Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fener'de Volkan şoku

Trabzonspor ile çok önemli bir mücadeleye çıkacak olan Fenerbahçe'de Volkan şoku yaşanıyor.

Başarılı kaleci, sakatlığı nedeniyle dev maçın kadrosundan çıkarıldı ve Trabzon'a götürülmedi. Zorlu mücadelede sarı lacivertlilerin kalesini Mert koruyacak. Volkan ile birlikte Dia da kadroda bulunmuyor.

Fenerbahçe'nin 21 kişilik Trabzon kadrosu şöyle;

Mert, Ertuğrul, Alper, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Bekir, İlhan Eker, Andre Santos, Okan, Caner, Selçuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer, Alex, Semih, Niang ve Stoch

Kaynak : Ligtv

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sadri Şener Hediye İstedi!

Kulüp resmi sitesi aracılığı ile Şener’i kutlarken, Bordo-Mavililer’in patronu takımdan doğumgünü isteklerinde bulundu. 59 yıllık yaşantısı içinde Trabzonspor’un her zaman için çok önemli bir yer tuttuğunu ve bundan sonra da aynı şekilde olacağını belirten Sadri Şener, “Doğrusunu söylemek gerekirse şimdiye kadar çok hediye aldım. Ancak belki de ilk kez bir hediye talebinde bulunuyorum. O da takımımın Fenerbahçe ve Liverpool karşısında alacağı iyi sonuçlardır. Bu gerçekleşirse hayatımın en güzel armağanlarını almış olacağım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik
      Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
      sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Chelsea Onur'un peşinde!

Liverpool maçındaki harika performansı ve kurtardığı panaltı Trabzonspor'un genç kalecisi Onur Kıvrak'ın şöhretini Avrupa'ya taşıdı.

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak rüzgarı esiyor. Bordo-mavili taraftarlardan ve camiadan büyük alkış alan Onur, Liverpool maçındaki performansıyla şöhretini Avrupa'ya taşıdı. Joe Cole'un penaltısını kurtararak dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki eldiveni, Bayern Münih, Arsenal ve Chelsea gibi dünya devleri transfer listesine aldı.

Trabzonspor Mayıs 2011'de sözleşmesi bitecek Onur'un bonservis fiyatını 10 milyon Euro olarak belirledi. Milli file bekçisi, "Avrupa'da oynamak en büyük hayalim. Ama önce Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.
        (Milliyet)

Yorum

• yalan haberleri paylasmaktan vazgecelim. hepimiz biliyoruzki sözlesmesi 2013 yilina kadar onurun.

ayrica bunlarda nasil habercilik yapiyor anlam veremiyorum. bunlari kulübün kapisindan iceri sokmicaksin ama kime diyorsun iste

Yorum

• Şamil Ekinci Müzesi için start verildi

Bu habere 19 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi Maraş Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü’ne ait 400 metrekare kullanım alanına sahip binanın müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar Başkanımız Sadri Şener’in talimatıyla başladı.

Konuyla ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç, Genel Müdürümüz Sinan Zengin ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Altuğ Atalay’la bir toplantı yapan Başkanımız Şener, hazırlanan projenin uygulamaya koyulmasını istedi.
            Buna göre Mimar Aytaç Akyüz tarafından hazırlanan proje doğrultusunda başlatılan çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Şamil Ekinci Müzesi bu binaya taşınacak.
            Şamil Ekinci Müzesi’nin yeni binasına taşınmasının ardından Sadri Şener Tesisi TS Club Mağazası olarak yeniden tasarlanacak. Aynı binada bulunan kurullarımız ise Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi’ne (eski federasyon binası) taşınacak.

Diğer Fotoğraflar

...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Trabzon'a çifte müjde!

Torres ve Gerrard kadroya alınmadı...

