Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TrabzonCell reklam filmi 3. oldu

TrabzonCell, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 22.’si düzenlenen Kristal Elma 2009–2010 Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nda Reklam Bilişim Teknolojileri kategorisinde 3. olarak başarı belgesi İle ödüllendirildi.

30 Haziran tarihinde Suada’da gerçekleştirilen ve Demet Evgar ile Emre Karayel’in sunduğu ödül töreninde; basın, radyo, televizyon, sinema, açıkhava, dijital, yaratıcı medya kullanımı, çok mecralı kampanya, ortam reklam ve özel ödüller dallarında çeşitli kategorilerde yarışan adaylar arasında en fazla puan alanlar Kristal Elma Ödülü’ne sahip oldu. Ödül töreninde TrabzonCell, Sportsnet tarafından çekilen ve Trabzonspor taraftarlarının oynadığı reklam filmi ile Bilişim Teknolojileri kategorisinde 3. olarak Başarı Belgesi’ne layık görüldü.
    Halka Arz reklam filmi ile de daha önce Kristal Elma’nın sahibi olan Trabzonspor, TrabzonCell’in aldığı ödülle birlikte sahadaki başarısını ikinci kez reklam dünyasına taşımış oldu.

Yorum

• Kamp günlüğü

Takımımız Eğirdir Gölü'ne giderek yorgunluk attı. İşte bu gezinin fotoğrafları;

