düşmez..." dememiştir.
          Hayır yani, "Biraz da siz zevk verin, biraz da biz şampiyon olalım..." denmez mi yahu?
          Şaka bir yana da, şimdi de Uğur Meleke başta olmak üzere, Trabzonspor'un ara transfere ihtiyacı olmadığını, transferin takımı bozabileceğini söylemeye başladılar.
          Trabzonsporlu yazarlar yakında bu lakırdıları da terennüm ederlerse hiç şaşmam.
          Ben de, bu takım gerekli yerlere transfer yapılmazsa asla şampiyon olamayacağını şuracığa yazıyorum, hadi bakalım.
          Bu kadro yapısı (yetersizliği bir yana) her şeyden evvel gitgide artan psikolojik baskıyı kaldıramaz.
          Ligi iyi tanıyan Emenike mi alınır, Fatih Tekke tekrar mı kazanılır, yurt dışından bir-iki yıldız mı getirilir orası Şenol Hoca'nın bileceği iş.
          Ama bu takıma en az üç "yıldız" futbolcu alınmalı.
          Sezon sonunda "üçe" alınacak futbolcuya gerekirse "beş" vermekten kaçınılmamalıdır.
          Büyük düşünmeli; şampiyon olunduğunda kazanılacaklar hesaba katılmalı, ele geçirilen müthiş avantaj hiçbir şekilde riske edilmemelidir.
          Çünkü...
          Taraftar öyle ayağa kalkmıştır ki, şampiyon olunmadığı takdirde 96'dan daha büyük travma yaşanır.
          O vakit 4 kişi intihar etmiş, Trabzonspor 15 yıl geriye gitmişti. Bu sefer nelerin olabileceğini düşünmek bile istemiyorum.
          Şenol Hocam!
          Her büyük takımın antrenörü şampiyonluk hesabı yapar, sen şampiyonluğa mahkumsun artık!
          Yükün ağır.
          Ama bilirsin, zaten devlerin yükü ağır olur!
          Salih Tuna - Yeni Şafak
          En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 20.12.2010, 11:30.
          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Sadi Tekelioğlu’nun açıklamaları

Gençlik ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, altyapıda yer alan tüm takımların bulundukları liglerde lider olduğunu, ayrıca bu takımlardaki oyuncuların Türk futboluna gelecekte damga vuracak nitelikte olduklarını vurguladı.

Sonuçların yanı sıra iyi futbolcular yetiştirmek olduğunu belirten Tekelioğlu, “Takımlarımız hem iyi futbol oynayıp hem de bulundukları liglerde lider olarak yarışı sürdürüyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi
            Tekelioğlu, “Bugüne kadar hem 1461 Trabzon’a hem de A takımımıza oyuncu kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Hasan Ahmet Sarı düzenli olarak milli takıma davet ediliyor. Milli oyuncu sayımızı yakın zamanda arttıracağız. Altyapımızda çok kaliteli oyuncular var. Yakın gelecekte Trabzonspor’a ve Türk futboluna büyük katkılar yapacaklarını, hatta damga vuracaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımızı söylediklerimizin doğruluğunu anlamaları için oynayacağımız maçlara davet ediyoruz. Gençlerimizi büyük bir keyifle izleyeceklerdir” diye konuştu.

resmi site
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ...
              -TRABZONSPOR MAÇINDA 1 MİLYON 200 BİN LİRA HASILAT-
              Göksal Gümüşdağ, Trabzonspor maçında 1 milyon 200 bin lira hasılat elde ettiklerini açıkladı. Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşmada iyi bir hasılat elde ettiklerini kaydeden başkan Gümüşdağ, ''1 milyon 200 bin lira hasılat elde ettik. Giderlerden sonra bize 1 milyon 50 bin lira kaldı. Ancak sonuç istediğimiz gibi olmayınca üzüldük'' dedi...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan büyük transfer atağı. Belediye, Fenerbahçe'den Gökhan Ünal ve Beşiktaş'tan Tomas Zapotocny'yi istiyor.
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Jaja geliyor Teo belirsiz

Trabzonspor'da izinsiz olarak ülkesine giden Brezilyalı futbolcu Jaja, 29 Aralık'taki kampa katılacağını bildirilirken, Teofilo'nun durumu belirsizliğini sürdürüyor.