13:00 | 25 Ağustos 2010

LIVERPOOL / DHA
              Liverpool Menajeri Roy Hodgson, takımın yıldız futbolcuları Fernando Torres ve Steven Gerrard'ın yanı sıra Daniel Agger ve Maxi Rodriguez'i Trabzonspor ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçı kadrosuna almadığını açıkladı.
              Tecrübeli teknik adam Liverpool'un resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Torres ve Gerrard'ı Premier Lig'de oynayacakları West Bromwich Albion maçını düşünerek riske etmediğini vurgulayarak, "Gerrard'ın sakatlığı nüksetti ama pazar günü sahada olabilecek. Aynı durum Agger için de geçerli. Manchester City maçının ardından kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Bu yüzden onu perşembe günü riske etmeyi düşünmüyorum. Maxi Roriguez'in ise mide ve bağırsak problemi var. Bu yüzden o da kadroda olmayacak" şeklinde konuştu. Fernando Torres'in üst üste 3 maç oynadığını dile getiren Hodgson, "Fernando'ya sezon boyunca ihtiyacım olacak. Bu yüzden Trabzonspor maçında riske etmek istemiyorum" dedi. Trabzonspor ile oynayacakları maçı da değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, "İlk maçta çok gol kaçırdık. Rakibimiz Türkiye'nin en iyi 2-3 takımından biri ve etkileyici taraftara sahipler" ifadelerini kullandı.
              Liverpool'un Trabzonspor maçı kadrosu şöyle;
              Reina, Gulacsi, Hansen, Johnson, Kelly, Skrtel, Carragher, Krygiakos, Aurelio, Cole, Spearing, Poulsen, Lucas, Pacheco, Shelvey, Babel, Kuyt, Ngog, Eccleston.
              İngiliz ekibinin yarın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor; Reina - Glen Johnson, Carragher, Skrtel, Aurelio - Poulsen, Leiva, Kuyt, Jovanovic (Joe Cole) - Babel, N'Gog.
              .. Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.R

Yorum

• TOULOUSE'DEN UMUT ATAĞI
                25 Ağustos 2010 Çarşamba

Fransa'nın Touoluse takımı Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut'u transfer etmek için bordo mavili kulübe resmi teklifte bulundu.

Bu teklifi doğrulayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Şu an için Umut'u satma düşüncemiz yok. Ama satılmayacak futbolcu da yok. Sadece böyle bir teklif geldi. Eğer fiyatlar istediğimiz noktaya ulaşırsa masaya oturur konuşuruz. Fakat Umut Bulut'u az bir miktara satma gibi bir düşüncemiz kesinlikle yok" diye konuştu.

Trabzonspor'da son üç sezonda toplam 53 kez fileleri havalandıran Umut Bulut'un, bordo mavili taraftarla yıldızı bir türlü barışmadı. Son olarak yurt dışındaki hazırlık maçları sırasında da ıslıklanan Umut, Şenol Güneş tarafından da Teofilo'nun form tutmasının ardından yedek kulübesine çekilmişti. Görüşmelerin Liverpool ve ardından oynanacak olan Antalyaspor maçından sonra sıklaşması bekleniyor.

Bu arada Toulouse'nin Umut Bulut için 3 Milyon Euro vermeyi gözden çıkardığı öğrenildi.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Sabırla oynayacağız

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve kalecimiz Onur Recep Kıvrak Liverpool ile oynayacağımız Avrupa Ligi Play Off mücadelesi öncesi Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde basın toplantısı düzenlediler. Güneş yarın oynayacakları zorlu mücadele öncesinde oyuncularına ve camiaya önemli mesajlar verdi.

Şenol Güneş: “Önemli olan oyun anlayışımızı 90 dk’ya yansıtmak”

Yarın oynayacakları rövanş maçında Liverpool karşısında sabırla mücadele edeceklerini ve turu geçmek için gerekli olan skoru almak için takım halinde ofansı düşüneceklerini belirten Güneş; “İlk 11’de kimlerin oynayacağının bu maçta isim olarak bir önemi yok. Hücum hattı ya da defans bloğu olarak bir ayrım yapmaktansa bu maçta turu bize getirecek skoru elde etmek adına atak oyun oynayacağız” dedi.

Ligde ve Avrupa kupalarında zorlu maçlar oynadıklarını belirten Güneş; “Maçı iki devre olarak düşünebiliriz. İlk devre ve ikinci devre oynayacak oyuncular, 11’de çıkacak sonradan girecek oyuncular olacaktır. Kimin 11 çıktığı kimin yedek başladığından öte giren her oyuncudan maksimum verim alarak, sabrımızı hiç yitirmeden kontrollü bir mücadele için sahaya çıkacağız. Rakibimizde önemli eksiklikler olabilir ama sonuçta Liverpool forması giyen futbolcularla gelecekler buraya. Bu oyuncuların çoğunluğu milli takımda oynuyor ve bireysel olarak iyi oyuncular. Gözlemlediğimiz kadarıyla belirli bir oyun anlayışına sahipler. İlk maçta çıkardığı kadro ile Manchester City kadrosu farklı belki ama anlayış aynı. Bizimde belirli bir anlayışımız ve sistemimiz var. Rakip takım rotasyondan dolayı ya da satış durumunda olmalarından dolayı belirli oyuncularından yoksun gelebilir ama Liverpool, Liverpool’dur” diyerek yarın ki mücadele hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

“Tribünden gelecek pozitif enerjiye ihtiyacımız var.”