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, haber61.net Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu’na çok özel açıklamalarda bulundu.
        TRABZONSPOR’UN GÜNDEMİ BU OLMAMALI
        “ Trabzonspor'un organik tarım yapmasının gereğinden fazla abartıldığına değinen Başkan Sadri Şener İki cepheden bakarsak, bunu yapmak isteyen Hayrettin Bey, orası hakikaten çöplükdü. Bu alanı düzenleyerek iyi bir hale getirdik.Orada tarım yapmak veya kümes hayvanı beslemek Trabzonspor için önemli şeyler değil. Bunlar gündem olmamalı. Ancak Trabzon küçük şehir olduğu için her şey gündem olabiliyor. Burada tesisler Bahçesine çiçek ekiliyor, tesislerin uzağında kalan atıl bir yerde tarım yapılıyor. Yapılsa da olur. Yapılmasa da. Gündem olmayı gerektirecek şeyler değil. Trabzonspor'un gündemi bu mu olmalı?”
        PARA KONUSUNU BENDEN BAŞKA BİLEN YOK
        “Büyük kulüplerde Transfer dışında yapılması gereken çok büyük işler var. Mesela para konusunu benden başka bilen yok. Öğrenmek isteyen de yok. En acı çektiğim nokta da bu. Ben ilk yöneticiliğe başladığımda, paranın nereden geldiğini ve nasıl harcandığını öğrenmek için heves ederdim. Bu paralar nasıl geliyor, nasıl harcanıyor. Öğrendin, sonra da sonuçlarına katlandım. Ben herkese örnek olduğum için, insanlar da sonuçlarına katlanmak istemediğinden dolayı para işini öğrenmiyorlar. Hepsi bunu sesli ya da sessiz ifade ediyorlar. Bundan sonra gelecek yöneticiler de bunun benzeri olacak.”
        GELİRİMİZ BU BORCU RAHAT ÖDER
        “Paramızın büyük kısmı yayın haklarından geliyor. 16 milyon 250 bin lira oradan garanti paramız var. Her sene yüzde 10 artacak 5 yıl boyunca. Bir de kendi ve TFF hesaplamalarına göre, performansa bağlı olarak 45 ile 60 trilyon arasında bir gelirimiz olacak . Bu yıl şampiyon olan 15 milyon lira, ikinci 12 milyon lira, üçüncü olan 9 milyon lira, dördüncü olan 6 milyon lira, beşinci olan 3 milyon lira alacak ilaveten. Galibiyet başına 750, beraberlik başına 350 bin lira alınacak. Bu sadece lig TV yayınından. Türkiye Kupası, Avrupa kupası ve Spor Toto, Türk Telekom, Ülker, Migros gelirlerimiz de var. Bizim yaptığımız, halkın borç olarak bildiği kaynaklarımızın karşılığını göstererek futbolcuların parasını ödemek. Borç her kulüpte var. Bu borç çevrilebilir olmadığı sürede sıkıntı yaratır. Bizim borcumuz çevrilebilir borçtur. Gelirlerimiz bu borcu rahat rahat öder”
        OTURMUŞ BİR KADROMUZ VAR
        “İstanbul'daki Kulüpler birliği Toplantısı'nda diğer kulüp başkanlarına, Trabzonspor kulübünün 2009-2010 sezonunda hiçbir futbolcusuna borcu olmadığını söylediğimde üzüldüler. İnşallah önümüzdeki sene de böyle olur. Bu bütçe içinde, eleman alınıp, eleman çıkarılıyor. Bu kadar detayına karışmak istemiyorum. Ücret dengesi kurmaya çalışıyoruz. Sonuç da Trabzonspor Trabzon'un en büyük sivil toplum örgütlerinden biri. Son 10 yılda yapılmayan bütün işleri yaptık. Trabzonspor 2010'lu yıllara yakışan bir kulüp olmaya başladı. Bizden sonra gelecek olanlar da Trabzonspor'u 2020'lere yakışır bir kulüp haline getirmeye çalışmalıdır. Hep ileri gidilmeli. Zaten şurda 4-5 ay süremiz kaldı. Oturmuş bir kadromuz var. Ne yazık ki halkımız her yıl transfer istiyor. Bu bir kere matematiğe aykırı. Sportif gayeye ve hoca mantığına aykırı. Beni arayan taraftarlarımız sürekli transfer varmı diye soruyor. Ben aslında Şenol Güneş'in telefonunu internetten yayınlatmak istiyorum. Transferi merak edenler hocaya sorsunlar. Biz tüm yetkiyi Güneş'e verdik. Hoca şu isim deyince biz yollara düşüyoruz. Alma deyince almıyoruz”
        TRANSFER YAPMASAK BORÇSUZ KULÜP OLURUZ
        "Bu yıl transfer yapmasak Trabzonspor sıfır borçlu bir kulüp olur. Siz bile borç diyorsunuz. Borç şudur; bir malı ipotek vererek para alırsın, onu bir yerden kazanıp ödemen gerekir. Bizim kazanacak yerimiz var. Kazanmış olduğumuz para var yani. Hiçbir iş yapmasak garanti gelirlerle giderlerimizi ödeyecek durumdayız. Buradaki en önemli sorun, bunu idare edebilecek yönetici arkadaşların olması."
        ALT YAPI 5 YIL İÇİNDE 2-3 FUTBOLCU ÇIKARMALI
        “Altyapı benim için şudur; 5 Yıl içinde 2-3 futbolcu çıkaran sisteme altyapı denir. Ömür boyu orada hocalık yapıldığı, talebelerin koştuğu, çimlerin eskidiği, otobüslerin verildiği yere altyapı denmez. 19 Mayıs törenleri için kurulmuş olan bir sistem olmamalıdır altyapı”
        BASKETBOL KULÜPTEN AYRI BİR DERNEK
        “Basketbol takımı kulüpte ayrı bir dernek. Saner Bey'e ve arkadaşlarına söyledik. Yurtdışına daha çok gidecekleri için basketten anlayan yabancı dil bilen insanlardan oluşan bir kadro ile seçimin yapılması gerektiği konuştuk. Medical Park sponsorluğunun bir kısmını onlara vereceğiz. Kulüp içindeki tenis kortunu da basketbol sahasına çevirmeyi planlıyoruz”
        KARADENİZSPOR’DAN UMUTSUZUM
        Karadenizspor'dan mutsuzum. Ben sanmıştım ki; Trabzonspor'un öyle bir altyapısı var ki; biz hemen Bank Asya Ligi'ne çıkacağız. Olmadı. Arkadaşlarla konuşacağım. Yeni bir transfer yapmayı planlamıyoruz oraya. Buradan giden bir hocamızın antrene ettiği takım Bank Asya Ligi'ne çıkıyor, bizimki ise iki yıldır çıkamıyor. Play-Off'ta kaybediyor. Biz bu paraları Bank Asya Ligi'ne çıksınlar diye harcamıştık”
        İZLEME KOMİTESİ BAŞARILI DEĞİL
        “Transfer konusunda santrafor araştırmalarımız var. Ciddi araştırmalarımız var. Her gün yapılan yazışmalar var. Ayırdığımız bütçe de var. Transferin gecikmesinin nedeni ekonomik değil. Buradaki sorun izleme komitemizin çok başarılı olmaması. Çünkü bütün kış boyunca futbolcu izlendi.Ancak Önümüzde herhangi bir liste yok. Biz kendi kendimize oyuncu arıyoruz. Bunu da çok üzülerek ifade ediyorum”
        KOMBİNE KONUSUNA ÇOK KIRGINIM
        “Kombine satışları çok düşük. Heyecan meselesi bu. Şu oyuncuyu alırsan kombine alırım gibi bir yaklaşımı sevmiyorum. Parasında değiliz. Seyirci sayısı bizim için önemli. Ekonomik yapıya bağlıyorum bunu. Bazıları belki artık yönetimi istemiyordur. 3 Yıl oldu artık gitsinler diyenler olabilir. Yeni daha düzgün ve modern tipler bulalım diye düşünmüş olabilir taraftarlarımız. Her şeye rağmen mücadele ediyoruz. Kombine alırsanız şöyle hediyeler var gibi bir yaklaşımda bulunduk. Trabzonspor Kulübü'nün kombineden gelecek paraya ihtiyacı yok. Maçlarımızı izleyen taraftar sayısı çok önemli. Ben İstanbul Kulüpleriyle yarışacaksam, onlara ben bu kadar kombine sattım diyebilmeliyim. Kombine gelirleri Trabzonspor'un mevcut bilançosu içerisinde önemli bir yekün tutmuyor. Bu da kırgın olduğum bir bölümdür. Merak etmesinler inşallah benden sonra daha iyi kombine satarlar .
        Şener, 6 ay sonraki kongrede henüz aday olup olmayacağı yönünde bir karar vermediğini kaydetti.

