Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• köln maci ne oldu?

Yorum

• TÜRK Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve İstanbul B.B. Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi.

İndirimi artırın

Görüşmede THY’nin desteğinin artması gerektiğini belirten kulüp başkanları, halen yüzde 20 oranında olan uçak bilet fiyat indirimin daha da yukarılara çekilmesi gerektiğini ifade ettiler. Başkanlar ayrıca Topçu’ya Barcelona ve M.United örneğini vererek, “Önümüzdeki süreçte Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi sınavlarımız var. Bu zorlu sınavlar nedeni ile uçak kiralamayı düşünüyoruz. Bu konuda da kolaylık istiyoruz” dediler.

Hürriyet / maraton.com.tr
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• düsseldorf havalimanina gelisi ve wegberg macinin resim ve videolarini mevcut basliklara ekledim

Yorum

• Cosmos Engin'le "Trabzonspor Günlüğü" (At yarışlarından sonra devam edecek)

Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Tegelen kasabasında sürdüren Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, önlerinde Süper Kupa, Lig ve Avrupa Kupası maçlarının yer aldığı zorlu bir dönemecin bulunduğunu belirterek, bu dönemeci geçmek için güçlü olmaları gerektiğini söyledi.

Hollanda kampındaki 4. hazırlık maçında dün, Belçika'nın Standard Lige takımına 1-0 yenilen bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, eksikliklerinin bulunduğunu ve bunları düzeltmeye çalıştıklarını ifade etti.

Şenol Güneş, şöyle konuştu:

''Standard Liege maçında gördüğümüz eksiklikler vardı. Kamp döneminde daha az gördüğümüz, ama bu maçta daha fazla göze batan ekstra eksikliklerdi bunlar. Belki maçın atmosferinden, belki vereceğimiz izin nedeniyle kampın ilk bölümünün son günü olmasından dolayı bir sinirlilik vardı ve bu doğru değildi. Oyuncularımız hem birbirlerine hem rakibe hem de hakeme karşı daha sakin, daha rahat oynamalıydılar. Bundan dolayı bir sıkıntımız oldu.''

Futbolcuların zaman zaman topu iyi kullanmaya çalıştığını, ancak düşündükleri anlamda pas yüzdesiyle oyuna hakimiyeti kuramadıklarını anlatan Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Rakibe karşı pozisyonlar bulduk, gole çeviremedik. Kolay pozisyonda gol yedik. Bunlar eksiklerimiz, ama bakıldığında iyi şeylerimiz de var. Bireysel olarak kendini zorlayan arkadaşlarımız olduğu gibi, kendini yeterli görmediği için gergin olan oyuncularımız da vardı. Oysa futbolcularımızın hazırlık döneminde, bu kadar yoğun temponun içerisinde hatalarını içlerinde sindirip, daha sakin olmalılar. Gereksiz gerginlikler oyun içerisinde hem sakatlıklara hem de kırmızı kartlara yol açabilir. Oyun akıcılığı açısından sıkıntı yaşadık, ama düzeltiriz diye düşünüyorum.''

-''İYİ NİYETLERİNDEN ŞÜPHE YOK''-

Ellerinde bulunan oyuncu kadrosunun iyi niyetinden, gayretinden ve performansından şüphesi olmadığını belirten Güneş, şöyle konuştu:

''Oyuncularım Standard Liege maçında eksik oynadılar. Ama onlar iyi oyuncular. Sahaya sürdüğümüz oyuncuların eksik oynaması bu maç için bir ölçü olabilir. Ben daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Bizim önde gol atma sıkıntımız var. Rakibimizin attığı gole göre bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Onları gole çeviremedik. İlk yarı ve ikinci yarının başında girdiğimiz pozisyonlar gol olabilseydi oyun belki daha akıcı olabilirdi. Yakalanan pozisyonları gole çevirmek için belki oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz, ama daha pozisyon üreterek bunu kapatmak istiyoruz. Özellikle orta sahadaki oyuncularımızı öne sürmeye çalışıyoruz. O bölgede biraz daha gelişme yapmamız gerekiyor. Sadece oyuncu almak değil, oyuncularımızı da hücumda zenginleştirerek çoğaltmak istiyoruz.''