Verilecek cezaya razı olduğunu belirten Jaja’nın, antrenmanlarına ülkesinde devam ettiği öğrenildi. Ancak Trabzon’dan kaçarak ülkesine giden Teofilo’nun ise kampa katılıp katılmayacağı hala belirsizliğini koruyor. Kulübü bu konuda bilgilendirmeyen Teofilo konusunda FIFA’nın vereceği kararı bekleyen Bordo-Mavili yöneticilerin, bu konuda girişimlerini sürdürdüğü belirtildi

Yorum

• Jaja hertÜrlÜ gelİrde teo zaten ŞÜpelİ

Yorum

• Mutlu yıllar Ceyhun

25 Aralık 1987 tarihinde doğan oyuncumuz Ceyhun Gülselam’ın doğum gününü kutluyor, sağlık, başarı, mutluluk dolu uzun ömürler diliyoruz.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6142#Icerik

Yorum

• Yıldırım açıklamalar!
                      Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gündemdeki konularla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde Lig TV'den Ömer Güvenç'e özel açıklamalar yapan Yıldırım, şunları söyledi:

"37-38 PUANI BULMALIYDIK"
                      “İlk yarıda Fenerbahçe bana göre istediği neticeleri alamadı. Fenerbahçe’nin daha üst noktada olması lazım. Futbolcular kaliteli, Türkiye liginin en iyi takımı bana göre bizde. Deplasmanlarda ummadığımız puanlar kabettik. 37-38 puanı bulmalıydık ama olmadı, üzgünüz. İkinci devre iyi çalışarak bu açığı kaparız, İlk 5 maç önemli. Bu maçlardaki performans ligin sonunu tayin eder”.

"KOCAMAN 1 FUTBOLCU İSTEDİ"
                      “Aykut hoca benle Antalya’ya gitmeden önce görüştü. Belki 1 oyuncu düşündüğünü söyledi. 30'unda gelecek. Kendisine karışmıyoruz biz.. İstediği mevkiye istediği oyuncuyu bulur ve söylerse alırız”.

"KOCAMAN'IN DURUMUNA BAKARIZ"..
                      “Bir mukavele imzalıyorsunuz, herkesin aynı şekilde hareket etmesi lazım. Aykut'un arkasında durmak sözü yanlış. İyi gitmezse, sezon sonunda duruma bakar değerlendiririz. Mukavelesi var, buranın çocuğu.. Yanlış mı doğru mu yapmış, sezon sonunda bakılır. Başarı da neye göre başarı, bunu da değerlendirmek lazım”.

"3 BÜYÜKLER YORULDU"
                      “3 büyüklerin düşüşü Anadolu’nun yükselişi faydalı mı zararlı mı buna benim değil, kamuoyunun yorum yapmasında yarar var. Ama şu da var, bazen insanlar da yorulur. Bu takımların 100 senedir mazileri var, 1959'dan beri Türkiye Ligi’ni sürükleyen motive eden de 3 büyüklerdir. Bir yorulma anları da olacaktır”.

"HALLAÇ PAMUĞU GİBİ ATARIZ"
                      “Beşiktaş’ın transferlerini tabii ki kıskanmıyorum.. Gayet güzel, transfer yapsınlar, önemli değil.. Bizim futbol takım oyuncuları kendi kapasitelerini verseler, üstünü de çıkmasınlar; Türkiye’yi hallaç pamuğu gibi atarız. Şuan bu fikirdeyim. Geçen sezon son 8 maçta 1 gol yedi, 7 maç galibiyet aldı, son maç berabere kaldı. Aynı oyuncular burada, ve üstüne konan takviyelerle devam ediyor.”