Kaynak:

Yorum

• Barbekü partisi

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davras’ta sürdüren ekibimiz için yorucu antrenman temposunun ardından bugün Sirene Davras Mountain Resort Oteli tarafından bir barbekü partisi düzenlendi.

Otelin bahçesinde gerçekleştirilen organizasyona basın mensupları da davet edildi. Takımımız sabah günü akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• Kaptanlarımız onaylandı

Yönetim kurulumuz yeni sezonda görev yapacak kaptanlarımızı onayladı.

Buna göre yeni sezonda birinci kaptan İbrahima Yattara, ikinci kaptan Umut Bulut, üçüncü kaptan Selçuk İnan ve dördüncü kaptan olarak da Egemen Korkmaz görev yapacak.

Yorum

• U16 finalleri Kastamonu'da oynanacak

2009 - 2010 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası finalleri 10 - 11 Temmuz 2010 tarihlerinde Kastamonu'da oynanacak.

55 ilden 91 takımın katılımıyla 17 - 20 Haziran 2010 tarihlerinde 1. Kademe müsabakaları oynanan organizasyonun 02-04 Temmuz 2010 tarihlerinde 16 takımın katıldığı 2. Kademe müsabakaları dört ayrı grup merkezinde oynandı. Grup birincisi olan Trabzonspor, Konyaspor, Kocaeli Demirspor ve Gaziosmanpaşa Spor takımlarının katılacağı final müsabakaları tek maç eleme usulü oynanacak. 9 Temmuz 2010 tarihinde çekilecek kura sonrasında, 10 Temmuz 2010 tarihinde yarı final müsabakaları 11 Temmuz 2010 tarihinde final müsabakası oynanacak.