-''İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ''

Güneş, sezona iyi başlamak istediklerini ifade ederek, şu değerlendirmeyi yaptı:

''Ligde bütün takımlarla oynayacağız. Rakibin güçlü veya zayıf olması o gün oynayacağımız rakibin gücüne, performansına bağlı. Dolayısıyla biz, sezona iyi başlamak istiyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile iç sahada ya da dış sahada oynamamız fark etmiyor. Önemli olan maçları kazanmak. Bizim için ilk başlangıçta Ankaragücü deplasmanı arkasından Avrupa Kupalarında eleme maçımız var. Fenerbahçe ve daha sonra Antalyaspor ile oynayacağız. Bunlar üst üste olan maçlar. 15 günlük sürede 5 maç yapacağız ve bunun 3'ünü deplasmanda oynayacağız. Önemli maçlarımız var. Sezona daha hazır şekilde girmeliyiz. Bizim sezonu erken açmamızın ve yükleme yapmamızın, olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Bu zorlu dönemi geçmek çok önemli. Zorlu maçlar öncesinde de Süper Kupa Finali oynayacağız. Arkasından lig ve Avrupa Kupalarında oynayacağız. Zor dönemeci geçmek için güçlü olmak durumundayız. Bu yüklemelerin arkasında dinlenmeye geçtiğimizde oyuncularımızın performansı daha iyi olacaktır. Şu anda iyi gidiyoruz.''

-GOLCÜ TRANSFERİ-

Teknik direktörü Şenol Güneş, forvet oyuncusu arayışlarının bulunduğunu bildirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

''Yönetimin bir gayreti var. Forvet konusunda arayışlarımızın olması, biraz bizi kendi kendimize mahkum etti. Olumsuz düşünceyle bunu çözemeyiz. Elinizdeki oyuncuyu suçlayarak yeni gelecek oyuncuya sahip çıkmak doğru olmaz. Eskisine sahip çıkmak, yenisini de istemek olabilir. Çünkü, elimizdeki oyuncularla yarışacağız. Bu ayrımcılığı yapmayı doğru bulmuyorum. Takımdaki hücum oyuncusu sayısının 3 olmasının bir avantajı var. Yönetimin de bu konuda gayreti var. Şu anda hücum bölgesine transfer olmadığı için eleştiriler devam edecek. Başkan, kampta ve görüşmeler yapıyor. Bundan dolayı bunun takım üzerinde bir etkisinin olmasını istemiyorum. Çünkü ben elimdeki oyuncularla netice alırken, bu konuları konuşarak gündem doldurmak istemiyorum.''

Yorum

• Trabzonspor'un Süper kupayı kazanacağına inanıyor musunuz?

Oylama Sonuçları

Evet
              %0.00

Kesinlikle
              %0.00

Hiç şüphem yok
              %100.00

bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Efsane forma 61 Lira

Takımımızın 1976-1977 sezonunda giydiği bordo-mavi çubuklu (efsane) forma yeniden üretilerek satışa çıkarıldı.

Takımımızın üç kupa birden (Birinci Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası) kazandığı 76-77 sezonunda giyilen ve efsane forma olarak nitelendirilen çubuklu forma %100 pamuk özelliği taşırken fiyatı ile dikkat çekiyor. Trabzon ilinin plakası ve Trabzonspor taraftarının simgesi haline gelen 61 burada da kullanılmış ve efsane forma en güzel fiyatını bulmuş.

%100 pamuktan üretilen bu özel formaya Ts Club mağazalarından ve Ts Club online satış sitesinden (www.trabzonspor.com.tr) ulaşabilirsiniz.
                En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 20:49.
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Şener son noktayı koyuyor