"ASLANTEPE'YE GİDERİM.. BİZİM STADIMIZ DAHA GÜZEL..
                      “Aslantepe’yi kıskanmıyorum tabii ki, oraya da giderim.. Bizim stadımız hepsinden kullanışlı ve iyidir. Orası yeni yapılmıştır. Fenerbahçe kendi imkanı ile destek almadan bunu yapmıştır. Fenerbahçe yönetim kurulundaki herkes yürekli insanlar mı ki karlşılıksız olarak bu bedeli yarattılar. Bir kısmı bankalardan, bir kısmı yöneticilerden , bir kısmı taraftardan kombine ile elde edilen gelirlerle yapılmıştır. 100 milyon dolardan aşağı yapamazsınız bugün bu stadı, betonunu dökemezsiniz.. Bunun için Aslantepe’yi, veya Beşiktaş yaparsa niye kıskanayım. Hepsi bu ülkenin. Hepsi bu ülkenindir. Keşke ülkemizdeki her yerde bu statlar daha güzelleştirilse, insanların hoşça vakit geçirecekleri alanlar meydana gelse. Biz bunu her zaman destekledik.”

-"HERKES KADAR ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR"-
                      “Herkes kadar şampiyonluk şansımız var. Daum’u ilk getirdiğimizde 8 puan fark vardı, Rize ile başladık ve puan farkı indi , şampiyon olduk. İkinci ile aramazda da 4-5 puan fark vardı. Futbolda her şey olabilir. Ama inanmak lazım, ben inanıyorum onlar da inanacaktır. Anlamışlardır neyin ne olduğunu.. İnanırsak, çalışırsak olmayacak bir şey yok”.

"ARDA'YLA SAMİMİYETTEN"
                      “Arda’ya 'lan' demişiz. Benden küçük herkese aynı kelimeyi kullanabilirim, benden büyükler de bana kullanabilirler. Bunda art niyet yok, yoksa samimiyet gösterilmez.. Bazıları benden rahatsızlıklarından dolayı, diş geçiremediklerinden dolayı, karalamak adına mevzuu bulamıyorlar ve kendi kendilerini tatmin ediyorlar”.

"BİZE RAHAT PENALTI VERMİYORLAR.."
                      “Fenerbahçe maçlarında penaltıyı rahat vermiyor hakemler. Aykut hoca da bunu dedi. Hakem zor karar verirmiş, hakem kural neyse onu verecek! Mehmet Topuz’u atması gerekiyorsa atacak, sarı kırmızı kart neyse verecek. Ama hata yapıyor, sonra ıslıklıyor taraftar, protesto başlıyor ve maçın hakimiyetini kaybediyor. Sivas maçında hakem penaltıyı vermiyor, sen ver penaltıyı Fenerbahçe atsın atamasın”..

"İKİNCİ DEVREDE HER ŞEYİ KONUŞURUM"
                      "Geçen sene 5 metre hareket halindeki topta Yunus Yıldırım oyunu devam ettirdi, Trabzonlu oyuncu kullandı atışı gol oldu maç 1-1 bitti. Biz iyi oynadık goller kaçırdık olmadı kısmet değilmiş dedik. Aslında suçlu hakem, kuralı uygulamadı. Sivas maçında da top bizim 18'in kenarında 1 metre ileri geri diye oyun oynattı.. Biz cezayı çektik, şampiyonluk verdik. Halen o kişi hakemlik yapıyor. Kural hatası yaptı orada. Şimdi yine yapıyor.. Biz de insanız. Bu kadar yatırım yapıyoruz, beklentiler var. Bunlara nasıl set çekiyorsun! Geçen sene herkes ağladı, futbolcular evine polisle gitti. O evine güle oynaya gitti. Maçı idare etti parasını da aldı gitti üstelik.. Sorumluluğu biz taşıdık. Hiç sorumluluk yok mu hakemde? Bunlara dikkat edecekler.. Hele ikinci devre her şeyi gündeme getiririm, her şeyi konuşurum. Oğuz Sarvan’a da Mahmut Özgener’e de söyledim. Herkese eşit olacaklar başka bir şey istemiyoruz.. Bizi tutsunlar demiyoruz, herkese hakkında karar versinler. Emre gidiyor korner atmaya, yok 3 santim içeride oldu diye durduruyor. Sivasspor maçından sonra televizyon kanallarında diğer maçlarda görüyorum, korner çizgisiyle alakasız yerden atış yapılıyor. Yan hakem uyarmıyor ama bize gelince uyarıyor, Emre'yle kavga ediyor, Emre'nin sinirini bozuyor. Dikkat edecekler aynı muameleyi yapacaklar".