Yorum

• Abdülhey: En iyisi bizim Mesut!
                Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, futbol üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı.

REKLAMAbdülhey: En iyisi bizim Mesut!
                Abdülhey: Ne Messi ne Kaka en iyisi bizim Mesut

Yayınlandığı saatte Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, futbol üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sporla, özellikle futbolla oldukça ilgili olan Kenan Çoban, www.yazete.com'a verdiği röportajda Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı ile başarılı bir performans sergileyen gurbetçi futbolcu Mesut Özil'e övgüler yağdırdı. 2010 Dünya Kupası'nda sadece Mesut Özil'in yıldızının parladığını ifade eden Kenan Çoban, "Genelde Dünya Kupası'nın dünya futboluna kazandırdığı bir iki tane öne çıkan futbolcu mutlaka olur. Bu yıl da gurur duyduğumuz bir Mesut Özil var. Bugün Kaka'ya ve Messi'ye baktığın zaman golü yok. İnşallah Mesut daha da başarılı olur..." dedi.

Dünya Kupası'nda İspanya'yı desteklediğini dile getiren Çoban, "Maçlar başladığı zaman favori olarak İspanya'yı söylemiştim ama İspanya maçlarını izlediğim zaman ben niye İspanya dedim diye kendi kendime sordum ama birkaç maçtan sonra durumu biraz daha toparladılar." diye konuştu. Trabzonspor taraftarı olduğunu da açıklayan ve maçlarda 90 dakika tezahürat yaptığını anlatan başarılı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben stadyumdaki atmosferi yaşamayı seviyorum. O coşkuyu yakalamak lazım. Ama gidip de bir maçı ben hayatta oturarak, çekirdek yiyerek izleyemem, kalkıp tezahürat yapacağım. Ama benim tek karşı geldiğim şey taraftarların kendi arasındaki saha içi ve saha dışı savaş. Keşke stadyumda kavgalar olmasa... Adamın on yaşında çocuğunu maça götürürken tiyatroya götürür gibi onu gönül rahatlığıyla götürebilmesi lazım."

Bursaspor'un Ertuğrul Sağlam ile haklı bir şampiyonluk kazandığını belirten Kurtlar Vadisi'nin sevilen karakteri Abdülhey, "Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'u şampiyon yapmasına çok sevindim. Çünkü hakikaten çalıştı. O fırsatların Beşiktaş'ta verilmediğini ben söylemiştim. Fırsat verildiği zaman bir takımı başarıya götürebileceğini hepimiz gördük. Bu Türk futbolu adına da müthiş bir olay." şeklinde konuştu.

k:zaman
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Süper Kupa tarihi belli oldu

TFF Süper Kupa müsabakasının 7 Agustos 2010 Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanmasına karar verdi.

Turkcell Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası kazananını karşı karşıya getiren Türkiye Süper Kupa organizasyonu bu sene İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak.

Turkcell Süper Ligi'ni birinci bitirerek tarihinde ilk kez şampiyonluk kupasını müzesine götüren Bursaspor ile Türkiye Kupası galibi Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek mücadelenin oynanma saati TFF tarafından daha sonra ilan edilecek.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• Rakibimiz Gaziantepspor

Takımımız yeni sezonun ilk hazırlık maçını yarın (perşembe) Gaziantepspor'la oynayacak. Isparta Davras Sirene Mountain Resort Otel'in sahasında gerçekleştirilecek olan müsabaka saat 18.00'de başlayacak.

Kaynak : www.trabzonspor.org.tr

Yorum

• KTÜ’ye renk başvurusuYönetim kurulumuz ve kurullarımız imza toplayarak Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin renklerinin Bordo-Mavi olması için başvuruda bulundular.