Başkan Sadri Şener Altidor’un Salı günü cevap vereceğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den haber61.net'e özel açıklamalar.Başkan Sadri Şener Trabzonspor’un golcü transferini bitirmek için görüşmelerinin sürdürdüğünü söyledi. Başkan Sadri Şener Trabzonspor’un transfer listesinde 3 golcü olduğunu belirterek ”İlk tercihimiz Amerikalı golcü Altidor Amerika Milli takımında formasını giyiyor. Biliyorsunuz Türkiye ile Amerika arasında geçtiğimiz aylarda oynanan maçta bizim milli takımımıza da bu futbolcu gol atmıştı. Kulübü ona gelecekte patlama yapacak bir yıldız olarak bakıyor.
                  KARARINI SALI GÜNÜ BİLDİRECEK
                  Kendisine bir kaç kulüpten daha teklif var. Biz kulübü Willereal ile her konuda kiralık ve bir yılı opsiyonlu olarak anlaştık. Bu futbolcu salı günü Willereal’a gidecek. O güne kadar Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusundaki kesin kararını bize bildirecek. Para konusunda her türlü anlaşmalarda yapıldı. Biliyorsunuz bu futbolcuya bizim dışımızda başka kulüplerde talip. Geleceğim derse imza işi bir günde biter. Her türlü belgeyi hazırladık. Altidor’un cevabını bekliyoruz.
                  WEBO İLEDE İLGİLENİYORUZ
                  Başkan Sadri Şener Altidor’un alternatifinin de hazır olduğunu belirterek Amerikalı oyuncudan olumsuz cevap gelmesi ihtimaline karşın Kamerunlu golcü Webo’da gündemimizde. Webo Kamerun milli takımında Eto ile birlikte forma giydi.

Haber: Ömer GÜNAYDIN/haber61.net

Kaynak:
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Altidore gelecek mi?

Altidor’e transferinin gerçekleşme oranı yüzde elli

SALI YA DA ÇARŞAMBA GÜNÜ CEVAP VERECEK

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Amerikalı golcü Altidore’nin menajeri Batur Altıparmak ‘dan HABER61.NET’e çarpıcı açıklamalar.Menajer Altıparmak şu an için kesinleşmiş bir durumun olmadığını belirterek” Daha net bir şey yok.Önümüzde ki hafta Altidore ile bir görüşme daha olacak. Altidore halen tatilde. Yapılacak görüşme sonrasında bazı şeyler daha da netleşir.Ya Salı ya da Çarşamba günü Altidore İspanya’ya gidecek. Orada yüz yüze konuşacak. Ondan sonra Altidore Trabzon’ gelmeye evet dersetransferi gerçekleşecek. “dedi
                    TRABZONSPOR'U BİLİYOR KENTİ TANIMIYOR
                    Birleşik Amerikalı oyuncunun Trabzon’a bakış açısının nasıl olduğuna dair sorduğumuz soruya ise oyuncunu menajeri Altıparmak şu şekilde cevap verdi “ Altidore Trabzon’u ve Türkiye’yi tanımıyor.Sadece bildiği bir yer var oda İstanbul.Onun dışında başka bir yeri bilmiyor. Biraz araştırma yapmış. Trabzonspor Kulübünün geçmişinin iyi olduğunu öğrenmiş. Tabi şehri bilmiyor şehir ile ilgili araştırma yapıyor. Türkiye onlar için bilinmeyenli bir denklem olduğu için karar vermekte zorlanıyor. Ancak bende ikna etmek için elimden gelen çabayı göstereceğim.

ALTİDORE'NİN ÜCRETTE SORUN YOK

Menajer Altıparmak oyuncunun yıllık alacağı bir ücrette bir sıkıntı yaşanmayacağını ve anlaşılacağını belirterek “Altidore’nin Trabzon’ a gelme ihtimali yüzde elli. Trabzonspor ile bu futbolcunun kulübü Willereal her konuda anlaşmış. Son sözü Altidore söyleyecek.Altıdore aşama yapacak bir futbolcu. Onun böyle bir yeri transfer olması gerek” dedi.

Haber: Ömer GÜNAYDIN/haber61.net
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Efsane Forma Ts Club’da

Trabzonspor’un efsane forması 2 Ağustos Trabzonsporlular Günü’nü unutulmaz kılmak için TS Club mağazalarında yerini aldı.