“Ligi ve Avrupa’yı farklı kulvarlar olarak görüyoruz. Şu anda hem benim ve kurmaylarımın hem de takımımın konsantresi Liverpool maçına odaklı. Bizim için önemli olan şu an bu maç. Taraftarımızın da bize sabırla destek vermesini ve bu mücadeleden galibiyetle, turu bize getirecek skorla ayrılmak istiyoruz. 1-0 öne geçtiğimizde maçı kopardık anlamına gelmesin aynı şekilde 1 gol yediğimizde de her şey bitti anlamına gelmemeli, sabırla ve oyun anlayışından kopmadan oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız taraftarımızın bu konuları göz önüne alarak bize destek vermeleri gerekir. Tribünden gelecek pozitif enerjiye ihtiyacımız var.”
                  34 yıl önceki mücadeleye de değinen Güneş; “Bugünde tıpkı 34 yıl önce olduğu gibi işime odaklanmış durumdayım. O günlerde 5 misafirime kulüpten 2 katı bedel ödeyerek bilet almıştım ama maçın atmosferi ile bunları vermeyi unutmuştum. O günlerde ne hissediyorsam bugünde aynı atmosferde aynı yoğunluktayım. Oyuncularımın da benim olduğum gibi maça yoğunlaşmalarını ve dış etmenlere algılarını kapatmalarını istiyorum.”

“Glowacki yok ama Giray’da performansı ile güven veriyor”

Son maçta sakatlanarak yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olan Glowacki’nin yokluğunda takımın ne şekilde etkileneceği sorusu üzerine Şenol Güneş; “Glowacki oynadığı oyun ile takımımıza iyi katkıda bulunuyordu. Elbette kimse oyuncusunu kaybetmek istemez ama onun yokluğunda hem geçen sene hem de bu sene ortaya koyduğu performansla güven veren Giray oynayacak. Giray’ın iyi oynayarak etkili olacağını düşünüyorum” dedi.

Toplantıda yer alan ve ilk maçta kurtardığı penaltı ve maç içindeki oyunu ile öne çıkan Onur Recep Kıvrak ise; “Fenerbahçe maçından sonra moral seviyemiz daha da arttı. Bu maçı kazanmayı istiyoruz ve sahaya bunun için çıkacağız. Yarın turu geçen taraf biz olmalıyız” diyerek maç hakkındaki görüşlerini dile getirirken hocası Şenol Güneş ile arasındaki diyalog hakkında gelen bir soruya ise “Hocam Türkiye’nin en iyi hocalarından ve efsane kalecilerinden onunla birlikte çalışmak benim için mükemmel bir şans. Bu şansı iyi değerlendirmek ve onun tecrübesinden yararlanmak istiyorum. Genç bir oyuncuyum, elbette hatalarım olacak. Maç içerisinde ve antrenmanlarda yaptığım hataları gösteren ve iyi olmam için yapıcı eleştirilerde bulunduğu için hocama teşekkür ediyorum. Onun bana karşı olan güvenini boş çıkartmamak için çalışıyorum” şeklinde cevap verdi.

Basın toplantısı sonunda iyi niyet dileklerinde bulunan Güneş, “İyi bir maç olsun, iyi oynayan ve turu geçen biz olalım” dedi.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• Fransa'nın Touluose takımına transferi gündeme gelen Umut Bulut bu akşamki idmanın ardından kadro dışı bırakıldı.
                    Trabzonspor yönetimi ile Touluose yetkililerinin anlaşması ardından Şenol Güneş tarafından veto koyulan transfer de ilginç gelişmeler yaşanıyor.
                    Umut Bulut'un Touluose takımına 3,5 milyon Euro'ya transferi doğrultusunda her iki kulüp yöneticilerinin anlaştığı haberi ardından Başkan Şener son kararın Şenol Güneş'te olduğunu söyleyerek topu Güneş'e attı.
                    Futbolcunun transferine olumlu bakmayarak veto koyan Güneş bu akşam yapılan antreman öncesinde bu futbolcuyla bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından idmana çıkan Umut Bulut sadece düz koşu yaptı ve ciddiyetsiz tavırları sonucu Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakıldı.
                    Makukula Gündemde
                    Trabzonspor'un daha öncede gündemine gelen Makukula trabzonspor'a çok yakın.
                    Geçtiğimiz sezon Kayserispor forması altında attığı 21 golle Süper Lig'de gol kralı olan Portekizli oyuncu Makukula ile daha önceden yapılan görüşmelerde futbolcu ile anlaşma sağlanmasına karşın Portekiz kulübü Benfica ile mütabakat sağlanamamıştı.
                    Bilindiği gibi mali sayman Mahmut Aksu Portekiz'e giderek Benfica kulübü yöneticileri ile görüşmüş ve Benfica Makulula için 3 milyon 250 bin euro bonservis bedeli istenmişti. Trabzonspor 2 milyon euro teklif edince bu transfer gerçekleşmemişti.

