Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• almanyada yasayanlar icin; bugünki hazirlik macini almanya saati ile 19:30´da sport1 (eski DSF) canli yayinlicaktir

Yorum

• senol günes canli yayinda trt 3 te

Yorum

• ligtv de imza töreni canli yayinlaniyor

brozekler ve cakir imza attilar

Yorum

• Faty Papy'nin sözleşmesi feshedildi

Kulübümüzle Burundili oyuncu Faty Papy arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedildilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.

Kaynak: Resmi site
          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• TrabzonCell Antrenman Günlüğü (05.01.2011)

Takımımız yeni sezon hazırlıklarını bugün 11.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Gloria Golf Otellere ait sahada gerçekleştirilen çalışmaya dün akşam saatlerinde kampa katılan Alanzinho'yla birlikte Antalya'da bulunan tüm oyuncular katıldı. Isınma bölümünün ardından pasa yönelik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.
            Antrenmanı Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiz de takip ettiler.

Kaynak: Resmi Site

Yorum

• jaja istanbulda.......
              Kaynak haber 61.net.....
              İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
              Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Güneş seminere katıldı

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) düzenlediği 48. Geleneksel Sporun Zirvesi Semineri'ne katıldı.

Antalya'nın Lara Beldesi'ndeki Club Sera Otel'de düzenlenen seminerde ilk olarak Türk futbolunun en değerli teknik direktörlerinin konuk olduğu "Neredeydik, Neredeyiz, Nereye" konu başlığı altındaki oturumuna Şenol Güneş ve Mustafa Denizli katıldı. Fatih Terim ise rahatsızlığı nedeniyle
                herkesten özür dilediğini ifade etti ve bir başka buluşmada birlikte olmak dileğinde bulundu. Fatih Terim; Güneş ve Denizli ile fotoğraf çektirdikten sonra salondan ayrıldı.

Seminerde söz alan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş şunları söyledi:

"Kaleciliği 20 yıl yaptım. 24 senedir de antrenörlük yapıyorum. Ama hala oyunu okuyamıyorum! Ama üniversite okudum. Kalecilik yaparken eldivenim yoktu. Para yoktu. Kulüp de almıyordu. Maden ocağı işçilerinin eldivenlerini kullandım ve Milli Takım kalesini yıllarca korudum. Ekonomik zorluklarla büyüdük. Bakış açısı da farklıydı. Dünya değişiyor, futbol da değişiyor. Değişirseniz başarılı olursunuz. Beni anlamadılar. Türkiye Milli Takımı'nı FIFA sıralamasında 31.'likten 7. sıraya kadar yükselttim ama görevden alındım. Gözden uzak olan, gönülden de ırak olurmuş ama ben çok uzaklara gittiğimde yakınlaştım. Eskiden fakirler oynuyordu zenginler ise seyrediyordu. Şimdi zenginler ve toklar oynuyor, fakirler seyrediyor. Ama bugün aile evladına ekonomik olarak bakıyor. Baskı arttı. Çocuğuna yatırım yaparken ama kendisi, ama çocuğu için gelir getirmesi gözüyle bakıyor"

Mustafa Denizli de, "Neredeydik, Neredeyiz, Nereye konusuna gelince ; "Neredeydik bitti…Neredeyiz şekil değiştiriyor. Yani Siyah ile Beyaz. Beyazın bittiği yerdeyiz. Beyazı şimdi uzatmak için neler yapmalıyız. Her şeyi yaparsın ama futbolcuyu değiştiremezsin. Maalesef deniz bitti gibi bir durum var. Kısa vadede durum böyle. Dışarıdan desteğe ihtiyacımız var bu kaçınılmaz. Futbol kalitesinin hem bireysel hem grup olarak düşüşte olduğu bir dönemdeyiz. Olumlu değişimler lazım ama ufukta onu görmek biraz zor" diye konuştu.

Mustafa Denizli'nin karamsar tablosunun ardından yeniden söz alan Şenol Güneş, "Sayın Denizli denizi bitirdi o zaman Güneş ile devam edelim" deyince katılımcılar bu duruma gülerek cevap verdi ve ortam biraz olsun neşelendi.

Yorum

• Kombine kart satışları 10 Ocak'ta sona erecek

Takımımızın 2010-2011 sezonunda oynayacağı Turkcell Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında geçerli olacak yüzde 50 indirimli kombine kart satışları 10 Ocak Pazartesi günü sona erecek.