Trabzonsporlular Günü öncesi özel olarak üretilen efsane forma, Trabzonsporluların alışverişteki ortak buluşma adresi TS Club mağazalarında satışa çıkıyor. 61 TL satış fiyatı ile tüm TS Club mağazalarındaki yerini alan forma, 2 Ağustos Trabzonsporlular Günü’nü daha da özel kılmak isteyen taraftarları bekliyor.
                      Konu ile ilgili açıklama yapan TS Club Koordinatörü Yusuf Görener; “Kulübümüzün artık bir efsane haline gelen formasını, Trabzonsporlular Günü öncesinde yeniden taraftarlarımızla buluşturmaktan ötürü çok mutluyuz. Taraftarımızın formamıza büyük ilgi göstereceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.
                      Efsane forma, Trabzonspor’umuzun ilk şampiyonluğu yaşadığı 1975-1976 sezonundan ardından ilk defa oynadığımız Şampiyon Kulüpler Kupası’nda (1976-1977) sezonunda giyilen formadır. Bu formayla çıktığımız Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ilk turda İzlanda’nın Akranes takımını eleyerek 2. turda Liverpool ile eşleştik. Efsane kaptanımız Cemil Usta, penaltıdan attığı gol ile 1-0 yendiğimiz Liverpool maçında bu formayı giyiyordu. Aynı sezon efsane kaptanımız ve takım arkadaşları bu forma ile Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı kupasını kazandılar.
                      Formanın en özeline sahip olup, Trabzonspor aşkını doruklarda yaşamak isteyen taraftarlar bu hafta Ts Club mağazalarında buluşacak.

Trabzonspor.org.tr

Yorum

• Altidore için son raunt!

Trabzonspor, Amerikalı santrfor Josmer Altidore transferine son noktayı koymak için harekete geçti.

Bordo mavili kulübün yöneticisi Mahmut Aksu'nun pazartesi sabahı İspanya'ya gideceği ve Altidore ile bir görüşme yapacağı belirtildi.

Trabzonspor, 20 yaşındaki futbolcunun kulübü Villarreal ile daha önce görüşüp, bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varmıştı. Ancak Altidore, düşünmek için süre istemiş ve tatile çıkmıştı.

Altidore'nin ülkesi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tatilini bitirip, İspanya'ya dönmesi bordo mavili yönetimi de harekete geçirdi. Mahmut Aksu'nun İspanya'da yüz yüze görüşeceği Altidore'yi ikna etmesi halinde sözleşme imzalattıracağı bildirildi.

ABD milli takımında 29 kez oynayan Altidore, geçen sezon da İngiltere'nin Hull City takımında forma giymişti.

LİG TV

Yorum

• Aziz Yıldırım'a Çok Üzüldüm

Fenerbahçe, Young Boys maçının son dakikalarında gol yiyince üzüldüm. Çünkü çok büyük paralar harcıyorlar. O gol doğal olarak Aziz Yıldırım’ı da yıkmıştır. Onu anlayabiliyorum.”