"HERKES SUSUYOR AMA.."
                      "Ben hakemlerden memnun değilim.. Cüneyt Çakır iyi deniyor, G.Saray Beşiktaş maçında alın seyredin, neler yapmış görün. Hakemler iyi değiller. Biz susuyoruz. Ben konuşmadığım için Kulüpler Birliği'nde diğer başkanlar da konuşmuyor. Herkes susuyor. Ama şuan hakemler maçların üstüne etki ediyor.. Diğer maçlarda da hatalar var".

“Gerekirse Kulüpler Birliği rozetini kenara bırakır konuşuruz. Sporda kaos olmasın diye elimizden geldiğince, hakkımız yendiği halde konuşmuyoruz. Ama biraz da hakemler buna yön verecekler doğru kararlarıyla. Kuddusi Müftüoğlu muazzam maç yönetti Ankaragücü’ne 2-0 yenildik. Hiçbir lafımız yok. Ama bazı maçlar var ki hakemler taç atışı ile oyunun kaderine etki ediyor. Bizim istediğimiz herkese eşit mesafede olsunlar. Sivas maçında yine yarı sahada bizimkilere faul yapılıyor, ikinci oyuncuya rakip kaleye yakın yerde faul yapılıyor. Oyunu durdurup ilk yerden faul veriyor. Biz de futbol izliyoruz..

"BEN CEZA ALDIM, O NE CEZA ALACAK"
                      "Sonuçta hakemlerden şikayetçiyim. Herkese eşit mesafede olsunlar, oyun kuralı neyse onu uygulasınlar bunun dışına çıkmasınlar istiyoruz sadece. Ben ceza aldım, bakalım o hakem ne kadar ceza alacak. Geçen sene Fenerbahçe'nin şampiyonluk maçını kaybetmesinde kural hatası yaparak da suçludur. Kuralı uygulamadığına göre hata yapmış demektir."

AJANSSPOR
                      Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• 18. hafta programi

22 OCAK 2011 CUMARTESİ
                        16:00 TRABZONSPOR A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ

kupa programi

26 OCAK 2011 ÇARŞAMBA
                        20:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.

Yorum

• Galatasaray - Fenerbahçe 17 yaş altı maçında çıkan olaylarda 2 oyuncunun burnu kırıldı. 13 futbolcu hastanede !
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Takımımızın devre arasında 5 Ocak'ta Werder Bremen ve 7 Ocak'ta da Schalke 04 ile oynayacağı hazırlık maçlarının başlama saatleri belli oldu. Buna göre Antalya Mardan Stadı'nda oynanacak her iki müsabakada 20.30'da başlayacak.

(UEFA)

Yorum

• Millliyetin haberine göre wisla krakovdan brozek kardeşleri transfer etmişiz.
                              Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Pawel Brozek, 27 yaş, 1.80, Polonya Milli Takımı, Forvet, Bu sezon oynadığı 18 maçta 10 gol.
                              Piotrl Brozek, 27 yaş, 1.78, Sol Bek, Bu sezon oynadığı 12 maçta 2 gol.