Buna göre Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisi’nde satışına devam edilen kombine kart fiyatları şöyle:
                  Kale Arkası Tribünü: 125 TL
                  Maraton Tribünü: 250 TL
                  Kapalı Kenar (A,D,E,H): 500 TL
                  Kapalı Orta (B,C,F,G): 625 TL
                  VIP (A,B,C,D): 1.250 TL
                  VIP OZEL (A Sırası): 7.500 TL
                  VIP OZEL (B,C,D,E Sıraları): 5.000 TL
                  VIP OZEL (G,H,I Sıraları): 3.750 TL
                  Bayanlarla, 1996 ve yukarı doğumlu çocuklara da yüzde 50 indirim uygulanacak. (Kale Arkası tribününde %50 bayan ve çocuk indirimi uygulanmamaktadır.)
                  Satışlarımızın tamamı Sadri Şener Merkezi’nden gerçekleştirilecek ve kartlar satış anında teslim edilecektir.
                  Taraftarlarımız satışlar sırasında TC kimlik numaralarını da ilgililere ibraz etmek durumundadırlar.

Yorum

• Yeni transferlerimiz sözleşme imzaladı

Kulübümüzün daha önce anlaşmaya vardığı Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ve Mehmet Çakır ile Antalya'da resmi sözleşme imzalandı.

Gloria Serenity Otel'de düzenlenen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyelerimiz Tuncay Bekiroğlu ve Temel Soyyiğit de hazır bulundu.
                    İmza töreninde konuşan Pawel Brozek, Türkiye'ye gelmenin heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Bizden beklentileri boşa çıkarmayacağız. Wisla Krakow büyük bir kulüp. Çok şey borçluyuz. Hem benim hem de özel hayatı nedenimizle yurt dışına çıkmakta biraz geç kaldık" dedi.
                    Takımımızda 14 numaralı formayı giyecek olan Piotr Brozek ise, "Çok mutluyum. Kulübün menfaatleri doğrultusunda her şeyi yapacağım. Çok büyük bir kulübe geldim. Trabzonspor, Dünya çapında bir kulüp" diye konuştu.
                    Başarılı oyuncu Mehmet Çakır, Trabzonspor gibi çok büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, “Bana olan güveni boşa çıkarmayacağım. İnşallah hem benim adıma hem de Trabzonspor için hayırlısı olur" ifadesini kullandı.
                    Mehmet Çakır, takımımızda 88 numaralı formayı giyecek.
                    Yönetim Kurulu Üyemiz Tuncay Bekiroğlu, teknik heyetin titiz çalışmalar sonrasında belirlenen 3 değerli oyuncuyu kadroya kattıklarını ifade ederek, ''Bu 3 oyuncunun da takımımıza ciddi katkılar sağlayacağına olan inancımız çok büyük. Camiamıza, Trabzonspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerine de başarılar diliyorum'' dedi.
                    Konuşmaların ardından Brozek kardeşler ve Mehmet Çakır, basın mensuplarına poz verdi.

Yorum

• Takımımız yeni sezon hazırlıklarını bugün 11.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Gloria Golf Otellere ait sahada gerçekleştirilen çalışmaya dün akşam saatlerinde kampa katılan Alanzinho'yla birlikte Antalya'da bulunan tüm oyuncular katıldı. Isınma bölümünün ardından pasa yönelik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.
                      Antrenmanı Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiz de takip ettiler.

Diğer Fotoğraflar

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor: 1-1 Werder Bremen

Takımımız devre arasında oynadığı ilk hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'le 1-1 berabere kaldı.

Stad: Antalya Mardan

Hakem: Burak Astar, Hanifi Vurucu, Barış Akdemir

Trabzonspor: Tolga, Tayfun, Mustafa, Giray, Cale (Dk. 65 Ferhat), Sezer (Dk. 65 Serkan), Zafer (Dk. 46 Ceyhun), Barış, Engin (Dk. 71 Engin), Yattara, Umut

Werder Bremen: Mielitz, Arnautoviç (Dk. 74 Testroed), Clemens, Marin (Dk. 74 Thy), Prödl, Frings, Pizarro, Mertesacker, Schmidt, Bargfrede, Hunt

Goller: Dk. 4 Umut (Trabzonspor), Dk. 40 Pizarro (Werder Beremen)