Sıcak mı sıcak bir Karadeniz akşamı... Ve bu Karadeniz’in gururu Trabzonspor’un 43. yıl kutlama etkinlikleri... Yemek ve kokteyl bitmiş, tesislerde Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener başta olmak üzere birkaç konuk kalmış. Biz de Sadri Başkan’la bir masada oturup, akşam serinliğinde Türk futbolunu, Trabzonspor’u ve biraz da Trabzon şehrini konuştuk...
                          A.T: Sayın Başkan, Sadri Şener olarak bir Trabzon taraftarı olsanız, şuanki takımı nasıl değerlendirirsiniz?
                          S.Ş: Takımımız iyi. Orta sahamız kuvvetli. Aldığımız Polonyalı oyuncu da (Glowacki) kuvvetli. Ama Trabzon kentinde bir forvet baskısı var. Herkes, “İlla santrafor” diyor. Fakat benim gol atmaya yönelik yedi tane futbolcum var. Buna rağmen, bir santrfor almak için daha çalışıyoruz.
                          A.T: Sayın Başkan, sadece Trabzonsporluların değil, diğer taraftarların da sevdiği, bütün kulüp başkanlarıyla yakın olan birisiniz. Bu özelliğiniz nereden geliyor? Ve camiada en yakın olduğunuz kişiler kimler?
                          S.Ş: Aziz Yıldırım Bey ile 25 yıllık bir dostluğumuz var. Zaman zaman birlikte sohbet eder, dolaşırız. Adnan Polat Bey ile ailece görüşürüz. Hatta geçen hafta Bodrum’da beraberdik. Yıldırım Demirören, benim küçüğüm. Ama zaman zaman beni telefonla arar. Federasyonla gerilimli olduğu dönemlerde, bazen dostça konuşuruz. Böyle olması da lazım.
                          A.T: Peki, Young Boys maçının son dakikalarında Fenerbahçe gol yiyince, sevindiniz mi? Üzüldünüz mü?
                          S.Ş: Üzüldüm. Neden üzüldüm? Çünkü, çok büyük paralar harcıyorlar. Çok büyük transferler yapılıyor. Ve bunun karşılığında başarı olması lazım. Son dakikada gelen gol. Doğal olarak, Aziz Bey’i de yıkmıştır. Onun halini anlayabiliyorum. Diğer takımlarımız için de öyle. Daha önce dediğim gibi Galatasaray, Beşiktaş veya diğer takımlar önemli olan ligdeki rekabet sürerken, Avrupa’da da çıtayı yükseltmek... Ben Trabzon’da buna çalışıyorum.
                          Quaresma gibi yıldızlar Trabzon’a gelmez
                          A.T: Şenol Güneş’le oturduğunuz zaman bu takıma ne hedef belirlediniz?
                          S.Ş: Şenol benim ilk yöneticilik yaptığım dönemlerde takımda kaptandı. Çok dürüst çocuktur. O zaman ona “Kaptan” derdim. Şimdi “Hocam” diyorum. Her şeyi açık açık konuşuruz. Aslında bizim hedefimiz belli. Öyle ilk 5 falan değil. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın durumu ortada. Tabii ki şampiyonluk istiyoruz. Ama bunun garantisi yok. O yüzden bu takım bir farklılık yaratmalı. O farklılık da benim kafamda Avrupa. Avrupa’da bu kışı geçmeliyiz. Eskiden olduğu gibi 3-4 tur atlayan bir takım haline gelmeliyiz. O zaman bize daha rahat oyuncu gelir. Biz daha rahat oyuncu alırız. Daha büyük başarılar da yakalarız.
                          A.T: Daha büyük oyuncu alırız derken, Quaresma tipi oyuncuyu mu kastediyorsunuz?
                          S.Ş: Şimdi doğrusunu söylemek gerekirse Quaresma bize gelmez. Zaten birçok oyuncu zor geliyor. İstanbul’da 1 milyon Euro istiyorlarsa, bizden 2-3 milyon Euro fazlasını istiyorlar. Bu gerçeği kabul etmemiz lazım. Ama buraya gelen oyuncu da kendisini bulur. Biz buraya, aklında başka şey olan futbolcu istemiyoruz. Futbol oynamak isteyen, kendini göstermek isteyen futbolcu istiyoruz.
                          Futbolcuya para veriyorum hemen gidip araba alıyor
                          A.T: Oyuncu parasını zamanında alıyor mu?
                          S.Ş: Gabriç hariç hepsi mutlu. O da kiralık gitmek istiyor. 2009’dan kalan borcumuz hiç yok. Her futbolcuya, paralarını zamanında ödemeye çalışıyoruz. Hatta bazıları, zamanından önce almak istiyor. Ben de kızıyorum.
                          A.T: Neden kızıyorsunuz Sayın Başkan?
                          S.Ş: (Gülüyor) Çünkü gidip hemen araba alıyorlar da ondan.
                          A.T: Yeni sezon için kaç tane kombine sattınız? Ve taraftardan beklentiniz nedir?
                          S.Ş: 7 bin civarında kombine satıldı. Bir forvet daha alırsak bu 10 bin olur. Fenerbahçe maçında bilet fiyatlarını yüksek tutarsak, kombine sayısı daha da artar (Gülüyor).
                          A.T: Forvet transferinde durum ne?
                          S.Ş: Makukula’ya teklif yaptık. 6 milyon Euro bonservis istediler. Vazgeçtik. Elmander olmadı. Altidore ve Wome’den yanıt bekliyoruz. Kaliteli bir santrfor alacağız. Semih Şentürk olabilirdi. Ama bazı gelişmeler nedeniyle olmadı. Avrupa Ligi’nde oynadığı için artık kriterlerimize uymuyor.
                          O anons bizim de kafamızı karıştırdı
                          A.T: Hayatımda Kadıköy’deki Fenerbahçe-Trabzonspor maçı gibi bir son yaşamadım. Yaklaşık 1 dakika şampiyon gibi sevinen Fenerbahçeliler ve sonrası malum. Siz, Aziz Yıldırım Bey’in arkadaşı olarak, Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak (Trabzon kupayı alacak, Fenerbahçe şampiyon olacak) iddialarına muhatap kalınca neler hissettiniz?
                          S.Ş: Ben, bu iddialar çürüdüğü için öncelikle çok sevindim. Bunu bir kenara koyalım; maçın sonunda yaşanan şaşkınlık için de, ben de şaşırdım. Önce Fenerbahçe şampiyon denildi, sonra Bursaspor’un şampiyon olduğu söylendi. Bir anda bulunduğum yer boşaldı. Baktım kimse yok. Ben de aşağı indim.