Şehrimizin kulübümüzle birlikte en önemli kurumlarından olan Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin Mavi- Beyaz olan renklerinin Bordo-Mavi olması için imza toplanarak başvuruda bulunuldu.

www.trabzonspor.org.tr

Yorum

• Çok Önemlİ bİr konu

Trabzonspor taraftarının şikayeti üzerine kulüpten bir açıklama yapıldı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:
                        “Son günlerde bazı taraftarlarımızdan gelen şikayetler üzerine aşağıdaki duyurunun yapılması uygun görülmüştür.
                        Buna göre bazı kişilerin taraftarlarımızı arayarak Trabzonspor Dergisi’ne abone yapılacakları gerekçesiyle kredi kartı bilgilerinin alınmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Kulübümüzün bu yönde herhangi bir kişiye ya da firmaya vermiş olduğu bir yetki durumu söz konusu değildir. Söz konusu aramalarla ilgili olarak yasal işlem başlatılmıştır. Taraftarlarımızın herhangi bir gerekçeyle Trabzonspor Kulübü’ne ait olmayan hesap numaralarına para yatırmamaları, bilgilerini üçüncü şahıslarla paylaşmamaları ve sadece kulübümüzden yapılan aramalara riayet etmeleri önemle rica olunur”

..dün beni de aradılar...bir bayan sesi,efendim siz trabzonsporlumusunuz diye söze başlıyor...üçkağıtçılık yapıyorlar...aman dikkat...Allah'tan zokayı yemedim ben

Yorum

• Davras kampı bitiyor

Yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davras'ta başlayan takımımız kampı bu sabah yapılacak antrenmanla sona erecek.

Sirene Davras Mountain Resort Otel'in sahasında 08.30'da başlayacak olan antrenmanın ardından oyuncularımıza 2 gün izin verilecek. Takımımız pazartesi günü hazırlıkların ikinci ayağı için Düsseldorf üzerinden Hollanda'ya gidecek.

Yorum

• -TRABZON HÜSEYİN AVNİ AKER STADI-

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın altyapısının tamamen yenilendi ve sahaya doğal çim serildi. Ayrıca naklen yayın noktaları ve çevre düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Maraton ve kale arkası tribünleri arasındaki kolonlar tribün haline getirilerek, stat kapasitesi 22 bin civarına çıkarılacak. Soyunma odaları ve koridorlara çağdaş bir görünüm kazandırıldı. Evsahibi ve misafir takım soyunma odalarıyla birlikte, hakem ve temsilci odaları yenileniyor. Stat koridorları da UEFA kriterleri doğrultusunda düzenlenerek eksikler tamamlanıyor.

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 12 Temmuz 2010, Pazartesi
                              16 yaşta büyük şok!

16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda favoriler arasında gösterilen Trabzonspor, yarı finalde Gaziosmanpaşaspor karşısında şok bir yenilgi aldı.

Bordo-Mavili ekip, Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanan mücadelede hiçbir varlık gösteremedi ve 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 12 Temmuz 2010, Pazartesi
                                Trabzon, Venlo yolcusu

Trabzonspor, çalışmaların ikinci etabı için bugün Hollanda'nın Venlo kentine hareket edecek.

Bordo-Mavililer, 09.30’da İstanbul’dan Düsseldorf’a uçacak, ardından karayoluyla Hollanda’ya geçecek. Trabzonspor, 18 gün sürecek kamp boyunca toplam beş hazırlık maçı yapacak. Isparta Davraz kampında kondisyon ağırlıklı çalışan Bordo-Mavililer, burada yaptıkları tek hazırlık maçında Gaziantepspor’la golsüz berabere kalmıştı. Bu kamptan sonra oyunculara iki gün izin verilmişti. Trabzonspor’un Hollanda kampında taktik ve teknik ağırlıklı idmanlar yapacağı öğrenildi. Başkan Sadri Şener’in de önümüzdeki günlerde kampa bir ziyaret gerçekleştirip oyunculara moral vermesi bekleniyor.
                                Trabzonspor’un maç programı
                                14 Temmuz W. Beeck-Trabzonspor
                                15 Temmuz Porto-Trabzonspor
                                21 Temmuz S.Liege-Trabzonspor
                                25 Temmuz Genk-Trabzonspor
                                29 Temmuz Santander-Trabzonspor

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X