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada takımımız Umut’un attığı golle 1-0 öne geçti. Cale’nin pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Umut’un sert ve düzgün vuruşu ağlarla buluştu.
                        18. dakikada Umut'un ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Engin’in aşırta vuruşu kalecide kaldı.
                        26. dakikada Marin’in ceza sahasına girer girmez yaptığı plase vuruş kaleci Tolga’da kaldı.
                        35. dakikada gelişen atakta Arnautoviç biranda kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Tolga kalesinde iyi yer tutarak golü önledi.
                        40. dakikada gelişen Werder Bremen atağında Hunt sağ kanattan ön direğe yaptığı ortasını Pizarro tamamlayarak skoru eşitledi.
                        İlk yarı 1-1 eşitlikle sona eriyor.
                        55. dakikada Hunt'un sert şutu kaleci Tolga'da kaldı.
                        63. dakikada Engin'in ortasında Umut'un kafa vuruşu az farkla üstten auta gitti.
                        68. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Bargfrede'nin kafa şutu Tolga'da kaldı.
                        86. dakikada Serkan'ın sağ kanattan taşıyıp ceza sahasına yaptığı etkili ortada Umut'tan önce son anda savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

Yorum

• Taraftar Altyapıya Dikkat Çekti...

06 Ocak 2011 / 08:59

bordomavi.net'in son anketi çarpıcı bir tabloyu gözler önüne serdi.

Trabzonspor taraftarının sanal alemdeki buluşma noktalarından biri olan bordomavi.net'in son anketi çarpıcı bir tabloyu gözler önüne serdi. Bu kez 12. adama ne transfer ne de takımın en iyi ismi soruldu, farklı bir tespit talep edildi.

"Sportif başarı dışında sizce en önemlisi hangisi?" sorusunu yanıtlayan taraftarların yüzde 40'ı, altyapıya dikkat çekti. Yüzde 30 taraftarla iletişimin güçlenmesi gerektiğini vurgularken, yüzde 23 ise TS Club hamlesini öne çıkardı. Yüzde 7 ise, "Mali tablo iyileşmeli" dedi.
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Şenol Güneş’in açıklamaları

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Werder Bremen ile yaptıkları hazırlık maçında takımının ortaya koyduğu futbolu, hazırlık dönemindeki bir maç olduğunu göz önünde bulundurarak iyi olarak değerlendirdiğini söyledi.

Güneş maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmayı yoğun çalışma temposunda antrenmanların futbolculara yansımasını görmek ve uzun süredir oynayamayan futbolculara şans vermek amacıyla yaptıklarını söyledi.
                            Güneş, gollerin atıldığı ilk yarının ardından ikinci yarının dengeli bir mücadeleye sahne olduğunu ifade ederek, özetle şu değerlendirmeyi yaptı:
                            ''İlk yarının belli bölümlerinde daha iyi oynadık. İlerleyen dakikalarda bizim alıştığımız pas yüzdesiyle oynayamadık. Sonuç önemli değil bizim için. Önemli olan sakatlık olmadan, oyun temposunu taşıyacak arkadaşların genel durumunu görmek, uzun süre maç oynamayan arkadaşları görebilmekti. Bir gün sonra da maç yapacağız. Pas yaparak oyunu soğutamadık, bu eksikliğimizdi. Oyunu yönetme sıkıntımız vardı. Onun dışında arkadaşlar ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Hazırlık döneminde oynanan bu maçı normal karşılıyorum. Bu dönem için iyi sayıyorum.''

Yorum

• Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Werder Bremen ile yaptıkları hazırlık maçında takımı

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, sol arka adalesinden sakatlanan ve dün MR'ı çekilen Egemen'in ne zaman takıma katılacağının bir hafta içinde uygulanacak tedaviler sonucunda belli olacağını açıkladı.

Güneş'in, başarılı oyuncunun durumuyla ilgili açıklaması şöyle:
                              ''MR'ı çekildi dinlenecek. Bir iki gün içinde takip edeceğiz. Sürenin ne kadar olacağını bilmiyoruz. Bir hafta, 10 gün, 15 gün bunu zaman gösterecek. Havuz tedavisindeki durumuna göre eğer rahat yürümeye başlarsa daha kısa zamanda gelir. İkinci yarı başı gelmeden hazır olacağını düşünüyorum. Tabii bu gelişmelere göre değişebilir.''

Yorum

• Jaja kampa katıldı

Brezilyalı oyuncumuz Jakson Avelino Coelho (Jaja), dün akşam saatlerinde takımımızın Antalya kampına katıldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X