haber 61

Yorum

• umut sana çok değer veriyordum ama bu hareketin tamamen bitirdi seni artık biidaha ki maç hangi yüzle çıkacan avni aker e heee... yapılır mı bu şimdi böylesine önemli bir maç taa.... şenol hocanın dediği gibi bir teklif e hemen bırakılıp gidilirmii 5 senedir bu takımdasın yazıklar olsun sana yazıklar olsun ersen martin de aynısını yaptıı sonuç kasımpaşa ( kasımpaşa yı küçümsemiyorum demek istediğim avrupa da dev kulüplere gidecekti geldiği konumu söylüyorum ) eee tabii teo kendine geldi yedek kalmaya başladın jaja da geliyor arkadan hemen ipleri kopardın bundan önce hiçbir teklife açık değilim diyordun ee kardeşim bare taa haziran ayın da de teklif gelirse giderim diye de biizmkiler de ona göre iş yapsın profesyonelliğe sığıyormu senin yaptığın transfer sezonunun bitmesine günler kala yazık ya yazıkk defol gitt bu takım sensiz de iş yapar yattarasız yaptığına göree

Yorum

• İki dakıkada sattınızı adamı, nasıl bakacakmış taraftarın yüzüne, Menejerler aracılığı ile Liverpol maçı oncesinde O futbolcuyu satmak için masaya oturan Yönetim ne olacak, onlara kızmayacakmısınız.. Eyyamcılığagerek yok,,,

Bu maç kadrosuna alınmadı, Synı yattara nın satılması olayı gibi yonetim ıkı salakça bir iş yapıyor ama Şenol Hoca buna musade etmeyerek adam gibi davranmıştır. Umut da sadece mu maç için kadroda değil,,

Eğer bu futbolcu satılırsa emin olun Şenol Hoca'nın şevkı kaçacaktır
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Umut gidecek mi?
                          27 Ağustos 2010 / 16:22
                          Hacısalihoğlu, transferde son durumu açıkladı

Trabzonspor’da belirsizliğe doğru giden Umut Bulut’un Touoluse transferi ile ilgili olarak Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Yönetim olarak biz ve Şenol hoca Umut’u bırakmak istemiyoruz. Ama oyuncunun yoğun bir talebi var. Bu akşam 18.00’daki idman öncesi hoca ile birlikte Umut’la görüşüp bu transfer ile ilgili kararımızı vereceğiz” dedi.
                          Hacısalihoğlu, Umut’un Avrupa’ya transferi durumunda izin vereceklerinin sözünü kendisine verdiklerini doğrulayarak, “Ancak bunu transfer süresinin bitimine 2 gün kala olsun demedik. Bu saatten sonra transfer yapma sıkıntımız da var” dedi.

Hacısalihoğlu, Umut’un gitmesi durumunda eski görüştükleri isimler ile temasa geçeceklerini belirterek, hedeflerinin Makukula ve Altidore olduğunun da mesajını verdi.

medyatrabzon
                          ------------------------------
                          Ve Gabriç gitti!
                          27 Ağustos 2010 / 16:32
                          Bordo-Mavili oyuncu A.Gücü’ne kiralandı

Trabzonspor’un Hırvat oyuncusu Drago Gabriç, Ankaragücü’ne kiralandı. Bugün yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, Hırvat oyuncu yarın Ankara’da 1 yıllık resmi imzayı atacağı belirtildi.

Bordo-Mavililer, Gabriç’in kiralık olarak satışından cüzzi bir ücret alacağı, oyuncunun yıllık ücretinin ise Ankaragücü tarafından karşılanacağı ifade edildi.

medyatrabzon
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Milli kadro açıklanmış bizden sadece Onur ve Selçuk var.

kazma kazım yine kadroda

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• gökdenizi nasıl almıyor anlamak imkansız
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Gökhan zan ve kazım kadroda inanması bile zor Fatihterimin devamı Hiddink asla tarafsız davranmıyor. Volkan şeni de almamış. hele defans evlere şenlik dökülen hakan balta bile alınmış
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X