Fener’e niye saldırmadınız?
                          Aziz Yıldırım’ı göremedim ama Ali Yıldırım’ı gördüm. Ona sarıldım. “Geçmiş olsun” dedim. Ayrıldık. Sonra soyunma odasına gittim. 4 saat kadar orada kaldık. Çocuklara “Her şeyi anladım da, neden Fenerbahçe tüm hatlarıyla saldırırken, gidip gol atmadınız?” dedim. Çocuklar da bana, “Biz de ne olduğunu anlamadık. Ama anons yapılıyor (Fenerbahçe şampiyon) deniliyor. Zaten üstümüze gelmiyorlar. Bizim de kafamız karıştı. Ama en azından yenilmedik” dediler.

TOKİ 42 bin kişilik stat yapacak
                          NOT: Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ’nin Kayserispor ve Galatasaray’a yaptığı gibi Trabzon’a da 42 bin kişilik stat yapacağının ve stadın temellerinin 2011 yılının ilk çeyreğinde atılacağının sözünü verdi.

Hürriyet / Radyospor.com

Yorum

• Takımımızın 7 Ağustos Cumartesi günü Bursaspor'la oynayacağı TFF Süper Kupa müsabakası için taraftarlarımızın İstanbul Olimpiyat Stadı’na ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 3 ayrı merkezden İETT otobüsleri kaldırılacak.

Maç günü saat 12.00'de başlayacak olan otobüs seferlerinin kalkış yerleri şöyle belirlendi:

Mecidiyeköy
                            Yenibosna
                            Eminönü

Söz konusu otobüsler maçın bitiminin ardından taraftarlarımızı tekrar aynı merkezlere geri götüreceklerdir.
                            kaynak:resmi site

Yorum

• TFF Süper Kupa, sponsorları TTNet, Anadolujet, Acıbadem Sağlık Grubu ve Carlsberg tarafından yapılacak maç öncesi gösteriler ve sürprizler ile futbolseverler için bir şölene dönüşecek. Süper Kupa 2010’un açılış seremonisinde 125 kişi görev alacak.

Seremonide iki takımın oyuncularına Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan küçük futbolseverler eşlik edecek. TFF Futbol Geliştirme Merkezi Futbol Okulu öğrencilerinin yapacağı bayrak gösterisinin yanı sıra kupa töreninde de konfeti ve müzik şov yapılacak.

Ayrıca maç öncesinde, geçtiğimiz sezon ilk kez başlayan Ampute Ligi’nde mücadele eden İstanbul Özürlüler Spor Kulübü ve Ankara Karagücü ampute futbol takımları 20 dakikalık bir maç yapacak. Ampute maçının ardından Bursa Uludağ Üniversitesi dans ekibinin gösterisi tribünleri dolduracak taraftarları eğlendirecek.

TFF Süper Kupa maçının devre arasında ise Trabzon kolbastı ekibinin gösterisi finale renk katacak.

7 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.30’da başlayacak final ATV tarafından yayınlanacak.

Kaynak : ajansspor.com
                              En son ö.saral tarafından düzenlendi; 05.08.2010, 00:53.
                              BMN Bursa
                              OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Yorum

• Ortak basın toplantısı düzenlenecek

TFF Süper Kupası maçı öncesi Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ortak bir basın toplantısı yapacaklar.

Bu toplantıdan önce Kaptanımız İbrahima Yattara ve Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan da basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaklar. 6 Ağustos Cuma günü maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak toplantı saat 13.00'te başlayacak. Ardından 13.30'da teknik adamların toplantısı yapılacak. Daha sonra ise Nike firması, bu sezon Süper Lig ve Kupa müsabakalarında kullanılacak topun saha zemininde lansmanını gerçekleştirecek.
                                Büyük final öncesi her iki takımın 6 Ağustos Cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları antrenmanların programı da belli oldu. Bursaspor'un antrenmanı saat 20.00'de, Trabzonspor antrenmanı ise saat 21.15'te başlayacak.

-Resmi Site-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X