En son calypso tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 15:08.
                              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Galatasaray'ı deviren oyuncuda doping çıktı
                                Başkent ekibi Orhan Şam'ın doping yaptığı iddiasıyla şok oldu

Son Dakika Spor - 12:01 | 30 Aralık 2010
                                ERCAN ATA - ANKARA / DHA

Galatasaray maçı sonrasında alınan idrar örneğinde yasaklı maddeye rastlanan Gençlerbirliği’nin tecrübeli sağ beki Orhan Şam, B numunesi de ‘pozitif’ çıkarsa 2 yıl ceza alacak.

Bu sezon Karşıyakalı iki oyuncuda patlak veren doping vakası bu kez de Süper Lig’e sıçradı. Ligin 16. haftasında oynanan ve Gençlerbirliği’nin Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray’ı 2-0 yendiği karşılaşmada forma giyen Orhan Şam’da yasaklı maddeye rastlandı.

Gençlerbirliği’nden Orhan ve Mehmet Akgün, Galatasaray’dan ise Cana ve Serkan Kurtuluş doping testi için idrar örneği verdi. Yapılan test sonucunda Orhan Şam’ın A numunesinde yasaklı medde tespit edildi. Orhan Şam’ın PFDK’ya sevk edileceği öğrenildi.

Eğer B numunesi de ‘pozitif’ çıkarsa Orhan Şam 2 yıl hak mahrumiyeti cezası alacak.

Tecrübeli sağ bek, takımının Galatasaray'ı 2-0 yendiği karşılaşmada bir de gol atmıştı.

GENÇLERBİRLİĞİ ŞOKTA...

Gençlerbirliği'de savunma oyuncusu Orhan Şam'ın dopinge rastlandığı haberleri büyük şok yaratırken, kırmızı siyahlı futbolcu, "Ben hayatımda enerji içeceği bile içmedim" dedi.
                                Basında ligin 16. haftasında oynanan ve G.Birliği'nin İstanbul'da G.Saray'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Orhan Şam'dan alınan doping numunesinde yasaklı maddeye rastlandığı iddiası yer alan Gençlerbirliği'nde kulüp yeklilileri, Futbol Federasyonu'ndaün henüz bize böyle bir bilgi gelmedi. Biz böyle bir şeye ihtimal vermiyoruz, Orhan'a ve kulüp doktorumuza güveniyoruz. Böyle birşey varsa bile bir hata olduğunu düşünüyoruz. B numenesinde bu yanlışlığın ortaya çıkacağına inayoruz" ifadelerini kullandılar.

Gençlerbirliği Kulüp doktoru ise federasyondan aldıkları bilgiye göre Orhan'ın vücudunda bulunduğu belirtilen Modiodal adlı ilacı Orhan'ın kullanmadığını belirterek, "Galatasaray maçı öncesinde federasyon yetkililerine Orhan'ın mutivitamin, parol ve antiastenik kullandığını bildirdim ama Orhan adı geçen ilacı kullanmadı. Bu ilaç uyku halini azaltan ve uyanıklık halini (uykusuzluğu) destekleyen, ayık kalmaya yardımcı olan bir ilaçtır. Orhan'ın zaten böyle bir ilaca kesinlikle ihtiyacı yok. Bu ilaç zaten ben de dahi bulunmuyor" şeklinde konuştu.
                                Vücudunda yasaklı maddeye ratslandığı iddia edilen Orhan Şam ise bir yanlışlık olduğunu vurgulayarak, "İlacın adını hayatımda ilk kez duydum. Ben bu yaşıma kadar enerji içeceği dahi içmedim. Karımın bana verdiği ilaca bile şüpheyle yaklaşır, doktora sormadan kesinlikle almam. Benim kullandığım ilaçlar ortada, maçtan önce doktorumuzda bu ilaçların isimlerini federasyona bildirdi. Böyle bir ilacı kesinlikle kullanmadım. Ben hayatını futboldan kazanan bir insanım. İşime ihanet edecek bir harekette kesinlikle bulunmam. Bir hata olduğunu düşünüyorum. İnşallah B numunesi açıklandığında haklılığım ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X